- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.781
bebeğim ben nelerrrrrr yaşadımmmm kız..k za..ı duruyormuş çok gerideymiş falan filan psikolojim bozuktu ama artık kalmadı z.r falan 4 gün önce gitti :))) bebek istiyorum miyom var diye bebeğin düşer dedi doktor ama bitkisel tedavi uyguluyorum kendime inşaallah düzelecek sorunum
bacım niye stres yaptınki kız..k za...ı benim bi tanıdığım var.bi çocuğu var sezaryanla doğum yaptı.o dediğin hala duruyo onda yani.esnekmiş.neyse ki o sorunun bitmiş.inş miyomun da gider tatlım.biran önce hamile kalırsın.
tezeleri prensesimiz ellererinizden öperbugün öğrendik kızmış annesinin kuzusu rabbim hepinize gönlünüzdekini versin tez zamanda inş
bebeğim ben nelerrrrrr yaşadımmmm kız..k za..ı duruyormuş çok gerideymiş falan filan psikolojim bozuktu ama artık kalmadı z.r falan 4 gün önce gitti :))) bebek istiyorum miyom var diye bebeğin düşer dedi doktor ama bitkisel tedavi uyguluyorum kendime inşaallah düzelecek sorunum
geçmiş olsun kuzuumm artıkın annecik olmaya hazırsıınno kadar geridekini şimdiye kadar halledemeyip şimdi hallettinseeeeeeeeee sen o miyomuda yok edersin İnşallah bitkilerin faydasını görür bize en kısa zaman da sağlıklı bir bebek haberi verirsin
kuzummm valla nasıl becerdim onu bende hala anlamadım :)))) inş. canım hayırlı zamanda hayırlı olanı verir Rabbim
ah seni seniiiiiii yaktım gemileri 4 gün önce desenee bu şey taa doğumda giden bile varmış kuzum ama sen atlattın darısı diğerine oda olacak ayyy yaza vıcır vıcır hamile kaynicak topiğimiz
canım sana özelden bişey sorucam hemen yazıyorum
sor kuzum 10 dkka sonra cup geliverir
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhtezeleri prensesimiz ellererinizden öperbugün öğrendik kızmış annesinin kuzusu rabbim hepinize gönlünüzdekini versin tez zamanda inş
kıssslaaaaaaarrrrrrr biraz tuhaf olcek belki de komik ama sizlernen paylaşmadan edemiceemmben tuvalete gittimdi sanırım hunimde kafamdaydı çünküüü orda kendi kendime tekerleme uydurdum millet gazete kitap okur ben tekerleme uyduruyom eee insanın aklını en çalıştığı yermiş yaa orası ondan galiba
eveeeeettttttt tekerlememe gelinceee sülüyoommm
ellerin eli elime değerse ellerinle ellerin ellerini kırarsın
kuzum yazdım cup sanaaayazdım bileeeee ama sorduğumu bana anlatırsan sevinirim çoook merak ediyorumda
nerdesin kız sennn
kıssslaaaaaaarrrrrrr biraz tuhaf olcek belki de komik ama sizlernen paylaşmadan edemiceemmben tuvalete gittimdi sanırım hunimde kafamdaydı çünküüü orda kendi kendime tekerleme uydurdum millet gazete kitap okur ben tekerleme uyduruyom eee insanın aklını en çalıştığı yermiş yaa orası ondan galiba
eveeeeettttttt tekerlememe gelinceee sülüyoommm
ellerin eli elime değerse ellerinle ellerin ellerini kırarsın
kuzuuummm ne ediyon bakeemmmmmmmm
kuzum yazdım cup sanaaainşallah anlatabilmişimdiirr
amaann kuzum sorma yaaa ders ders ders :95: :95: kafayı yiycem bu haftayı atlatırsam inşallah daha sık gelirim diğer topiğe gelcem ama hep orda damdan düşer gibi araya giriyomiki dakka sonrada kayboluyom kimse de tanımadığı için bu ne ediyo demesin diye çok gelemiyom ama sınavdan sonra heep ziyaret etceemmm
sen neler ediyon bakem kuzum kırmızılardan bir haber yok sanırım
tekerlemeni okudum kuzucumm
harikaaa
anladım canım çalış bakalım sen :))))
kırmızılardan haber yok.
sağlık ocağına kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak.
dün akşam test yaptım silik çıktı.
ateşim 36.7
ovucan kopkoyu
bakalım yarın ola hayrola
inşallah hamişsindir kuzumYarın güzel haberlerini bekliyoruuuzzz
ben bulduumm
hadi bakalım canım hayırlısı olsun ben bu ovucan testinden pek anlamam ama inşallah bebek seniledir kuzum ayyyyyy birilerinin hamile haberini alacağım da çok heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?