- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.601
ayy evet ben de bu ay alcam ovuylasyon tetsı kzılar kımden alıosnz nette sölin bende alımm yaa :)
laboguıck gg den almıştım 5 6 ay önce hem uygun hemde anlaşılır yumurtlama günün yaklaştıkça çift çizgin koyulaşıyor ve yumurtlama günü 2.çizgi kopkoyu oluyor ona göre anlıyorsun vucudunu tanıyorsun
slm bitanem off ya valla ben gün aşırı yapamıyrum adete kdr muhakkak sekmeye uğruyor sen hiç kullandın mı ovulasyon kullan istersen hem vucudunu tanırsın
slm bitanem off ya valla ben gün aşırı yapamıyrum adete kdr muhakkak sekmeye uğruyor sen hiç kullandın mı ovulasyon kullan istersen hem vucudunu tanırsın
kullanmadım canım ovu...bu ay da olmazsa ona da başlarım artık,takiplere devam.10 gün sonra doktora gdeceğim,hayırlısı inşallah.:18::18:
aa doğru tatlım 19 unda doktorun vardı senin bekle bakalım doktorundan güzel haberlerini al gel cnm
ayy evet ben de bu ay alcam ovuylasyon tetsı kzılar kımden alıosnz nette sölin bende alımm yaa :)
laboguıck gg den almıştım 5 6 ay önce hem uygun hemde anlaşılır yumurtlama günün yaklaştıkça çift çizgin koyulaşıyor ve yumurtlama günü 2.çizgi kopkoyu oluyor ona göre anlıyorsun vucudunu tanıyorsun
evet ayşecim, ben de sinhusun aldığından almıştım...
ebay dan mı aldın canım ben orada görmüştüm ama :) hemen bakıyorum tesekkurler
sağol canım ben de alaım yaa :)
Günaydın kızlar.....
oooo esilammmmm maşalllahhh kuzuna,maşallahhh!!!!
Allah nazarlardan saklasın,kucağına nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallhhh....
cnm tebrikler kızın oluyormuş allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin... 2 veya 3 haftaya tam hareketlerini hissedersin maşallah kocaman kız olmuş
sağol bebeğim rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inş....
Aminnn esilacımmhayırlı zamanda Rabbim bizlere de nasip eder inş.
ayyy canımmm hay maşşallah
çok tatlı , çok şirinnn
birden öyle bir güzel dıugu hissettim ki, sağlıkla kucağına alırsın inş annesi...
teyzeleri çokk sevdi onu
teyzeleri için dua ediyo bnm kızım bir an önce kardeşlerim gelsin diyo son kontrolde namaz kılıyomuş gibi duruyodu bende dedim dua ediyo o diye:) dualarım sizlerle inş rabbim daha fazla bekletmeden sizede nasip eder dünyalar tatlısı bi bebiş....
ben hiç hamile kalamayacakmışım geliyor,içim ürperiyor...Az önce günaşırı ilişki yaşayacağım adet olana kadar demiştim ya...Olamayacak...,eşim haftaya yok....haftaya çok önemliydi günler açısından.
ayy canım inşallah....
Aylar geçti,Rabbi'm daha nasip etmedi,çok umutsuzum aslında..dualarım yanımda,kendimi çaresiz hissediyorum,.
ayy canım inşallah....
Aylar geçti,Rabbi'm daha nasip etmedi,çok umutsuzum aslında..dualarım yanımda,kendimi çaresiz hissediyorum,.
canım ya yapma böyle... bir kere o kadar gençsin ki sen...böyle karamsar olacak yaşlarda değilsin.herşeyi de programlama kafanda. şöyle yapıcaz böyle yapıcaz dedikçe olmuyor çünkü...sağlıklısın bunun tadını çıkart...
kuzum onunda bi vakti vardır elbet rabbim doğru zamanı bekliyodur ... sadece dua et bol bol elbet nasip edecektir allahım bi bebiş ....
yumurtalıklarım sağlık mı hiç bilemiyorum....
Tek dileğim doktora gittiğimde güzel şeyler duymak...Tek dileğim demek yanlış aslında DİLEKLERİMDEN BİRİ BU.:18::18::18::18:
Evet,gencim daha..yalnız deneme ayını sayarsak kıdemliyim.Üst rütbeye yükselmeye az kaldı....Rabbi'm kimseyi daha fazla bekletmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?