Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben kendi evimde büyümteıdm ama köydekı evımızde bisürü keıdmız vardı yemek yerken gelrı masaörtüsünün
altına girerlerdi bizde ekmek veırırdık yedırır kucagımıza alırdık :)

hayvanlarla ilgilenmek çok güzel canım ama şehride olunca olmuyo ıste yoksa köyyerınde hayvan senın
herseyın biri inekelrını korur öbürü fareleri kovar :) Allah razı olsun sizden en güzel yapmışsınız :)

sağol tatlım... ben de çözümü olduğunu umuyorum. ilaçları değiştirecektir, dozunu ayarlayacaktır doktor eminim. Adamın da elinde sihirli değnek yok ya birden herşeyi mükemmel yapsın. her bünye her tedaviye aynı cevabı vermiyordur sonuçta. Zamanla oturacaktır bizim de tedavimiz. zaten ilk muayeneye gittiğimizde doktor demişti bize, 1 ay sonunda test yapıp bana gönderin gerekirse tekrar düzenleme yapalım diye. Şimdi top yine doktorumuzda. ne yapmak gerektiğini o söyleyecek bize.

canım hemen karamsarlığa kapılma,herşey rabbimizden,hepimiz bi gün anne olcaz,tedaviyle veya doğal yolla... rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı versin her zaman..i,laçların dozu ayarlansın herşey düzene girer,korkma,her şey olacağına varır..dualarımızdasın

sağol tatlım ya, iyi ki varsınız!

canım Rabbim şifa versin inş. bazne böyle oluyo umut ediyorsun düzelecek diyorsun olmuyor... o hüsran çok kötü bişe her ay değişik ilaçlarla bende iyileşirim sanıp hep aynı kötü sonucu alınca üzülüyordum ama artık elbet iyi sonuç alacağım gün gelecek diyorum ama sö zkonusu erkekler olunca seni çok iyi anlıyorum onlar doktordan ilaçtan kaçıyolar... rabbim şifasını verir inş cnm sıkma canını eve gitmeden ağla açıl adamın önünde dökme gözyaşını sağlam durki çabuk iyileşsin kuzum...

gitmee zaten buralardann...burdaki arkadaşlıklar çok samimi oluyor..çünkü herkes aynı durumda ve birbirini anlıyor...kimseye anlatamadığını anlatırsın rahatlarsın
canımm ne zaman yat kalk bebek düşüncesinde olmadıkki, öyle düşünme...Rabbim kısmet edince, geliyor bebekler Allahın izniyle..sen yinede yumurtlama günlerine göre ilişkine dikkat et, kocişi ihmal etmee Allahtan tez zamanda hayırlısıylaa göbüşünü doldurmasını diliyorumm..

çalışırken ders çalışmak çok zor biliyorum canım...bide insan belli bi yaştan sonraa dersten sıkılıyor...bende şimdi kpds toefl falan gireyim diyorum ama inan gözüm yemiyor...kpds puanım 2014'e kadar geçerli...ondan sonrada Allah kerim bakalımm

özet kitapçıklar falan alsan, murat yayıncılığın...sanırım faydasını görürsün...

kendine iyi bakk canımm arkadaşım...

sevgimle....

kızlar kendimi çok kötü hissediyorum bu gün yumoşlaınoldu yerde bi ağrı anlatamam aslında 3-5 gündür hafifi b ağrı var ama bugün daha çok doğum kontrol hapı içiyorum acep ondan mı ağrıyor yada geçen aydan kalan o büyük yumurtammı yapıyor bunu bilemedim az önce öyle kötü ağrı olduki kalbimin resmen çarptı ağrıdan kötü oldum.... kocişte acaba hamiş misin diyo saçmalama dedim doğum kontrol hapı içiyorum dedim ama doğum kontrol hapı içmeden önce çatlamamış bi yumrutan vardı belkide o çatladı dedi araştırdım d.kontrol hapları yumoş büyümesini engelliyomuşl senin zati byük yumurtanvardı bence bi durumlar var diyo anam şaştımkaldım adamda artık ihtimallerle konuşmaya başladı ailecek sıyırdık kafayı biz yauu

