Sabredenler Kulübü 2012 :)

esilacımmm maşallah ne kadar büyümüş prensesinnn
uzun zaman oldu görüşemedik hiç, ben tebrik edememiştim kuzum seni, çok çoook sevindimm...

hep çevremde de söylerler, ilk çocuğun kız olursa şanslı olursun diye

Rabbim sağlık, sıhhat uzun ömür versin, bize yeter değil mi

ayy pek bir resmi oldu sankiii

hayırlı cumalarrr,

hayırlı sabahlarrr... :!6:

künaydınlarrrrrr

bu mübarek günün hürmetine Rabbim gönlümüzden geçenleri, hayırlı zamanda bize nasip eder inş.

hepinizi çoookkk öpüyorumm

günaydın kızlaaaar bütün haberleri sabah aldım..love_love canım rabbimin takdiri,hayırlısı buymuş demek ki..inşallah rabbim daha fazla bekletmez hiç birimizi ruhsar canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah çiçekleradan haber yok,o pazar gününü bekliyodu gerçi,başka haber varmıydı hatırlamıyorum:26: neyse kızlar yaa bişey sorcam size; şimdi biz bu ay eşimle çok güzel strateji geliştirmiştik ben 14.gün yumurtluyorum,13-14-15.gün sabahları ilişki olcaktı ama eşim grip oldu biz de 13 ve 14.günler akşam yaptık,bugün 15.gün ve eşimin gece fena halde dişi ağrımış(köprü yaptırmıştı) gece 2 de kalkmış bi daha da uyuyamamış bugün de önemli ama dün yumurtladım asıl bugün ilişki olması gerekmiyo mu:26: ben şimdi çok baskı yapıp da eşimi strese sokmak istemiyorum ama bugün de önemli bi gün,ilişki olmalı:26: napcam ben,yardım edin

canım çok tebrik ederim.allah inşallah sonuna kadar sağlıklı bir hamileli,k süreci ve sonunda sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip eder.rabbim nazarlardan korusun sizi.darısı bizlere inşallah.bizlere de dua et olur mu?

geçmişe dönüp bakmadım pek ama tebrikleri okuyunca bi de ne göreyim...!!!
Esilamın prensesi olacakmış...Tebrik ederim tekrardan canım,biraz gecikmiş oldu ama.....

ruhsar_86 arkadaşımmm hamişsinnnn!!!!!
Çok çok çok sevindim senin adına inan....!!!!
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahh.........
Bir adayımız daha hamiş oldu....Çoğalalım inşallahhhh

love_love...okuduğum kadarıyla şu anda gebelik yok..Rabbi'm tez zamanda mucizene kavuşturur inşallah sana...Beklemekten başka çare yok,dualarımız hep bu yönde...

ha bu arada günaydın kızlar...
benim kırmızılar gidecek gibi değil bugün 7.gün ve sanki 2-3.gündeymişim gibi...:18::18::18:.Bitse de başlasak umudumuza

canım ne desem bilemedim ama Rabbi'min takdiri,olursa zaten diğer denemelrden olur.spermler 48 saat yaşayabiliyor sonuçta.Ben her ay 13-14-15-16 deniyorum mesela,ondan sonra günaşırı deniyoruz.Ama bak 8 aydır 0 çekiyoruz,Rabbi'min takdiri olursa zaten diğer 2 denemede olmuştur.stres ve zorlama altında zaten bebek oluşamıyoru.Gönlünü ferah tut,Rabbi'm bu ay nasip etmiştir inşallah.

Son düzenleme:
kızlar hepinize çooooook teşekkür ederim..iyi dilekleriniz ve dualarınız için..

sizler için mutlaka dua edicem unutmam asla, allah en tez zamanda hayırlı evlatlar versin burdak herkese,hepimiz hakettik bunu..

love_love cnm çok üzüldüm ve seni o kadar ii anlıorum ki aylarca bnde o psikolojiyle dolaştım umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım.
ama bu ay bana yumurtlama takibi yapıldı doktor adetin 5..günü klomen verdi 12.gün çağırdı ve bnm yumurtalar henüz gelişmemişti,16 gün istediği seviyeye geldi iğne oldum sonra 2 gün sonra çağırdı yumurtlama olmuşmu diye yumurtalar çatlamıştı..

ben iğneyi perşembe olmuştum bana çarşamba,cuma c.tesi ve pazar günleri ilişkiye girmemi söyledi uyguladık ve allaha şükür sonucunu aldık..
yani anlatmak istediğim yuurtlama takibi istediyse doktorun mutlaka uygula çünkü biz kendimiz takip ederek çok iyi tahmin edemiyoruz yumurtlamayı..
bak ben iğneyle ilaçla 17.gün oldu onlar olmasa kaçıncı gün olcaktım bilmiorum..

o yzden yaptır cnm takibini...

