- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.801
vayy hamişimiz burda,nasılsın kız....hep aklımdasın valla...hamiş olup gittin buralardan....
canım dediğin gibi ilaçlardan dolayı olmuş olabilir bu durum,doktor yorumlamadan kendini üzme,Allah'ın izniyle ayarlanır yine hormonlar.Rabbi'm başka sıkıntı vermesin sana ve eşine inşallah.
amin canım inş... belki ilaçları bırakınca düzelir canım senin dedğin gibi ilaçlar yaptıysa düzenlendikten sonra düzelmicek diye bişey yok drla görüşmeden ümitsizliğe kapılma tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda bebişlerimiz bize gelsin inşşş
teşekkür ederim iyi temennileriniz için... tuvalete gidip ağladım biraz. azıcık kendime geldim... hormon değerlerimizi bu duruma getiren ilaçlar. tamam testosteron fazlasıyla artmış, hatta üst sınırı da geçmiş, zaten eşimden de farkediyordum ama diğerleri tepetaklak olmuş. anladığım kadarıyla ilaçlarımızda doz ayarlaması yapılması lazım. sonuçta ilaçlarla bu hale geldiysek dozlarını değiştirince ya da bırakınca da eski haline gelir öyle değil mi? Buna inanmak istiyorum şu anda... Belki bebek planlarımızı biraz daha ertelememiz gerekecek... Rabbim sağlık versin... İnşallah bana da sizlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin...
ben de buralardayım işte,uzaklaşmak istemiştim bi ara,ama uzaklaşamadım görüldüğü gibi.Yat,kalk bebek düşüncesinde olduğum için bu ay da olmayacağını hissediyorum,haftaya doktora gideceğim,ona endekslendiğim için ilişki milişki....koyverdim.arada girip bakıyorumda kuzum.sürekli burda kalamıyorum...ama sizde benim hep aklımdasınızzsen nasılsıınnn en güzell annişş adayı? sınav pek iyi geçmemiş edindiğimm izlenimleree göree çalışmadınmı zormuydu kızz? benim oda arkadaşımda girdi, o işletme okuyor...çok zor değildi dedi
finallerde göreyimm senii tatlı kardeşşş
canım tabıı kı bak kardesım troid hastası benım....troıd hormonu bozuk yanı...ilaçın uygun dozunu bulana kadar
bi hipotroidi oldu bi hipertroid oldu yanı doz ayarlanana kadar cok carpıntısı oldu yan etkılerını yasadı ama
şimdi tam doz bulundu ve kardesım gayet ıyı aynı sekılde su an arkadasım var bebegı hastanede o da böbrek üstü bezı
çalışamdıgı ıcın dısardan hormon ilacı alıo ufacık bebek doz çok gelmıs potasyum yükseldi çok sonra doz az gelmıs
potaysum azaldı derken sonunda onunda dozu ayarladılar ama bu yavas yavas oluyo hormon tahlılleri genelde ayda
bi tekrarlanıyo biliyosun cunku ayda bı ancak değişim olup olmadıgı gözlenebılıo siz de canım ınsallah uygun dozu
bulur bulmaz düzene giricek umudunu yıtırme canım lütfen hepsi düzelicek.....
amin kuzum amin... bekledikçe, sıkıntıyla karşılaştıkça insan çok üzülüyor, ümitsizliğe düşüyor... Allah yardımcımız olsun
kızlar napıosunuzzzz :) ayy burda yavru bi kediş var onu sevyos biz yavrum üşümüş donmuşş
ısıtıık şimdi uyyakaldı :) hiç dayanamam daha mınnacık el kadar :)
bu arada dün ovulasyoın testlerımı aldım laboquick bi de bugun az az agrım var sanırırm gelio reglm
ay hacı bekelr gibi bekeldım valla bu ayy
bir dee dün görümcemin düğünü için elbise aldım daha elime ulaşmadı ama ınsallah bekledıgım gibidir de iade
etmek zorunda kalmam bakın eelım resmı sizde şapın test edın onaylaın
inşallah tatlım yaaa. neler yaşıyoruz bu hayatta...ne kadar düşünsem aklıma gelemzdi bunları yaşayacağıöm..Allah eşime sağlıklı uzun ömür versin, yanımda olsun hep...artık Rabbim bize ne yazdıysa onu yaşıcaz biz...insan ilk öğrenince çok üzülüyor birden de, alışıyor sonra zamanla
canımmmmm nasıl mutlu ettin beni bir bilsenn...
ben hayvanları çok seviyorumm, ve hayvanları sevenleri daha çok seviyorumm...
kuzum üşümüştür, Allah razı olsun tatlişim senden, bak o sana dua etmiştir bile, yakın zamanda bebişin olur inş tatlişiimm
bu arada elbiseye bayıldım, ben de tesettürlüyüm ve renkleri dahi hoşuma gitti
insan anne olamama korkusuyla mantıklı düşünemiyor baştan ama sonuçta dışarıdan hormon tedavisi alınırken durum böyle. benim annemin de troid bezleri alındı, ilaç kullanıyor ve devamlı ayarlama yapılıyor dediğin gibi. ilk aydan muhteşem sonuç beklememeliyiz. sağlıklı olsun da kocacım, inşallah düzelir zamanla....
umudumu yitirmek istemiyorum, karamsarlığı sevmem ama bir süredir hep sıkıntılar olunca insan yılıyor bazen. Allahım güç kuvvet versin, daha fazla iman versin bizlere... Biliyorum ki herşey ondan gelir. İnşallah nasip edecek bize de bir yavru
canlarım ya moralim çok bozuk
işyerinde bağıra bağıra ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
eşim ilaçlara başlayalı 1 ay olmuştu bugün. sabah kan vrmeye gitmişti. Sonuçlar çıktı biraz önce ve BERBAT!
