Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım inan bana çok heyecanlıyım senin adına.Rabbi'm yüzünü güldürür inşalllh..
bugün çok duygusalım.

kızlar iyi ki varsınız..iyi zamanda kötü zamanda iszler olmasanız gerçekten anlamsız olur...sonucun pozitif çıkmasını ben de deli gibi istiyorum takdir edersiniz ki ama bir yandan da dirayetimi korumaya çalışıyorum, herşeyin hayırlısı ne gelirse Rabbimden diye. Sonucum 2-3 gibi çıkar. heyecandan tuşlara basabilirsem telefonla arayıp öğreneceğim. keşke internete falan koysalardı. nedense görmek duymaktan kolay geliyor. Kan alırken de canım acımadı ama sonrasında kanadı ve şimdi kolum ağrıyor. İnşallah güzel haber alırım da herşeyi unuturum henüz gelen giden yok kırmızılardan ama bende heran geleceklermiş gibi korku var.

güzel haber alırsam benimle sevineceğinize çok inanıyorum. inşallah öyle olur kızlar

ben doktora gideceğim 19'unda.gerçi yumurtlama günümü fln geçmiş oluyorum,ama gittiğimde büyük ihtimal adetin 3.günü olan testi yaptıracak,ve hsg fln...çok korkuyorum sorunum varsa diye?çok duygusalım o yüzden ve hüzünlüyüm.adetim de bitmedi bugün 6.gün ve hala bitmeyecek gibi çok geliyor.

canım benim hiç korkma...inşallah bir sorunun yoktur. ama olursa da inşalalh tedavi edilebilir birşey olur. Üstelik bazen insan öyle bir noktaya geliyor ki, şey diyor, keşke bu durumumun bir sebebi olsa da ilaç içsem geçse düzeldi. Sebepsiz çocuk olmama durumu daha zor bir tedavi bile yok. O yüzden inşllah muayenende birşey çıkmaz, çıkan da basit tedavi edilebilir şeyler olur... Duygusallığın dönemsel kuzucum ya geçicek o da

geçicek inşallahh...Fakat korkumun faydası yok...Nedensiz kısırlık veya kısırlıktan dolayı ve pcos...vb kistler....offff...korkuyorum işte...

selam hamişimiz.....
ben hala buralardayım canım,sabretmeye devam....

selammm hayalimduam, inşallahhh gösterdiğin sabrın karşılığını gani gani alacaksınn hayırlı zamandaaa:26:

hiç korkmaa canımm yaaa, allah korusun bi sorun varsa bile, çaresine bakarsınız, tedavini görürsün ona göre...ki bence hiç birşey çıkmayacak allahın izniylee:26: oyyy kıyamam ben kardeşimee hüzünlenmişş duygusallaşmışmı iyice... herşey güzel olacakkk hayırlısıylaaa üzme sen tatlı canını

kendimi çok güçsüz,çaresiz,rahatsız hissediyorum....
şöyle heryanı dağıtasım,sağda solda duran objeleri kırasım,sesim kısılana kadar bağırasım var....kendime gelmem o zaman gerçekleşir diye hissediyorum....

ahh canımm hamişim...
Allah sana ve bebeğine sağlık huzur mutluluk versin..eminin bebeğinin kıymetini biliyorsun,ve eminim ki kıymetini daha da bileceksin....Rabbi'min şanslı kulu olduğunu düşünüyorum,ve her zaman böyle olmasını diliyorum senin adına.

ne sevinmesi parti vericez burda:81::92::119::124::128:

merhaba kızlar! bir kaç gündür annemdeydim yazamadım. Şimdi de mide bulantıları içinde birşeyler yemeye çalışırken yazayım dedim.
Öncelikle oflu Tebrikler! love_love sdtvie ciceklara inşallah güzel haberler verirsiniz. Dualarımdasınız.
Bende de çok şükür doktor randevusu iyi geçti. kalp sesi duymadım ama bana pıt pıt atan ufacık bir şey gösterdiler kalp diye :) 5-6 haftalık olmuş sanırım. geç döllenme ya tam gün vs. söylemiyorlar. Dün gece hep kabus görüp, doğru dürüst hiç uyuyamadım. 11 gibi anca kalktım. Zaten çok uykum oluyor. gün içinde fırsat buldukça yatıyorum. Yalnız bende bir tiksinme problemi var ki yemek yapmak falan zorlaşıyor. Bugün için henüz hiç bir şey yapmadım mesela. Hiç istemiyorum. Şu mide bulantısı hafifleyince inşaallah...

