Sabredenler Kulübü 2012 :)

haklısın canım,abartıyorum sanırım....tam bir psikolojik m.k oldum
kendimi düzeltmem lazım.başlıkta bu denli olan bitek ben varm sanırım....biraz uzaklaşsam iyi olacak.

ben sana küsüm ama nys yorum yapmadan edemıcem cnm içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen ama yapcak bişey yok sadece dua ile beklemek bi dışa vursam herkesı gecerima ama oyalıyorum kendımı patlamak istemıyorum buraya gelıp kafa dağıtıyorum ulaşmak çözüm değil nereye gidersen git kafan senınle geliyor

canım benim allah razı olsun rabbim hepimizin o gönlündeki cennet kokulu yavruları nasip edecek bize inanıyorum ben çünkü Rabbimin haznesi bol yeter ki istemesini bilelim

aaa...niye küstün kız??

canım benim allah razı olsun rabbim hepimizin o gönlündeki cennet kokulu yavruları nasip edecek bize inanıyorum ben çünkü Rabbimin haznesi bol yeter ki istemesini bilelim

gerçekten öyle cnm allah eğer bişeyi nasip etmediyse o an onun bir hikmeti vardır. bazen üzüntüyle bunu idrak edemiyor insan ama sonra gelişen olaylara baktığında evet gerçekten böylesi hayırlıymış diyebiliyoruz..Ama inşallah artık bizim için hayırlı zaman çok yakındadır..
ne de olsa insanoğluyuz ve sabrmızı da bi yerden sonra azalıo :))

ne demek tatlım inşallah cnm doğrudur sonra boşuna umutlandırdım diye üzülürüm ve küfürü hak ederim

cnm yaa ne küfürü olur mu öyle ben her durumda da senin için dua edicem her zaman....

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ne yazık ki biraz önce arayıp sonucumu öğrendim. bhcg 2.21 çıktı yani gebelik yok.
ne yazık ki bu durum beni fazlasıyla üzdü. işin garibi hala da regl olmadım ve olacak gibi de değilim. Haftasonunu geçirip eğer kırmızılar gelmezse önümüzdeki haftaiçi için randevu alacağım doktordan. benim hiç böyle olmazdı, bir sıkıntı olabilir. Belki enfeksiyon falan vardır.
Keşke güzel haber verebilseydim ama olmadı. İnşallah love_love ve ruhsar güzel haber verir.

ne demek tatlım inşallah cnm doğrudur sonra boşuna umutlandırdım diye üzülürüm ve küfürü hak ederim

cnm üzülme nolur, mutlaka da doktora git bi kontrolden geç bence..ya ne bileyim hala çok umusuz değilim ben senden..
adet olursan da kendini biran önce toparla yeniden bi yön çiz kendine ve bu ay çalışmaları aksatma...

canım benim yaaa ne diyeceğimi inan bilmiyorum hayırlısı olsun üzülme desemde çare değil biliyorum ama kuzum offfff ne diyeceğimi bilemedim şimdi kuzum kendine dikkat et canım benim :85:

off netim koptu tak cıkar cıkar tak ancak geldim
sdtive cnm üzülme dicem ama boş cnm belkı raavis gibi olmuştur gec döllenme onunda düşük çıkmıştı ilk kan testi kırmızılar gelmeden halen umut var cnm

çok üzüldümm canım herseyın hayırlısı belki hava değişiminden belki de stresten olmuştur böyle

Üzülme canım,seni çok iyi anlıyorum....ama ben de ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hakkında hayırlısı olsunn..RAbbi'm tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.

sdtive canım ne kadar üzülme desek de insan üzülüyo haklısın dualara devam rabbim sabrımızı verir... ancak 2,21 beni de endişelendirdi gebelik yoksa neden yükselir ki beta-hcg?

canım üzme kendini hayırlısı böylemiş hala umut var ama sen umudunu yitirme moralini yüksek tutmaya çalış.. bellimi olur bi bakarsın herşey değişir... biliyorum ne desek boş içindeki fırtınayı dindirmeye hayırlısını dile rabbime dua et içini rahatlatır biraz olsun...

canım benim yaaa ne diyeceğimi inan bilmiyorum hayırlısı olsun üzülme desemde çare değil biliyorum ama kuzum offfff ne diyeceğimi bilemedim şimdi kuzum kendine dikkat et canım benim :85:

kuzuuuu 2.21 mi çıkmış bence bu geç döllenme
1 hafta sonra veya 3 4 gün sonra tekrarla testti

çok üzüldümm canım herseyın hayırlısı belki hava değişiminden belki de stresten olmuştur böyle

Üzülme canım,seni çok iyi anlıyorum....ama ben de ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hakkında hayırlısı olsunn..RAbbi'm tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.

canlarım benim eksik olmayın, desteğiniz için çok teşekkür ederim
inanın hamile olmadığıma o kadar üzülmedim de, eşime sürpriz yapamadığıma üzüldüm. Artık ona da durumu anlattım zaten.
ben geç döllenme olduğuna inanmak istemiyorum. umutlandırmıyım kendimi yok yere. eğer olmazsam bir süre daha o zaman yaptırırım yine test.
eğer herşey yolundaysa da sağlık anlamında, bu kırmızılar bir an önce gelse iyi olur. böyle beklemek istemiyorum.
Gerçekten iyiyim bu arada kızlar
Rabbim nasıl uygun gördüyse.
İnşallah sağlıklıyımdır da bir sıkıntı yoktur bu gecikmenin altında.

tatlım topiğe yeni geldim mesajnı gördüm.üzülme cnm benim.bu değere göre geç döllenme olabilir.raraavisin de öyle olmuştu.2-3 güne kadar bakarsın kat kat artmış.gelmezse 3 gün sonra yine yaptır kan testi diycem ama sen bekleyemezsin.yarın akşam istersen bi daha yaptır.geç döllenmeyse bugünküne göre az de olsa artış olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…