- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.981
canım bu ay özellikle regle yakın acayip bir kabullenme vardı bende. buraya da yazmıştım. kırmızılar da gelse üzülmicem diye. Rabbim en iyisini bilir benim adıma demiştim. Ama ben düzenli regl olduğumdan hep, hatta mevsimden ıvır zıvırdan bile gecikme bilmediğimden bu 29. günde hiçbirşey gelmemesi durumu beni çok heyecanlandırdı. Yine de gelirse kırmızılar isyan etmicem Rabbime, çok da üzülmicem. doğru zaman değilmiş dicem... Ben bu ay her namazda şöyle dua ettim: "Rabbim, ben eşime süpriz yapmak için bu ay istiyorum ama sen hayırlıyı bilensin, bize hayırlı zamanda sağlıklı, eli yüzü düzgün hayırlı evlat nasip et" işte bu yüzden takdir Allahın. beni şu an yoran sadece belirsizlik...
işte bendede fazla sekme yaşamaz reglim eğer birgun batı 1gun bile gecse hamıleyım derım bende senın gibi heyecanını buu yüzden anlıyor ve paylaşıyorum eee peki napcan şimdi gene beklıcen dimi
adet olmacakmış ağrılarda var hamilelik belirtisinde sende emin konuşuyorum çift çizgin var sonuçta akşam yapınca hemen alcan dimi sonucu yaz gece kaç olursa olursa okurum ben yahu ikinizede heyecan yaptım yaaa
yahu bacum sende bi test yaqpsana pazar cok gec değilmi hadi aynı anda bombaları patlatın şurda topik dolsun hepimiz kutlama yapalım
kan vermicem yarına kadar beklicem canım..hatta bu akşam yine gebelik testi alıcam, eğer sabah ikinci çizgiyi görürsem öyle gidicem kan testine
cnm burada bi yer var orda yaptırabiliorum ama pozitif ve negatif olduğu yazıo ve belli bi değerin altını negatif sayıo..o yüzden başka bi yer araştırıcam ama bulamazsam mecbur orda yaptırıcam değeri 1 gün sonra veriolar artık yarına kalabilir...
bebeğim yaa ben üç gün önce yani adetim 4 gün geçmişken yaptım çıkmadııı.
o yüzden 10. günü bekliyorum oda pazar falan oluyo.
ben kızımda 7,gün tek 10, gün çift çizgiyi görmüştüm ondan ahdım var bundada 10 gün beklicem demiştim ama dayanamayıp 4. günü yaptım..
bakalım beklemedeyim(
ben bu ay incir kürü kullanmıştım acaba omu etkiledi böle yaa hep o soru işareti kafamda acaba diyom yumurtayı büyüttü de çatlatmadımı kist mi oldu.
pööfff böle işte soru dolu kafam.
az önce de bi başım döndü yerimden hızlı kalkmıştım ondan oldu sanırım ..
değişik ruh hali içindeyim bakalım.
hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
ruhsarcım senide şimdiden tebrik ederim canım.ç
idrar testinde çift çizgiyi gördüysen Allah'ımın izniyle endişe etme demekki idrara karısacak kadar yükselmiş hcg
bebeğim yaa ben üç gün önce yani adetim 4 gün geçmişken yaptım çıkmadııı.
o yüzden 10. günü bekliyorum oda pazar falan oluyo.
ben kızımda 7,gün tek 10, gün çift çizgiyi görmüştüm ondan ahdım var bundada 10 gün beklicem demiştim ama dayanamayıp 4. günü yaptım..
bakalım beklemedeyim(
ben bu ay incir kürü kullanmıştım acaba omu etkiledi böle yaa hep o soru işareti kafamda acaba diyom yumurtayı büyüttü de çatlatmadımı kist mi oldu.
pööfff böle işte soru dolu kafam.
az önce de bi başım döndü yerimden hızlı kalkmıştım ondan oldu sanırım ..
değişik ruh hali içindeyim bakalım.
hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
ruhsarcım senide şimdiden tebrik ederim canım.ç
idrar testinde çift çizgiyi gördüysen Allah'ımın izniyle endişe etme demekki idrara karısacak kadar yükselmiş hcg
şuan 3nüzde aynı ruh hali içindesiniz acabalar kafa karışıklığı rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlısı neyse o olsun
inşallah görürsün cnm ama dediğim gibi gözükmeyedebilir doktorlar bile adet 2-3 gün geçince yapın dio en az senin 1 gün oldu bence 2-3 gün sonra yaptığın test doğu sonuç verir bugünlerdeki vermeyebilir..
inşallah görürsün cnm ama dediğim gibi gözükmeyedebilir doktorlar bile adet 2-3 gün geçince yapın dio en az senin 1 gün oldu bence 2-3 gün sonra yaptığın test doğu sonuç verir bugünlerdeki vermeyebilir..
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecan yaptım topiği uzun zamandır böle görmemiştim tüm arkidişlerim burdaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?