Eşimin tek düşük hormonu testosterondu, isteksizlik yapıyordu o da...
Ama şimdi sperm üretimi yapan lh, fsh ne varsa düşmüş. hatta neredeyse 0!doktora sonuçları mail attık. ancak ayrın dönecektir. Herşey iyi olacak derken geldiğimiz noktaya bak. Ben çok bişey istemiyorum ki?! sadece doğal yolla anne olmak istiyorum...
nasıl içim sıkılıyo, nasıl nefesim daralıyo anlatamam şuan...
hep Rabbim sağlık ver diye dua ediyorum, daha ne yapıyım ben
canım sen kür uyguluyordun demi,ne durumdasın acep?:26:
İnşallah canım ben çok çok iyi anlıyorum seni çünkü bende öle karalar bağlıyorum bazen
ama silkinip kendımıze gelemmız için güzel dostalrımız arkadaslarımız var cok sukur kı yoksa Allah koruusn
insan o üzütüyle neler yapar dimi :) İbadetlerin en makbulu sabretmekmiş :) topik adımızda sabredenler kulübu ve ne diyor ayette
Ey iman edenler!
Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allahtan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.
Bakara sûresi (2), 153
vee
"Asra yemin olsun ki insanlar hüsrandadır. Ancak birbirine sabrı ve hak'kı tavsiye edenler müstesna..."(Asr suresi)
yani biz hakkı ve sabrı tavsiye ettiğimiz için biz hüsranda değiliz ne güzel :)
İnşallah canım ben çok çok iyi anlıyorum seni çünkü bende öle karalar bağlıyorum bazen
ama silkinip kendımıze gelemmız için güzel dostalrımız arkadaslarımız var cok sukur kı yoksa Allah koruusn
insan o üzütüyle neler yapar dimi :) İbadetlerin en makbulu sabretmekmiş :) topik adımızda sabredenler kulübu ve ne diyor ayette
“Ey iman edenler!
Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allah’tan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.”
Bakara sûresi (2), 153
vee
"Asra yemin olsun ki insanlar hüsrandadır. Ancak birbirine sabrı ve hak'kı tavsiye edenler müstesna..."(Asr suresi)
yani biz hakkı ve sabrı tavsiye ettiğimiz için biz hüsranda değiliz ne güzel :)
canımmmmm nasıl mutlu ettin beni bir bilsenn...
ben hayvanları çok seviyorumm, ve hayvanları sevenleri daha çok seviyorumm...
kuzum üşümüştür, Allah razı olsun tatlişim senden, bak o sana dua etmiştir bile, yakın zamanda bebişin olur inş tatlişiimm
bu arada elbiseye bayıldım, ben de tesettürlüyüm ve renkleri dahi hoşuma gitti
ben de haftaya gideceğim doktora,soğan kürünü uygulayayım diyorum,en azından ufak çaplı kis varsa faydası oluyormuş sanırım.Başlamadım henüz,niyet var ama....tatlımm ben bir sorunum var mı yok mu bilmeden yaptımm... malum mayısta gideceğim doktora ve en azından soğan kürünü de yapmadım demem...
şöyleki, iki ay uyguladım, ilk ay 15 gün, ikinci ay 10 gün...
normalde 31 gün süren adet günlerim 29 güne düştü ve adet ağrım azaldı, hafifledi...
ben soğan hastasıyım bu arada suyu keyifle içtim, bir rahatsızlık vermedi...
bu ay hiç bir şey yapmıyorumm doktora gideceğiz nasılsa deyip, salıverdim iyice...
ne güsel yazmışsın bacım yüreğine sağlık
çok şükür ki inancım var zaten tatlım... inanamasam neye sığınırdım bilemiyorum. insan fazla üzülünce ne yapacağını bilemiyor dediğin gibi. Şimgi reglim ya, namaz da kılamıyorum. sabah ezana uyandım, kendi kendime konuşuyorum, birine söylüyorum sanki " ben adetliyim, bitince kılacağım" diye... dua etmek Rabbime sığınmak, ondan dilemek beni rahatlatıyor tabi ki. Ama aciz kuluz işte, durumu kabullenmemiz şip şak olmuyor...
Allah razı olsun ayşecim senden de...gönlündekini nasip etsin tez zamanda
canım ben de çok severim hayvanları...sevmeyi bırak yazık hava soğuk yavru yürüyemiyo
bile can dayanmıyo kı yazık...bizden onlarda sorulacaklar elbet yarın dimi ama :)
çok acaip titriyodu bi de ciyaklıyodu süt verdık ettık hala cıyaklıyodu ısınınca sustu uyudu , demın uyandı
gıdısını okşadım homur homur homurdanıyo hoşuna gitti :) tekrar uyduu ehehe :) bebişler uyya uyya büyürmüş :)
ay bende cok begendım elbsıemı kendımın die demıyorum amainşallah bana da mankene yaksıtıgı kadar yakısır sağol canım :)
ben de haftaya gideceğim doktora,soğan kürünü uygulayayım diyorum,en azından ufak çaplı kis varsa faydası oluyormuş sanırım.Başlamadım henüz,niyet var ama....
ben nasıl iççcem bakalım suyu?:120::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?