Sabredenler Kulübü 2012 :)

vayy hamişimiz burda,nasılsın kız....hep aklımdasın valla...hamiş olup gittin buralardan....

arada girip bakıyorumda kuzum.sürekli burda kalamıyorum...ama sizde benim hep aklımdasınızz sen nasılsıınnn en güzell annişş adayı? sınav pek iyi geçmemiş edindiğimm izlenimleree göree çalışmadınmı zormuydu kızz? benim oda arkadaşımda girdi, o işletme okuyor...çok zor değildi dedi
finallerde göreyimm senii tatlı kardeşşş

canım dediğin gibi ilaçlardan dolayı olmuş olabilir bu durum,doktor yorumlamadan kendini üzme,Allah'ın izniyle ayarlanır yine hormonlar.Rabbi'm başka sıkıntı vermesin sana ve eşine inşallah.

inşallah tatlım yaaa. neler yaşıyoruz bu hayatta...ne kadar düşünsem aklıma gelemzdi bunları yaşayacağıöm..Allah eşime sağlıklı uzun ömür versin, yanımda olsun hep...artık Rabbim bize ne yazdıysa onu yaşıcaz biz...insan ilk öğrenince çok üzülüyor birden de, alışıyor sonra zamanla

amin kuzum amin... bekledikçe, sıkıntıyla karşılaştıkça insan çok üzülüyor, ümitsizliğe düşüyor... Allah yardımcımız olsun

canım tabıı kı bak kardesım troid hastası benım....troıd hormonu bozuk yanı...ilaçın uygun dozunu bulana kadar

bi hipotroidi oldu bi hipertroid oldu yanı doz ayarlanana kadar cok carpıntısı oldu yan etkılerını yasadı ama

şimdi tam doz bulundu ve kardesım gayet ıyı aynı sekılde su an arkadasım var bebegı hastanede o da böbrek üstü bezı

çalışamdıgı ıcın dısardan hormon ilacı alıo ufacık bebek doz çok gelmıs potasyum yükseldi çok sonra doz az gelmıs

potaysum azaldı derken sonunda onunda dozu ayarladılar ama bu yavas yavas oluyo hormon tahlılleri genelde ayda

bi tekrarlanıyo biliyosun cunku ayda bı ancak değişim olup olmadıgı gözlenebılıo siz de canım ınsallah uygun dozu

bulur bulmaz düzene giricek umudunu yıtırme canım lütfen hepsi düzelicek.....

ben de buralardayım işte,uzaklaşmak istemiştim bi ara,ama uzaklaşamadım görüldüğü gibi.Yat,kalk bebek düşüncesinde olduğum için bu ay da olmayacağını hissediyorum,haftaya doktora gideceğim,ona endekslendiğim için ilişki milişki....koyverdim.
sorular zordu diyemem çünkü çalışamamıştım canım,işte çalıştığım için kendime bile vakit ayıramıyordum,işten sonra uyuyayım diye bazen ilişki bile olmamıştı,çok yorulduğum günler oluyordu,boş günlerde de unutuyordum ders çalışmayı,benim ihmalkarlığım da var....

insan anne olamama korkusuyla mantıklı düşünemiyor baştan ama sonuçta dışarıdan hormon tedavisi alınırken durum böyle. benim annemin de troid bezleri alındı, ilaç kullanıyor ve devamlı ayarlama yapılıyor dediğin gibi. ilk aydan muhteşem sonuç beklememeliyiz. sağlıklı olsun da kocacım, inşallah düzelir zamanla....

umudumu yitirmek istemiyorum, karamsarlığı sevmem ama bir süredir hep sıkıntılar olunca insan yılıyor bazen. Allahım güç kuvvet versin, daha fazla iman versin bizlere... Biliyorum ki herşey ondan gelir. İnşallah nasip edecek bize de bir yavru

amin kuzum amin... bekledikçe, sıkıntıyla karşılaştıkça insan çok üzülüyor, ümitsizliğe düşüyor... Allah yardımcımız olsun

amin canım rabbim dermansız dert vermesin yeterki.... bi şekilde aşılcak sorunlarla karşılaşıyoruz ama zor ama kolay bi şekilde aşmaya çalışıyoruz... rabbim sevdiği kullarına dert veririmiiş buda bi sınav rabbimin bize sunduğu inş sonunda bebişlerimize kavuşuruz.... amin amin amin

canımmmmm nasıl mutlu ettin beni bir bilsenn...

ben hayvanları çok seviyorumm, ve hayvanları sevenleri daha çok seviyorumm...

kuzum üşümüştür, Allah razı olsun tatlişim senden, bak o sana dua etmiştir bile, yakın zamanda bebişin olur inş tatlişiimm

bu arada elbiseye bayıldım, ben de tesettürlüyüm ve renkleri dahi hoşuma gitti

Amin canım,Rabbi'n seni ve eşin arasındaki bağları daha da güçlendirsin inşallah...
hiçkimse neyle karşılaşacağını bilemiyor ki,ben de hemen hamile kalırım diyodum,şipşak misali...Olmadı,sınanıyoruz işte,Rabbi'm elde etmemiz için bize zaman veriyor,o zamanı iyi değerlendirelim...

canım sen kür uyguluyordun demi,ne durumdasın acep?:26:

İnşallah canım ben çok çok iyi anlıyorum seni çünkü bende öle karalar bağlıyorum bazen
ama silkinip kendımıze gelemmız için güzel dostalrımız arkadaslarımız var cok sukur kı yoksa Allah koruusn
insan o üzütüyle neler yapar dimi :) İbadetlerin en makbulu sabretmekmiş :) topik adımızda sabredenler kulübu ve ne diyor ayette

“Ey iman edenler!

Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allah’tan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.”

Bakara sûresi (2), 153

vee

"Asra yemin olsun ki insanlar hüsrandadır. Ancak birbirine sabrı ve hak'kı tavsiye edenler müstesna..."(Asr suresi)

yani biz hakkı ve sabrı tavsiye ettiğimiz için biz hüsranda değiliz ne güzel :)

Son düzenleme:

kuzumm tatlı arkadaşımm, yanında olabilsek de beraber konuşşak, geçirsek şu süreci, elimizden geldiği kadarıyla yanında olmayı istiyorumm...
elbette vardır bir yolu, bu durumun eminim hemen umudumuzu yitirmeyelimm
yanı ne yapılır, ne denirr ama biz güçlü olalım tatlımm benim, vardır bir çıkış yolu canımm benimm...

canım sen kür uyguluyordun demi,ne durumdasın acep?:26:

tatlımm ben bir sorunum var mı yok mu bilmeden yaptımm... malum mayısta gideceğim doktora ve en azından soğan kürünü de yapmadım demem...

şöyleki, iki ay uyguladım, ilk ay 15 gün, ikinci ay 10 gün...

normalde 31 gün süren adet günlerim 29 güne düştü ve adet ağrım azaldı, hafifledi...

ben soğan hastasıyım bu arada suyu keyifle içtim, bir rahatsızlık vermedi...

bu ay hiç bir şey yapmıyorumm doktora gideceğiz nasılsa deyip, salıverdim iyice...

ne güsel yazmışsın bacım yüreğine sağlık

çok şükür ki inancım var zaten tatlım... inanamasam neye sığınırdım bilemiyorum. insan fazla üzülünce ne yapacağını bilemiyor dediğin gibi. Şimgi reglim ya, namaz da kılamıyorum. sabah ezana uyandım, kendi kendime konuşuyorum, birine söylüyorum sanki " ben adetliyim, bitince kılacağım" diye... dua etmek Rabbime sığınmak, ondan dilemek beni rahatlatıyor tabi ki. Ama aciz kuluz işte, durumu kabullenmemiz şip şak olmuyor...
Allah razı olsun ayşecim senden de...gönlündekini nasip etsin tez zamanda

canım ben de çok severim hayvanları...sevmeyi bırak yazık hava soğuk yavru yürüyemiyo

bile can dayanmıyo kı yazık...bizden onlarda sorulacaklar elbet yarın dimi ama :)

çok acaip titriyodu bi de ciyaklıyodu süt verdık ettık hala cıyaklıyodu ısınınca sustu uyudu , demın uyandı

gıdısını okşadım homur homur homurdanıyo hoşuna gitti :) tekrar uyduu ehehe :) bebişler uyya uyya büyürmüş :)

ay bende cok begendım elbsıemı kendımın die demıyorum ama inşallah bana da mankene yaksıtıgı kadar yakısır sağol canım :)

ben de haftaya gideceğim doktora,soğan kürünü uygulayayım diyorum,en azından ufak çaplı kis varsa faydası oluyormuş sanırım.Başlamadım henüz,niyet var ama....
ben nasıl iççcem bakalım suyu?:120::120:

ne güsel yazmışsın bacım yüreğine sağlık

evet canım Allah yardımcımız bizim inşallah bu günler bizi pişirip olgunlaştıran günler olsun

İnşallah bebekelrımız geldiğinde tüüm bu sıkıntılaırmız biticek ve onalrı büyük bi sevgıyle büyütücez canım :)

Amın canım cumlemıze ınsallahh

herkese iyi günler kendinize iyi bakın canlar çay yaptım isteyen buyursun beraber çay içek
sonrada kaş bıyık operasyonu yapalım demi ama he he öptüm hepicinizi

çokk yakışlırrr eminimmm

çok kedi büyüttüm evde, sorma canım, eşimin tayini nedeniyle köydeydik geçen sene,
3 tane yavru kedi ve anneleri buraya kadar her şey normal,
annelerini biri öldürmüş, tabi biz sonra öğrendik, baktık yavrulara gelen giden yok, sütler daha gözleri yumuk...

eve aldık, veterinere gittik kar demeden, merekze uzaktı köy eşimde ben de hiç ah etmedik...

kuzularımızz büyüdü kocaman oldu üçü de erkek... öğretmeniz bu arada, memlekete gittik yaz tatilinde onları da götürdük
annemlerin bahçesindeler artıkk... yaaşlandılar bileee

sorma canımm, öyle bir soğan hastasıyım ki, çıtır çıtırr yerimmm her zamannn

eşim de gülüyor, soğanların içine düştün diyee

alışınca içebilirsin belki tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…