- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.321
kızlar tebrik eden etmeyen herkese teşekkürler tam takip edemedim sayfaları love_love ve çiçeklara çok tşk ederim kuzularım rabbim tez zamanda size ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş love sanırsam adetin gecikmiş inş hamişsindir tatlım allaha emanet olun bu arada yeni hamişler varsa çok çok tebrik ediyorum sağ sağlim kucaklarına alırlar inş... öptüm muck
kızlar test sonucumu aldım 129 çıktı betahcg
bütün çektiğim sıkıntılar bir anda uçtu gitti sanki bugüne kadar hiçbirşey yaşamadım hiç üzülmedim hiç kaybetmedim..
şimdi tek duam sağlığıyla kucağıma alıp bebeğimi koklayabilmek..
allah hepinize yaşatsın bunları, burdaki herkes çok destek oldu bana hepinizi gerçekten çok seviyorum ve bundan sonra da sizin için dua etmeye devam edicem......
günaydın kızlaaaarbütün haberleri sabah aldım..love_love canım rabbimin takdiri,hayırlısı buymuş demek ki..inşallah rabbim daha fazla bekletmez hiç birimizi ruhsar canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah çiçekleradan haber yok,o pazar gününü bekliyodu gerçi,başka haber varmıydı hatırlamıyorum:26: neyse kızlar yaa bişey sorcam size; şimdi biz bu ay eşimle çok güzel strateji geliştirmiştik ben 14.gün yumurtluyorum,13-14-15.gün sabahları ilişki olcaktı ama eşim grip oldu biz de 13 ve 14.günler akşam yaptık,bugün 15.gün ve eşimin gece fena halde dişi ağrımış(köprü yaptırmıştı) gece 2 de kalkmış bi daha da uyuyamamış bugün de önemli ama dün yumurtladım asıl bugün ilişki olması gerekmiyo mu:26: ben şimdi çok baskı yapıp da eşimi strese sokmak istemiyorum ama bugün de önemli bi gün,ilişki olmalı:26: napcam ben,yardım edin
günaydın kızlaaaarbütün haberleri sabah aldım..love_love canım rabbimin takdiri,hayırlısı buymuş demek ki..inşallah rabbim daha fazla bekletmez hiç birimizi ruhsar canım tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah çiçekleradan haber yok,o pazar gününü bekliyodu gerçi,başka haber varmıydı hatırlamıyorum:26: neyse kızlar yaa bişey sorcam size; şimdi biz bu ay eşimle çok güzel strateji geliştirmiştik ben 14.gün yumurtluyorum,13-14-15.gün sabahları ilişki olcaktı ama eşim grip oldu biz de 13 ve 14.günler akşam yaptık,bugün 15.gün ve eşimin gece fena halde dişi ağrımış(köprü yaptırmıştı) gece 2 de kalkmış bi daha da uyuyamamış bugün de önemli ama dün yumurtladım asıl bugün ilişki olması gerekmiyo mu:26: ben şimdi çok baskı yapıp da eşimi strese sokmak istemiyorum ama bugün de önemli bi gün,ilişki olmalı:26: napcam ben,yardım edin
ha bu arada günaydın kızlar...
benim kırmızılar gidecek gibi değil bugün 7.gün ve sanki 2-3.gündeymişim gibi...:18::18::18:.Bitse de başlasak umudumuza
kızlar hepinize çooooook teşekkür ederim..iyi dilekleriniz ve dualarınız için..
sizler için mutlaka dua edicem unutmam asla, allah en tez zamanda hayırlı evlatlar versin burdak herkese,hepimiz hakettik bunu..
love_love cnm çok üzüldüm ve seni o kadar ii anlıorum ki aylarca bnde o psikolojiyle dolaştım umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım.
ama bu ay bana yumurtlama takibi yapıldı doktor adetin 5..günü klomen verdi 12.gün çağırdı ve bnm yumurtalar henüz gelişmemişti,16 gün istediği seviyeye geldi iğne oldum sonra 2 gün sonra çağırdı yumurtlama olmuşmu diye yumurtalar çatlamıştı..
ben iğneyi perşembe olmuştum bana çarşamba,cuma c.tesi ve pazar günleri ilişkiye girmemi söyledi uyguladık ve allaha şükür sonucunu aldık..
yani anlatmak istediğim yuurtlama takibi istediyse doktorun mutlaka uygula çünkü biz kendimiz takip ederek çok iyi tahmin edemiyoruz yumurtlamayı..
bak ben iğneyle ilaçla 17.gün oldu onlar olmasa kaçıncı gün olcaktım bilmiorum..
o yzden yaptır cnm takibini...
ben de doktora gideceim bu ay sonu kısmetse,Bakalım bana da uygulayacak mı?inşallah ilgilenir ve ben de mucizeme kavuşurum.
canım o kadar stres yapma kendine. ilişki olsa iyi olur tabi ama 13 14 de olmuş olması da yeterli olabilir. Öneli olan yumurta çatladığında tüpte sperm bulunması. dün yumurtladıysan ve dün ile önceki gün ilişki olduysa tutumuş olabilir, inşallah yani. eşin düzelsin yine devam edersiniz çalışmalar, geçmiş olsun çok
uzun sürmüş hakikaten tatlım ya. takip et de yarın da yoğun olursa kanama bir doktora git istersen. yok yere kansızlık da çıkmasın şimdi
inşallah cnm ilgilenmesi gerekir ama bazı doktorlar kendi haline de bırakıo sen bence özellikle iste..
kızlar hepinize çooooook teşekkür ederim..iyi dilekleriniz ve dualarınız için..
sizler için mutlaka dua edicem unutmam asla, allah en tez zamanda hayırlı evlatlar versin burdak herkese,hepimiz hakettik bunu..
love_love cnm çok üzüldüm ve seni o kadar ii anlıorum ki aylarca bnde o psikolojiyle dolaştım umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım.
ama bu ay bana yumurtlama takibi yapıldı doktor adetin 5..günü klomen verdi 12.gün çağırdı ve bnm yumurtalar henüz gelişmemişti,16 gün istediği seviyeye geldi iğne oldum sonra 2 gün sonra çağırdı yumurtlama olmuşmu diye yumurtalar çatlamıştı..
ben iğneyi perşembe olmuştum bana çarşamba,cuma c.tesi ve pazar günleri ilişkiye girmemi söyledi uyguladık ve allaha şükür sonucunu aldık..
yani anlatmak istediğim yuurtlama takibi istediyse doktorun mutlaka uygula çünkü biz kendimiz takip ederek çok iyi tahmin edemiyoruz yumurtlamayı..
bak ben iğneyle ilaçla 17.gün oldu onlar olmasa kaçıncı gün olcaktım bilmiorum..
o yzden yaptır cnm takibini...
kız anlamadım gitti,dün bitti gibiydi,dün akşam her yer....anladın sen....
İnşallah biter yaws..kim uğraşcak şimdi doktorla.
hayırlı cumalar kızlar.. tablooyu gördüm oflu ruhsar ve sevgül girmedigimden beri hamile kalan arkadaşlar..çok sevindim rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin dua edin bizlere...bizim amlyt günümüzden bir gün önce gelip yazcam buraya dua edersiniz olurmu...hamile kalan arkadaşlar binlerce kez şükredin çok büyük bi mucizeyi rabbim sizlere nasip etmiş..
SDTİVE KUZUCUM SENDEN NE HABER VARMI GELEN GİDEN :26::26::26:
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?