- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.021
çokkkk yaşşşaaaaa sağlıklı yaşşaaa torunlarını okşa inşallah tatlııımm..
git tabi git dinlen canım.
Rabbim şifa versin inşallah.
Yarında hem zinde dön hemde güzel hayırlı haberler getir bizlere emi
oyyy bebişim gecmiş olsun korkma bebişin inşallah seninledir haşurma bişey yapmaz cnm hadi yat dinlen
oohh afiyet olsun kuzumaaa tarifi verde biz de yapak
komik olan bişeymi varr sadece yardımcı olmak istedim
yoook gıı saçmalama
amma şey yapabilirsin dua edebilirsin mesela :)))
edebilir misin??
cnm şartlı yardım mı olur zaten senın sorduğuna bilen olsa cvp verirdi ama sen soruna cvp verilince yardım etmen banada komık geldı açıkcasıkomik olan bişeymi varr sadece yardımcı olmak istedim
o düşünceye neden nasıl kapıldın
arkadaşımız bilgisi olamdıgını sölemiş zaten.
Bilen varsa yazarlar merak etmem tatlım.
iveeeeeetttttt gözümden kaçmadı günün pratik tatlı tarifini aldım bilem iki adet kesme şekeeeeeeeerrrrrrr
arkadaşlar bana cevap verirseniz sizlere işinize yarayacak bişey söylemek istiyorummmmm
cnm şartlı yardım mı olur zaten senın sorduğuna bilen olsa cvp verirdi ama sen soruna cvp verilince yardım etmen banada komık geldı açıkcası
kızçeler çıkıyorum ben, eve gidip dinlenicem...
kendinize iyi bakın...
inşallah yarın yine kırmızılar olmadan görüşürüz
ııımmmmmmmmm 60gelsin kuzumm mükemmel buuuuuuu ımmmmmmmmmmmm denicem kesinn
zaten ilk mesajımda neden bahsettiğimi söyledim sanki sır olarak saklamadımya %100 işinize yarayacak bişey yoksa neden beni duyan varmı
diye kendimi burada yırtayımm peki şimdi soruyorum soğan kürü nedir biliyomusunuz denedinizmi diye soruyorum
inşallah bebiş vardır canlarım yaaa...gerçi şimdi beni bir telaş aldı, hastayım zararı olur mu, folik asit içmiyordum zararı olur mu diye...
daha hamile olduğumu bile bilmeden, öğrenmeden neredeyse çıkıp genç odası bakıcamAklıma mukayet ol Allahımmm
güzel bir haber alırsam, bebiş görünene kadar söylemem diyordum ama yok zaten ben sizlerden saklayamıcam, ailemden arkadaşlarımdan saklıcam ama eğer yarın öbürgün güzel haber alırsam sizinle de paylaşıcam mutlaka
Allah'ım razı olsunn canımmmm benimmmmmmovvvvvvv hiç etmen olaarr zaten hep dualarım sizinle ama bugün sana özel dua etcem
neyseee sadece aynı durumda olduğum için yardımcı olabilirim diye düşünmüştüm bence siz arkadaşınızın mesajını empati yaparak okursanız neden düşündüğümü anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?