Sabredenler Kulübü 2012 :)

ne olur ne olmaz içme bitki çayı tatlım,ben de adet olduğum için çok acıkıyorum,öteki türlü ben adete yakın aşırı tokluk hissi oluyor,adet anında iştahım açılıyor.

sabahtan içtim vallahi, pek hamile olduğumu düşünmüyorum kuzucum ya. Olsam muhteşem olurdu tabii ama benim sancılarım geliyor hafif hafif... Zaten bu çok iştah, halsizlik falan da hep ondandır. Ama artık zayıflamak istiyorum ya ben de...tektar evde kahvaltı yapmaya başlıyım bari. Evein yanında market var, oraya uğrayıp yağsız peynir, süt, yumurta falan alıyım en iyisi. Bir de ped alıyım kalmamıştı

merhaba arkadaslar nasilsiniz? bir kac gundur acayip karin agrim var karnim sanki patlayacak gibi hissediyorum. normalde adetten once oyle olrum ama bu sefer baya once basladi. bat 11 nisan normalde. gecen ay laparoskopi oldum onun icin erken olabilrmiyim acaba diyorum yada klomen kullandim bu ay kist mi olustu. . bir de kranik bir kasik agrim var. en son sistoskopi istediler arastirdim agrili bir testmis.dusunmeye basladigimizdan beri surekli birileri beni ruyasinda goruyor ya hamile yada cocukla. onceleri her duydugumda seviniyorum bu olacak sanirim o yuzden gorduler diye ama simdi sakin biri beni gormesin ruyasinda anlatmasin die bekliorum ama dun bir arkadas gormus yine beni ruyasinda. bu aydan da umut yok yani. anlicaniz binbir turlu sey var kafamin icinde yaa

cnm insanlar her defasında bişeyler söyler yok biri rüyasında görür yok sende hala bişey yok mu der, yok şu hamileymiş bu hamileymiş aman allah sana da versin der hiç olmadık zamanlarda.. biyerden sonra insanı sinir edio hatta sana yaramıo galiba bu rüyalar
ama sen yine de umutlarını tüketme daha var gününe bekle bakalım ya da ağrıların dayanılmayacak gibiyse doktoruna görün derim ben..
ama takma kafana bişeyi sakın bizim en büyük düşmanımız stres unutma bunu...

ama malesef o dusmana takilip kaliyoruz cogu zaman.gecende arkadasin bebegi kucagimdaydi seviyordum onu. birara gozum 2 ay kadar once dogum yapmis bir diger arkadasa takildi oyle bir aciyarak beni izliodu ki anlatamam.kotu niyetinden degil uzuldugu icin belki ama o kadar cok zoruma gittiki.Acinacak durumda olsam merhametliler merhametlisi RAbbim acimaz mi merhamet etmez mi hic.

ahhhh topiğimize yeni arkadaşlar katılmış hoş geldiniz ne zamandır giremiyorum artık buradayım :)))) tanımayanlara söliyim topiğin eski huni grubundanım ben. bebek istiyorum dedimmmmmmm ve geldimmmmmmmmm yiye yeni yeniden bebek :))))

Arkadaşlar merhabaaa benim bu gün adetim 12 gün geçikti 2 gün önce test yapmıştım biri pozitif diğer nagatif çıkmıştı rahim ağzını kontrol etmek isterken elime yumurtlama belirtisi olan uzayan akıntı geldii ve baya yoğunduu 10 cm den bile fazla uzuyorduu ne şimdi yani ben yumurtluyor muyumm :S

kan testi yapmadin dimi? yapmamissan bir an once hamilelikten emin ol

Ayyy siz şimdi hamilemiisnizz :))))

allahım nelere kadir yaa ne güzel allah bhepinize tek nefeste doğum nasip eylesinn...

kıssssss nerelerdesin sen bakim hııı hunicilerin soyu tükenmek üzere bak kaybolma biryere bir daha tekrardan hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn

kuzuuuuummmm git bir kan testi yaptır kuzucum hamile değilsen bile bir adet söktürücü falan alırsın bünyene zarar olur be kuzum hadi bakalıım yarın git kan testi yaptır veeeeeeeeeeee bize göözeel bebiş haberi veeerr

kan testi yapmadin dimi? Yapmamissan bir an once hamilelikten emin ol

ya yapmadım cnm yaaa içinden yapmak gelmiyor açıkcasııı ( zaten bende kansızlık varr ne zmana kan aldırsam o akşam adet gördüm artık kan vermek korkum oldu ( hamile isem eğer böle bir akıntı görmem normal mı şeffaf ve çok yoğunduu 3 hafta öncede görmüştüm ve o günleri değerlendirmiştikk eşime gelirken 1 test daha almasını söledim bu sefer başka markaa tabi bakalımmm ( adet belirtim yok bir tek belim ağrıo hafif hafifi o kadar

ah cnm yaa ahh ahh nasıl korkuyorum bir bilsen kan vermeye :) iğneden korkmam hayatta ama bu ay nie böleyim bilmiyorumm testlere zoraki yanaştım kan vermeme konusunda inatlaştım ne gerek var yarın öbür gün olurum die die 12. Günü devirdim sonunda :)) akşam yine bir test yapayım birde çalışma olmadı söz vermiyim yarın dr. Giderim :)

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egem
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce (elif) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Anlıyorum kuzum ya negatif çıkarsa korkusunu ben ççift çizgi gördüğümde bile yaşadımdı :26: İnşallah geç döllenme olduğundan böle süründürüyodur seni hiç korkma yaptır kuzum ya varsaaaaaaa artıkım gözel aylar geldiiiiiii gözel gözel haberlerimiz olsunn

ahh ahh inş öledir inş geç döllenme olmuşturda ben böle sürünüyorumdur yarın dr. Gidicem bakalım karar verdim yarın gitmeeye :) her gün şüpheyle yaşıyorumm of off :) hamiş değilsem en azından söktürücü kullanırım :)

inşallah hamişsindir kuzum yarın güzel haberlerini bekliyoruuuzzz

hadi hayirli haberler verirsin ins:)

bebeğim ben nelerrrrrr yaşadımmmm kız..k za..ı duruyormuş çok gerideymiş falan filan psikolojim bozuktu ama artık kalmadı z.r falan 4 gün önce gitti :))) bebek istiyorum miyom var diye bebeğin düşer dedi doktor ama bitkisel tedavi uyguluyorum kendime inşaallah düzelecek sorunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…