Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya tatlım ne biliyim hamile gibi hissetmiyorum. hiç bir belirtim yok. geç döllenme değildir ama regl niye gelmiyo bilmiyorum. korkmaya başladım
yarın da hiç regl belirtisi falan olmazsa doktora giderim belki kontrole. kendi doktorumdan randevu bulamam belki ama artık iyi bir doktor bulabilirsem...

tatlım senin beta hcg değerin bizi umutlandırdı.hamilelik olmayanlarda 0,100-0,700 filan çıkmış baksana.hem de adet gecikmesi 1 haftadan fazla olmasına rağmen.sen geç döllenme olacak bi ilişki olmadı diyosun ama spermler rahimde 3 gün yaşıyo biliyosun.ilişkiden 3 gün sonra da döllenme olmuş olabilir.offf seni de umutlandırmış gibi oluyorum böyle ama valla ben senin için çok umutlandım.

canım kırmızlar gelmemiş galiba hala umut var.bir de değerin2 küsür çıkmış bana ilginç geldi.adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır derim.peki dr bir şey demedi mi bu değer için.
umutlandırmak gibi olmasın ama hamiş olabilirsin. ay inşallah

betselim tatlım hiç öyle olmuyorsun üzülme. benim için iyi şeyler istediğinizi biliyorum. ama geç döllenme için geç yumurtlamış olmak gerekiyor. ben yumurtlama sancılarımı 14-15. günlerde hissettim. akıntıdan da farkediliyor zaten. geç yumurtlamış olamam. yumurta da sadece 1 gün yaşadığına göre en geç 17. 18. gün döllenmiş olması lazım. Kan testi yaptırdığımda 30. gündü. yani çoktan kana geçmiş olmalıydı gebelik olsaydı. Ben bu nedenle pek ihtimal vermiyorum bu geç döllenme olayına. Umut da etmiyorum bebiş olmasını sadece adet olmayı bekliyorum

bugün evdeyim ne güzel rahat rahat yazarım diyordum eşimin bilgisayarda acil işi çıktı.
görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum

doktora göstermedim tatlım, direk laboratuvardan öğrendim. Oradaki kız direk gebelik görünmüyor dedi. Geç döllenme olması lazım canım ya bu değerin yükselmesi için, ama ben ona ihtimal vermiyorum çünkü ben düzenli yumurtluyorum

mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler cnm.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

kızlar slm ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyorum ama bende pko var ve olmadı ilk kez 31 martta aşılama yapıldı bugün 6. gün ve çok gerginim bilmiyorum sonuçun negatif çıkacağını düşünmek bile beni suanda ağlatıyor kasıklarım ve bel,mde sürekli ağrım akıntım var gögüslerime dokunduğumda acıyo bilmiyorum acaba hamilemiyim

ah canım sen kırmızın gelmedi diye sıkıntıdasın ben bi türlü gitmiyolar diye sıkıntıdayım doğum kontrol hapını günde 2 ye çıkardık bakalım yavaş yavaş etki etmeye başladı bari kocişin gönlünü alayım bu gün

canım hoşgeldin aramıza...
geçmiş olsun canım bendede pco var ama bana aşılama yapılamıyor yumurtalarım hiç büyümüyor çünki doktorum daha olmazsa tüp bebeğe doğru gideriz dedi.... kısmet bakalım ben kilo vererek düzene sokmuştum hatta bi kez hamişte kalmıştım amaaa kısmet değilmiş.. umarım kuzun seninledir 9 ay orda sağlıcakla büyük sağlıkla kucağına alırsın...

ahhh kızlarr yaa sabahki haber hala çok üzüyor beni...

elleri kırılsın onu yapanların... 6 tane yavrusu olan bir köpeği kuzum benimmm kızgın yağ dökerek öldürmek istemişlerr

bu nasıl bir zihniyettt, elleri kırılsın onu yapanlarınn, inanın gücüm olsa hepsini mahkemelik ederdim hoş yine de hıncım geçmezzz

:!4:

canım merhabalar...RAbbi'm inşallah nasip etmiştir bu ay....ama bu kadar kendini stres altına sokma tatlım,biliyorsun,bebişler stresi sevmiyor bu dönemlerde.Gönlünü ferah tut,çok düşünmemeye çalış diyeceğim ama sanırım bu fayda sağlamayacak...İnşallah hamilesindir ve 2 senelik özlemin sona erer.

Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah ama benim psikolojim çok kötü şuan o kadar odaklandımki bu konuya üstelik ne kadar yanlış olduğunu bile bile
ama yok elimden hiçbişey gelmiyor

ah canlarm yaw.....Cani herifler,bunların öteki dünyada yatacak yerleri yok,köpeğe bunları yapan,kızgınlık halinde insanı ne hale getirir....

işte benimde yumurtam hiç büyümedi ama aşılama öncesi göbekten iğne vuruldum ve 2 yumurtam öyle büyüdü hiç iğne denedin mi?

sorma tatlım yaaa...

selam kızlar...çalışmaktan pestilim çıktı,beynim şu an uçuyor....

eh gel de biraz kafa dağıt bakalım

kızlar doktorumu aradım, durumumu anlattım, gel bakalım dedi. 4 buçukta gidicem. İnşallah kist falan yoktur...dua edin...

ben çıkayım azcık işim var görüşürs arada gelirim sizsiz yapamıyorum inanın aklımdasınız hepiniz...allaha emanet olun

canımmm bizde sensiz yapamıyoruz.. dualarımdasınn :!6:

ah canlarm yaw.....Cani herifler,bunların öteki dünyada yatacak yerleri yok,köpeğe bunları yapan,kızgınlık halinde insanı ne hale getirir....

kuzularımı bir görsen, 6 tane küçücük... o haliyle bile emzirmeye çalışıyordu elleri kırılsın ..

birkaç hayvan sever almış tedavi görüyorlarmış...

Allaha havale ediyorum onları canımmm katılıyorum sana..

Son düzenleme:

ne isterler sokaklardaki hayvanlardan pislikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…