- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.181
cnm çok sağol dua ediyorum bende zaman geçmiyor zor duruyorum yerimde..
o kadar çok sabrettik ki insan şurda bikaç saat sabredemiyor.
cnm atta gördüğüm çizelgede 12 aralıkta doğum aolacağı yazıor:) şansa bak eğer bnm de hamileliğim kesinse aynı tarihi bekleyeceğiz ikimiz de :))
ne zamandır gelemiyordun, seni gördüğümü sevindim tatlım. Heyecanla haberi bekliyorum ben de. Eğer bebiş varsa, ki inşallah Rabbim nasip etmiştir, ben de geç döllenme olmasından şüpheleniyorum. çünkü ben hep çok düzenli yumurtladığımı düşünürdüm. 24. gün falan ve bu ay o günü kaçırmıştık. Hem o zaman tutsaydı idrar testinde de çıkardı sanki.
Şuan 3 ihtimalim var,
adetim ya sebepsiz gecikiyor
ya kimyasal gebelik
ya da normalden biraz geç bir döllenme
inşallah sonucum 3. ihtimali işaret eder...Rabbim hayırlısını versin
kısslar bu arada kendimi genç kız gibi hissediyorum3 ay sonra ilk defa adet oluyorum garşp oldum haaa
hoşbuldum datluummhuu huuu bacılar hgniz
tokat falan atsaydı annen 3 gun sürerdi reglin
kendimi çok güçsüz,çaresiz,rahatsız hissediyorum....
şöyle heryanı dağıtasım,sağda solda duran objeleri kırasım,sesim kısılana kadar bağırasım var....kendime gelmem o zaman gerçekleşir diye hissediyorum....
huu huuu bacılar hgniz
ay inşallah sen de hamilesindir. hepimiz 2012 sonunda ülke popülasyonuna katkıda bulunuruz
acaba ben de kafamdan bir tarih atarak şu çizelgeden yapsam mı ne?
haklısın canım,abartıyorum sanırım....tam bir psikolojik m.k oldumcanımm kendini çok üzüyorsun sen, seni üzüntüne hak veriyorum evet ama biz önce kendimiz sağlıklı olalım ki bebişimizde gelir değil mi
slm buarada birden daldım ama cnm heyecan yapma senın mercimeğin göbişinde biliyom ben
biraz daha geçince doktorun söyler ne zaman doğum olacağını kesin çizelgeyi o zaman yaparsın ama şimdi uydur bitane çok güzel duruyo altta:))
insanının içi bi tuhaf oluo görünce bence hemen yap :)
hoşbuldum datluumm
kıızz essah mı diyon kendi kendime atsam olmamıanaa kocişin işine gelir valla 8 günden sonra 3 güne düşüş onun için bayram olur
kısslar yaa kimse üzülmesin benim gerçekten zoruma gidiyor bakın ne güzel hamile haberleri alıcaz inşallah ki aldıkta ne güzel geldi bahar ayları hepimize bereketiyle gelir inşallah bizlerde hamile kalıcaz bebeklerimizi hayırla kucağımıza alıcaz kıslar üzülmeyin Rabbim vereceği zamanı bizden daha iyi biliyor birazcık daha sabır
kısslar yaa kimse üzülmesin benim gerçekten zoruma gidiyor bakın ne güzel hamile haberleri alıcaz inşallah ki aldıkta ne güzel geldi bahar ayları hepimize bereketiyle gelir inşallah bizlerde hamile kalıcaz bebeklerimizi hayırla kucağımıza alıcaz kıslar üzülmeyin Rabbim vereceği zamanı bizden daha iyi biliyor birazcık daha sabır
cnm ya o kadar umutlandırıosun ve mutlu ediosun ki valla tamam diorum hamileyim ben:)) valla çoook saol...
olmaz bacumilk regli olanlara kimi 3 baca saydırır kimide tokat atarmış eskılerde bende bunu bildiğim için attırmamıştım anneme 1 hafta oldu
kesinlikle öyle tatlişimmm vakit saat tamam olacak evet...
Rabbim bu yolda hepimize sabır nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?