Sabredenler Kulübü 2012 :)

banada söle gızz bakim ne geldi aklınaaaa

şimdi beni çocukluktan beri tanıyan doktor var arkadaşa msj attımı dedimki sinemın böyle böyle 10 ay oldu hormon testı yapmadı testı yapsa sonra gelip sana göstersin de dedim neler isteyecekse sen yaz ben senden alır yaptırır ona gösteririm dedim nasıl ama çok çokk testlerde bişey cıkmazsa muayene olurum

neee birileri fal mı dedi???
Fala inanma falsız da kalma derler,bu muhabbetleri çok severim ayıptır söylemesi.İçtiğim zaman baktırırım genelde.

ayyy bacım dr gitmiyim de ne olursa yaparım hesabı kızz elinde sonunda gitcen hem kendin görüşsen daha iyi değülmüdür heee... bacım sen çocuk istiyorsun sonuçta merak ettim şimdi sen hamiş kaldın o çocuk içinde kalacak değilya o zaman ne etcen kızz yoksa sende benim gibi doğuramammı diyosunnn heeeee

aklımca taktik uyguluyrum cnm sende hg nasılsın döndün mü eski haline bakem

döndüm canım,,,nasılsa bu ay da herhangi bir taktik değişikliği yapmadım.kür uygulamadım,hiçbişey yapmadım....o yüzden emin ol dğer aylardan daha iyiyim bu ay.yine olmayacağını düşünüyorum.

doğurmayın içinizde kalsın anam....

neee birileri fal mı dedi???
Fala inanma falsız da kalma derler,bu muhabbetleri çok severim ayıptır söylemesi.İçtiğim zaman baktırırım genelde.

bende seviyrum valla ne yalan sölim ama hamiş görüyom ya da bakanlar hamile var ben hemen kendıme yoruyorum benden başka herkes hamiş çıkıyor

bende seviyrum valla ne yalan sölim ama hamiş görüyom ya da bakanlar hamile var ben hemen kendıme yoruyorum benden başka herkes hamiş çıkıyor

benim falda da görüyorlar ya,....çok sevindirik oluyorum,sonra yine olmuyor o ay.fallarımda çıkıyor,icraat yok...Neyse fal sonuçta,görmek istediklerimzi görüyoruz neticede.

cnm doğurma korkusu baska zaten ama ben kesın sezeryanla doğururum çatım dar helebir olsunda o korkuyu 9 ay yaşıcam zaten

doğum hikayelerini okuyunca gözüm korkuyor bazeen heralde doğuramıcam diyorum bazen eşimee oda kızıyor bana he he he

ben de şu an deli cesareti var çatır çatır doğururum gibi geliyor...Ama şu an hamile olmadığım için o cesareti görüyoru kendimde,hamile kaldığım kem küm demeye başlarım. ama ben doğururum kısmetse yawsss

Son düzenleme:
doğum hikayelerini okuyunca gözüm korkuyor bazeen heralde doğuramıcam diyorum bazen eşimee oda kızıyor bana he he he

ben varya ne normal doğum ne sezeryan doğum videosunu izlemedim doğum hikaylerinide okumadım zaten korkağım daha cok korkmim diye ben eşimde dişini çektrmekten korkuyor bende diyorum ki sen ağzını kurcalatmaktan korkuyon ben oramı hiç sesi çıkmıyor o yüzden garibimin

bende bekarkende vardı bu korku halende var heralde bende doğuramam sezeryan paklar beniii

heheheh....ben tüm videoları izledim,kansızım ben kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…