- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.381
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah ama benim psikolojim çok kötü şuan o kadar odaklandımki bu konuya üstelik ne kadar yanlış olduğunu bile bile
ama yok elimden hiçbişey gelmiyor
canımmm bizde sensiz yapamıyoruz.. dualarımdasınn :!6:
kuzularımı bir görsen, 6 tane küçücük... o haliyle bile emzirmeye çalışıyorduelleri kırılsın ..
birkaç hayvan sever almış tedavi görüyorlarmış...
Allaha havale ediyorum onları canımmmkatılıyorum sana..
ne isterler sokaklardaki hayvanlardan pislikler..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah ama benim psikolojim çok kötü şuan o kadar odaklandımki bu konuya üstelik ne kadar yanlış olduğunu bile bile
ama yok elimden hiçbişey gelmiyor
insanlık yavaş yavaş ölüyor...Doğacak yavrularımızı nasıl bir gelecek bekliyor,açıkçası korkuyorum...Gelecekte çocuklarımızın durumunu düşününce içim ürperiyor...Değişiyor dönemimiz,insanlar insan değil artık.
çok haklısınn canımmm...
biz çocuklarımızı korusak da evden dışarı çıktıklarında tehlike onları bekliyor olabilir...
hayvan sevmeyen zarar veren insana da değer veremez vermez..
canımm inş şüphelendiğin gibi, bir şey çıkmaz da bize gülümseyen haberler verirsin..
canım iyi haber beklemiyorum ben inan. kötü haber almıyım yeter... hem zaten doktor birşey göremez şu aşamada, yeniden tahlil isteyebilir belki.
sorma canımmm sabahtan beri çok üzülüyorumm
çok hassasımdır hayvanlara dayanamadım, yanımda olsalar da boğsammmm
canım iyi haber beklemiyorum ben inan. kötü haber almıyım yeter... hem zaten doktor birşey göremez şu aşamada, yeniden tahlil isteyebilir belki.
sorma tatlım yaaa...
eh gel de biraz kafa dağıt bakalım
kızlar doktorumu aradım, durumumu anlattım, gel bakalım dedi. 4 buçukta gidicem. İnşallah kist falan yoktur...dua edin...
yoktur inş cnm geçmşşinde kirst falan yaşamadıysan zor bi ihtimal ama bahar dan kime soruyoprsam adet olamadım diyolar hatta menopoz 2 tanıdığım var onlarda aylar sonra adet gördük dediler hımmmm dedim sanırım bahar herkesin tersini çeviriyor olmaynı olduruyor olanı durduruyo bana bak birde ben ilaçsız aylaca görmezdim şidmi 20 gündür durmuyor beni bile tersime çevirdi..
işte benimde yumurtam hiç büyümedi ama aşılama öncesi göbekten iğne vuruldum ve 2 yumurtam öyle büyüdü hiç iğne denedin mi?
cnm aynen yaa bunu yapanlara sen de kızgın yağ dökeceksin..
hayvanları sevmeyen insanları hiç sevmez bence..yazık insanlıkta nasibini almamış bunlar ama bi verseler elime ben onları .............
hangi iğne canım bu... ben menogon kullandım ama o popoşdan çokda pahalıydı 15 tane aldım ilk 5 gün tek ondan sonraki günler çift doz vuruldum etki etmedi bana senin iğnenin ismi ne merak ettim...
ben de kötü haberr beklemiyorum senden dualarım seninle
her şey yolunda gider inş. bir pürüz çıkmadan tatlımm
canım yüreğini ferah tut,hatırlarsan benim de öyle gecikmem olmuştu,test kocaman 000000000'dı.ve doktora baktığı zaman kist de görmemişti.Adet olmayınca illa kist var demek yanlış olur,mevsimsel,stres vb şeyler de etken olabiliyor.ama inşallah o etken bebiştir.Rabbi'm nasıl bir nasip çiziyor,görürsün inşallah.
yoktur inş cnm geçmşşinde kirst falan yaşamadıysan zor bi ihtimal ama bahar dan kime soruyoprsam adet olamadım diyolar hatta menopoz 2 tanıdığım var onlarda aylar sonra adet gördük dediler hımmmm dedim sanırım bahar herkesin tersini çeviriyor olmaynı olduruyor olanı durduruyo bana bak birde ben ilaçsız aylaca görmezdim şidmi 20 gündür durmuyor beni bile tersime çevirdi..
cnm umarım herşey yolundadır..ben senden umudumu kesmiş diilim, kırmızıların gelene kadar da umutlanıcam ki inşallah da gelmeyecek onlar..birkaç gün sonra burda sevinç çığlıkları atacaksın....
veeee ben de sana eşlik edicem tatlım..
doktordan sonra bizi habersiz bırakma ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?