ne zamandır gelemiyordun, seni gördüğümü sevindim tatlım. Heyecanla haberi bekliyorum ben de. Eğer bebiş varsa, ki inşallah Rabbim nasip etmiştir, ben de geç döllenme olmasından şüpheleniyorum. çünkü ben hep çok düzenli yumurtladığımı düşünürdüm. 24. gün falan ve bu ay o günü kaçırmıştık. Hem o zaman tutsaydı idrar testinde de çıkardı sanki.
Şuan 3 ihtimalim var,
adetim ya sebepsiz gecikiyor
ya kimyasal gebelik
ya da normalden biraz geç bir döllenme

inşallah sonucum 3. ihtimali işaret eder...Rabbim hayırlısını versin

teşekkür ediyorum canım RABBİm sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
her zaman dua ederek peygamber efendimiz(s.a.v) araya koyarak RABBİmden isteyin
özellikle cuma arasında...
ben geçen cuma çok dua ettim herkese birden...
dualarım szinle..

gülüm kan vermişsin
inşallah pozitif çıkar dualarım seninle.
sonucu haberdar et olur mu.
aynı anda doğuralım

benim geç döllenme oldu biliyorsun ve ben adet geçtiğinde 5. gündü test yaptım tek çizgi idi. o yüzden kan testine bak. hatta biliyorsun benim ilk kan testi de 2 kusür çıkmıştı. adet olmazsan mutlaka doktora git :)

ya ben muhtemel doğum tarihimi bilmiyorum ki o çizelgeden koyayım buraya. :) hala kilo ticker i duruyor. yalan olmuş kilo tickeri!!!

kıslarrr ben geldim

dün akşam kan verdim bu akşam alıcam merak içindeyim..

sdtive cnm kan vermişsin sen de cnm inşallah güzel haberler alıcaz senden de merakla bekliorum sonucunu senin de..

oflu cnm tebrik ederim seni de çok sevindim inan ki allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

ya ben muhtemel doğum tarihimi bilmiyorum ki o çizelgeden koyayım buraya. :) hala kilo ticker i duruyor. yalan olmuş kilo tickeri!!!

canım son adet tarihini bilmiyo musun?
nette gebelik hesaplama var ordan gir son adeti
ordan öğren
sonra kontrol panelinden profili düzenle var
ordaki kişisel bilgilerde bebğinin doğacı tarih var orayı yaz oluyor.
ticker yapmak istersen yardımcı olurum

inşallah sonucun olumlu çıkar canım benim dualarım seninle..
güzel dileklerin için teşekkür ederim balım.
RABBİm sana da isteyen herkeslere de nasip etsin

benim geç döllenme oldu son adet tarihinini haftası tutmuyor yani. doktor 5 dedi. bir başkası da 6 ya benziyor falan dedi. ben de iki hafta sonra gidince biraz daha netleşir herhalde o zamanı bekliyorum. inşallah kalp sesi de duyarım o zaman !
ama şu lilpie idi di mi oradan olmazsa bir ticker yapayım diyorum:)

Son düzenleme:
inşallah sonucun olumlu çıkar canım benim dualarım seninle..
güzel dileklerin için teşekkür ederim balım.
RABBİm sana da isteyen herkeslere de nasip etsin

cnm çok sağol dua ediyorum bende zaman geçmiyor zor duruyorum yerimde..
o kadar çok sabrettik ki insan şurda bikaç saat sabredemiyor.

cnm atta gördüğüm çizelgede 12 aralıkta doğum aolacağı yazıor:) şansa bak eğer bnm de hamileliğim kesinse aynı tarihi bekleyeceğiz ikimiz de :))

ay inşallah sen de hamilesindir. hepimiz 2012 sonunda ülke popülasyonuna katkıda bulunuruz
acaba ben de kafamdan bir tarih atarak şu çizelgeden yapsam mı ne?

Son düzenleme:
ofluuu cnm senı cokkkkk tbk ederim Allahım bu sefer sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah onlıne görunce yazım dedım yazdım sana ama görmedın en iyisi görunce tbk ederım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…