gene kimsecikler kalmadı yine yalnızım zaten duygusal günümdeyim ağlarım valla... dün akşam eşimle optimuma gittik deri deket alıp çıkcaktık hadi kahve ısmarlayayım sana dedi yukarı çıktık heryerde minik bebekli babalar hamiş anneler minik koşuşturan çocuklar kociş çöaktırmdan bakıyor bebeklere çok acaip kötü oldum bi daha alışveriş merkezine gitmeyecem dedim içimden dündne beri atamadım o duygusallığı sabahta kalktım bi ark doktoruma yönlendirmiştim 2 hafta önce hamiş haberini aldıydım bu sabahta ikizmiş bebekkerim diyince iyice kötü oldum syan ettim kocişe dedim ki kimi gönderiyosam hamiş bende tık yok bıktıkusandım bu durumdan dedim üzülme bizede sıra gelecek dedi saçımı okşadı ama ben hala duygusallığı atamadım yeşilçam tv de duygusal bişiler izlesem bahene edip ağlasam ohh ne güsel olur

işe daldım yazamadım tatlım kızma sakın... bazen daha duygusal olduğumuz zamanlar oluyor... onlardan birini yaşıyorsun sen de. ama eşin ne güzel söylemiş bize de sıra gelecek diye... canım normalde hap yumurtanın büyümesini engelliyor ama istisnai durumlar tabi ki olabilir. Başlarda aldığın doz sana yetmediyse, birazcık da olsa büyümüş olabilir yumurtan. bir dahaki kontrole gittiğinde anlaşılır zaten durumlar. Ben de üzülmemeye çalışıyorum tatlım. Eşim zaten bu konularda çok hassa. Ben biraz olsun indirirsem yelkenleri, o iyice bırakıyor, umutsuzluğa düşüyor. ona hiç yansıtmamaya çalışıyorum

kızlar kırmızı kartı yedim ben.ovulasyın testi dün poz. çıkınca acaba hamiş olabilirmiyim dedim. sonuçta gebelik testi değil. o da niye poz. çıktı beni daha çok üzmek için herhalde.ovu. testi gerçekten yumurtlamayı iyi gösteriyor.15. günümde kopkoyu 2 çizgi çıkmıştı tam 14 gün sonra da adet oldum.niye hamile kalamadığımı anlayamadım gitti.çok üzgünüm çok

minik gelincim ben olsaydım 1. yolu seçerdim.biraz senin için daha zor olacakmış ama denemeye değer.inş. eşinin sonuçları iyi çıkmıştır.bizleri haberdar et mutlaka.

sdtiveciğim eşinin sonuçları iyi çıkmamış herhalde.daha tedavi olalı 1 ay olmuş.zamanla düzelecektir.allah sabır ve güç versin.

fermicim benim bat 10 mayıs deneme süresi de 15 ay oldu değiştirirsen sevinirim

cnm üzülme sakın biliyosun yumurtlama gününü tuttursan bile tutma ihtimali %25 o yüzden canını sıkma cnm olacaktır elbet sen içini ferah tut bu şekilde çalışmaya da devam et:)

canım üzülme dicem ama insan üzülüyor ister istemez yinede, rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bi dr amı gitsen tekrar acaba son bi muayane olsan canım :26::26::26::26:

ezocum canım benim çıkmam lazım eşim erken gelcek bugün öselden atarsın msj canım işim bitince cvplarım tatlım öptm aeo

tatlım henüz çok başındasınız tedavide elbette olumlu yanıt verecektir tedavi ama biraz sabır gerekiyor sanırsam hoş söylemesi kolay geliyor biliyorum, bu yolda sabretmek gerçekten çok zor hepimiz için..
ama sen çok güçlü birisin sabrının ve gücünün karşılığını alacaksın biliyorum..
rabbim en kısa zamanda iyiliştirsin eşini ve senin de yüzünü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…