Sabredenler Kulübü 2012 :)

bacım niye stres yaptınki kız..k za...ı benim bi tanıdığım var.bi çocuğu var sezaryanla doğum yaptı.o dediğin hala duruyo onda yani.esnekmiş.neyse ki o sorunun bitmiş.inş miyomun da gider tatlım.biran önce hamile kalırsın.

İNŞ. tatlım biran önce biter bu dert

tezeleri prensesimiz ellererinizden öper bugün öğrendik kızmış annesinin kuzusu rabbim hepinize gönlünüzdekini versin tez zamanda inş

geçmiş olsun kuzuumm artıkın annecik olmaya hazırsıınn o kadar geridekini şimdiye kadar halledemeyip şimdi hallettinseeeeeeeeee sen o miyomuda yok edersin İnşallah bitkilerin faydasını görür bize en kısa zaman da sağlıklı bir bebek haberi verirsin

kuzummm valla nasıl becerdim onu bende hala anlamadım :)))) inş. canım hayırlı zamanda hayırlı olanı verir Rabbim

kuzummm valla nasıl becerdim onu bende hala anlamadım :)))) inş. canım hayırlı zamanda hayırlı olanı verir Rabbim

ah seni seniiiiiii yaktım gemileri 4 gün önce desenee bu şey taa doğumda giden bile varmış kuzum ama sen atlattın darısı diğerine oda olacak ayyy yaza vıcır vıcır hamile kaynicak topiğimiz

ah seni seniiiiiii yaktım gemileri 4 gün önce desenee bu şey taa doğumda giden bile varmış kuzum ama sen atlattın darısı diğerine oda olacak ayyy yaza vıcır vıcır hamile kaynicak topiğimiz

canım sana özelden bişey sorucam hemen yazıyorum

kıssslaaaaaaarrrrrrr biraz tuhaf olcek belki de komik ama sizlernen paylaşmadan edemiceemm ben tuvalete gittimdi sanırım hunimde kafamdaydı çünküüü orda kendi kendime tekerleme uydurdum millet gazete kitap okur ben tekerleme uyduruyom eee insanın aklını en çalıştığı yermiş yaa orası ondan galiba

eveeeeettttttt tekerlememe gelinceee sülüyoommm
ellerin eli elime değerse ellerinle ellerin ellerini kırarsın

tezeleri prensesimiz ellererinizden öper bugün öğrendik kızmış annesinin kuzusu rabbim hepinize gönlünüzdekini versin tez zamanda inş
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

nerdesin kız sennn

yazdım bileeeee ama sorduğumu bana anlatırsan sevinirim çoook merak ediyorumda
kuzum yazdım cup sanaaa inşallah anlatabilmişimdiirr

nerdesin kız sennn

amaann kuzum sorma yaaa ders ders ders :95: :95: kafayı yiycem bu haftayı atlatırsam inşallah daha sık gelirim diğer topiğe gelcem ama hep orda damdan düşer gibi araya giriyom iki dakka sonrada kayboluyom kimse de tanımadığı için bu ne ediyo demesin diye çok gelemiyom ama sınavdan sonra heep ziyaret etceemmm

sen neler ediyon bakem kuzum kırmızılardan bir haber yok sanırım

kuzuuummm ne ediyon bakeemmmmmmmm

tekerlemeni okudum kuzucumm

harikaaa

anladım canım çalış bakalım sen :))))
kırmızılardan haber yok.
sağlık ocağına kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak.
dün akşam test yaptım silik çıktı.
ateşim 36.7
ovucan kopkoyu
bakalım yarın ola hayrola

tekerlemeni okudum kuzucumm

harikaaa

ben bulduumm

hadi bakalım canım hayırlısı olsun ben bu ovucan testinden pek anlamam ama inşallah bebek seniledir kuzum ayyyyyy birilerinin hamile haberini alacağım da çok heyecanlanıyorum

inşallah hamişsindir kuzum Yarın güzel haberlerini bekliyoruuuzzz

kızlarr iyi akşamlar ben geldimm eşim işten geldi hayatımm benim yine uzayan akıntım gelmiş dedim :)) beni direk yatağa götürdü :d işimizi garantiye alalim dedi allahım nasıl deli oluo baba olmak için allahım babalık özlemiş çektirmesin eşlerimize tez zamanda evlat müjdesi ile mutlu olsunlar inş aminn!!!
Neyse esas mevzu arkadaşlarda geçenlerdede yazmıştım gülmüştükte biraz çok özür dilereyek affınıza sığınarak eşimle beraber olduk ben yarım saat uzandım kalktımm ne çamaşırım nede beyaz çarşaf ıslanamış eşimin spermlerin gelmesi gerekenin bir kısmı yine gelmemiş :s yanlız çarşaf kahve rengi bir leke olmuşş :s öle bir akıntı akmışşş bu 2. Oldu geçende akmadı nereye gidio bu spermler yahu çıkmazdan alla alla yok benimki boşalmıyormu dicem ama çok istekliydi 5 gündür beraber olmuyordukk baya istekliydi :s kafam karıştı yine yaaa :)

fermicimm inş. hayırlı zamanda gelir bebişş

bu ay randevu alacağız inş sonuçlar da temiz olur

ben bulduumm

hadi bakalım canım hayırlısı olsun ben bu ovucan testinden pek anlamam ama inşallah bebek seniledir kuzum ayyyyyy birilerinin hamile haberini alacağım da çok heyecanlanıyorum

hayırlısı canım haber veririm yarın :)
böyle olmamız ümidiyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…