- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.341
canım... aklıma geldikçe dua etmeye çalışıyorum. bak ben de hala regl olamadım. bebek de yok. hayatımda ilk defa gecikiyorum. eşim iyileşti derken belki ben de sıkıntı başlayacakRabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
allah razı olsun bebegim..
şimdi okudumda eski sayfalardan biraz..
yazdıklarını gördüm... gec döllenme olabilir.. adetin normalde düzenliyse 1 hafta geciktiyse bu ay umut var demektir..ben sana bşy söylüyeyimmi eger erkekte sorun yoksa kadındaki tüm sorunlar iyileştiriliyor... ki bi sorun olsa doktora muayeneye gittiginde pat diye söyler hiç canını sıkma balım
günaydıınnn canlarım...
ruhsar da hamileymiş maşallahhhh
rabbim şu güzel cuma gününün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin...hepinizee sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...
(la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bediassemavati velardi ya zelcelali vel ikram)
tam cuma vakti 11-13 arası bu duayı 100 kere okuyalım sonrada ellerimizi açıp rabbimizee yalvaralım inşallahhh...hayırlı evlat dileyelim, sağlıklı sıhhatli...
şuanda hamile olan kardeşlerimizin bebeklerininn hayırlısıylaa gelişmelerini, büyümelerini, tüm test sonuçlarımızın temiz çıkmasını, kolay doğumlar dileyelim allah rızası için...
öpüyorumm sizleri...
günaydın kızlarr hamişş varnmış Allah ım inşallah sağlıkla kucaklayıp büyütmek nasib etsinn :) :) :)
darısı başımıza ınsallaahhh :)
kızlar ben cok fenayım ya sağ kasıgım agrıyo ara ara vücudumu ates basıomus yani
eşim söyluyo yanıyosun dıye
basım agrıo bugun boğaızmda agrıo noluo bahar salgınımı ne kemıkleırm kırılıyo resmen ya :S
regle son 4 kaldı bitse gitsede bi dahakı çalışmalar gelse yaauuu
evet darısı başımıza tatlım... ben de regl gelse diye bekliyorum. 3 gün geçti gelen giden yokbebek de yok...ne oldu bana anlamıyorum vallahi. hiç aklıma gelmezdi ama şuan kırmızıları görsem sevinçten zıplayacağım
canım bahardanb ya ınan kı bak ben düzenli jinekolojık muayenemı olan bırıyım tmm mı üğşütmeyım vs deide
dikkat ederım ona ragmen her bahar gecısınde benım bı kere yumurtam kıstleşir yumurta kıstlesınce regl gecıkıo
e kıstlesmıs yumurta spermle karsılassa dahı dollenmıo vs vs onun ıcın oalbılıo böle şeler benım gecen bahar
7-8 gun gec gelmsıtıu düşün yanı 27 gunde bi regl oluyorum ben düzenli olrk ama oldu öyle
artık en son dr gitmıstım de söktürücü fln verıolar daha fazla gelmezse kulalnma sakın
alıştırma vücuıdunu yoksa adetın hep gecıkmeye baslar bekle gelır adetın ınsallahh ama rahatla skaınles güzel güzel sıcak duslar al
hayırlı cumalar herkese!
tam cuma vakti şimdi gidip biraz dua edelim sonra görüşürüz. dualarımdasınız!
canım ne desem bilemedim ama Rabbi'min takdiri,olursa zaten diğer denemelrden olur.spermler 48 saat yaşayabiliyor sonuçta.Ben her ay 13-14-15-16 deniyorum mesela,ondan sonra günaşırı deniyoruz.Ama bak 8 aydır 0 çekiyoruz,Rabbi'min takdiri olursa zaten diğer 2 denemede olmuştur.stres ve zorlama altında zaten bebek oluşamıyoru.Gönlünü ferah tut,Rabbi'm bu ay nasip etmiştir inşallah.
canım o kadar stres yapma kendine. ilişki olsa iyi olur tabi ama 13 14 de olmuş olması da yeterli olabilir. Öneli olan yumurta çatladığında tüpte sperm bulunması. dün yumurtladıysan ve dün ile önceki gün ilişki olduysa tutumuş olabilir, inşallah yani. eşin düzelsin yine devam edersiniz çalışmalar, geçmiş olsun çok
uzun sürmüş hakikaten tatlım ya. takip et de yarın da yoğun olursa kanama bir doktora git istersen. yok yere kansızlık da çıkmasın şimdi
RUHSAAAARRRRRR CANIMMMM NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİN TEBRİKLER EDİYORUM SENİİ.
RABBİM RAHAT Bİ HAMİLELİK DÖNEMİSONRASINDADA SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAGINDA BEBEİŞİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAHHH.
LOVE_LOVE CANIM SENİN HAKKINDADA HAYIRLISI OLSUN CANIMM YAA VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR DEYİP KALDIGIN YERDEN DEVAM EDECEĞİNİ UMUYORUM TATLIMM..
SDTİVE KUZUCUM SENDEN NE HABER VARMI GELEN GİDEN :26::26::26:
ESİLA CANIMMMM TEŞEKKÜRLER DİLEKLERİN İÇİNN
EE SEN ANLAT BAKALIM YUKARIDA Bİ YAĞMUR OKUDUM YOKSA PRENSESİMİZİN ADI YAĞMUR MU OLACAKK.
EGEMN TATLIM SEN ZATEN ÖNEMLİ GÜNLERİNİ DEĞERLENDİRMİŞSİN ENDİŞE ETME TATLIM TUTACAĞI VARSA HİÇ OLMADIK Bİ İLİŞKİDEN BİLE TUTUYO TATLIM.
HAYIRLISI HAKKIMIZDA...
BEN HALA BEKLEMEDEYİM BAKALIM PAZAR OLA HAYROLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?