- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.001
tatlişiiimmm
mutfaktan çıkıp nefes almaya geldim yahuu
ayıptır söylemesi tatlı yapıyordum da
tatlişiiimmm
evet cnm bereketli ve hareketli oldu burası bi kaç gün içindecnm pazar sabahı da senden güzel haberler duyarız inş.nisan ayı berketli geldi topiğimize yavvv
yarın sabah yapıcam tatlım 2 gün geçmiş olur bence...bakalım kısmet artık
sen sabah herkese yazz yazz bana yazmaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecan yaptım topiği uzun zamandır böle görmemiştim tüm arkidişlerim burdaaaaaaaa
oohh afiyet olsun kuzumaaa tarifi verde biz de yapak
bacum sen pek bi hamaratsındolma sarmaların tatlıların pek bi meşhur off bende baklava pasta cips istiyor cnm daha rejımın 2 haftasındayım gözumde uçuşuyorlar
sen sabah herkese yazz yazz bana yazmaa
şaka bi tarafa bahar geldi artık tatlım tabi herşey gibi topiğimizde kıpır kıpır fıkır fıkır şıkır şıkır olmalı dimi amaa
beni duyannn yokmuuu
sana şöle kocamaaaannn bi AMİN diyyorum AMİNNNNNNN :))hamiş haberi alacağımız kişi sayısında git gide bir artış oluyooooooooooo hadi bakalım çiçeklara sende sdtive de ruhsar da hepinizzzzz hepimiiizzzzzz hamiş olalıııııııımmmmmm
ne tatlısı ne tatlısı benimde canım su an acayip tatlı istiyo.tatlişiiimmm
sana da en kocamanından en içteninde AMİİİİİİİNNNNNNN canım.kızlarr ne kadar çok istediğinizi biliyorum, burada kaç ay bereber geçirdik ve çok iyi anlıyoruz birbirimizi ...
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş tatlişlerimm
izin aldım canlarım yaaa..eve gidicem yatıcam..fena hapşuruyorum kasıklarım kötü acıdı...inşallah bebiş vardır ve hapşurmak zarar vermez...
izin aldım canlarım yaaa..eve gidicem yatıcam..fena hapşuruyorum kasıklarım kötü acıdı...inşallah bebiş vardır ve hapşurmak zarar vermez...
ooooovvvvvvvvvv şeeyyy sanırım büyük bir hıyarlık yaptıımmafedersin kuzum yaaa nasıl affedirebilirm ki kendimii :26::26:
sorma kocişime yapıyorum ben de ucundan acıcık alıyuorumm
malum ben de kendi çapımda recimdeyim de
inş veririz kilolarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?