canım o kadar stres yapma kendine. ilişki olsa iyi olur tabi ama 13 14 de olmuş olması da yeterli olabilir. Öneli olan yumurta çatladığında tüpte sperm bulunması. dün yumurtladıysan ve dün ile önceki gün ilişki olduysa tutumuş olabilir, inşallah yani. eşin düzelsin yine devam edersiniz çalışmalar, geçmiş olsun çok

ha bu arada günaydın kızlar...
benim kırmızılar gidecek gibi değil bugün 7.gün ve sanki 2-3.gündeymişim gibi...:18::18::18:.Bitse de başlasak umudumuza

uzun sürmüş hakikaten tatlım ya. takip et de yarın da yoğun olursa kanama bir doktora git istersen. yok yere kansızlık da çıkmasın şimdi

ben de doktora gideceim bu ay sonu kısmetse,Bakalım bana da uygulayacak mı?inşallah ilgilenir ve ben de mucizeme kavuşurum.

kız anlamadım gitti,dün bitti gibiydi,dün akşam her yer....anladın sen....
İnşallah biter yaws..kim uğraşcak şimdi doktorla.

inşallah cnm ilgilenmesi gerekir ama bazı doktorlar kendi haline de bırakıo sen bence özellikle iste..

biraz orada bilmişlik taslayacağım ama ne yapayım,bana tedavi uygulasın,öteki türlü ilk gittiğim doktor gibi ilgilenmezse yakarım çırası...Yakmam da inşallah iyidir,gerçi iyi diye anlatmışlardı,biraz sertmiş ama iyi etsin yeter.

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün famusay arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar.. tablooyu gördüm oflu ruhsar ve sevgül girmedigimden beri hamile kalan arkadaşlar..çok sevindim rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin dua edin bizlere...bizim amlyt günümüzden bir gün önce gelip yazcam buraya dua edersiniz olurmu...hamile kalan arkadaşlar binlerce kez şükredin çok büyük bi mucizeyi rabbim sizlere nasip etmiş..

RUHSAAAARRRRRR CANIMMMM NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİN TEBRİKLER EDİYORUM SENİİ.
RABBİM RAHAT Bİ HAMİLELİK DÖNEMİ SONRASINDADA SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAGINDA BEBEİŞİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAHHH.

LOVE_LOVE CANIM SENİN HAKKINDADA HAYIRLISI OLSUN CANIMM YAA VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR DEYİP KALDIGIN YERDEN DEVAM EDECEĞİNİ UMUYORUM TATLIMM..

SDTİVE KUZUCUM SENDEN NE HABER VARMI GELEN GİDEN :26::26::26:

ESİLA CANIMMMM TEŞEKKÜRLER DİLEKLERİN İÇİNN
EE SEN ANLAT BAKALIM YUKARIDA Bİ YAĞMUR OKUDUM YOKSA PRENSESİMİZİN ADI YAĞMUR MU OLACAKK.

EGEMN TATLIM SEN ZATEN ÖNEMLİ GÜNLERİNİ DEĞERLENDİRMİŞSİN ENDİŞE ETME TATLIM TUTACAĞI VARSA HİÇ OLMADIK Bİ İLİŞKİDEN BİLE TUTUYO TATLIM.
HAYIRLISI HAKKIMIZDA...

BEN HALA BEKLEMEDEYİM BAKALIM PAZAR OLA HAYROLA

ne güzel tatlım ya kavuştun mucizene. yumurta takibi mantıklı bence de. bu ay doktora gidersem ben de isteyeceğim. klomen kullanmam belki ama yumurtlama günüme yakın ya da o gün kontrole gideceğim. çatlamış mı büyümüş mü söylesin doktor.

kız anlamadım gitti,dün bitti gibiydi,dün akşam her yer....anladın sen....
İnşallah biter yaws..kim uğraşcak şimdi doktorla.

inşallah biter kuzum ya. ama ihmal etme, kanama durmazsa git mutlaka. fazla kanama da iyi değil. benim de hala yok ortada kırmızılar kendimden korkmaya başladım. böyle gecikmemiştim ben hiç aaa. inşallah bir hastalık bir sıkıntı olmamıştır. ama içimden bir ses bir sıkıntı var diyor

içimden geç göllenmeymiş diye geçmiyor çünkü. hatta geç döllenmeden şüphelenebileceğim bir ilişki hatırlamaya çalışıyorum ama bulamıyorum da o yüzden kırmızılar gelse iyi olacak

canım... aklıma geldikçe dua etmeye çalışıyorum. bak ben de hala regl olamadım. bebek de yok. hayatımda ilk defa gecikiyorum. eşim iyileşti derken belki ben de sıkıntı başlayacak Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

SDTİVE KUZUCUM SENDEN NE HABER VARMI GELEN GİDEN :26::26::26:
:

henüz gelen giden yok tatlım yaaa. ama ben korkmaya başladım kendimden. bir sıkıntı var gibi neden gelmedi hala. benim geç döllenmeden şüpheleneceğim bir ilişkim yok sanki... sıkıntı var içimde ya olsam da kurtulsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…