- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.041
banada söle gızz bakim ne geldi aklınaaaa
NELER OLUYOR BURADA.....
sinhusumm gelmişşşşş
şimdi beni çocukluktan beri tanıyan doktor var arkadaşa msj attımı dedimki sinemın böyle böyle 10 ay oldu hormon testı yapmadı testı yapsa sonra gelip sana göstersin de dedim neler isteyecekse sen yaz ben senden alır yaptırır ona gösteririm dedimnasıl ama çok çokk testlerde bişey cıkmazsa muayene olurum
aklımca taktik uyguluyrum cnm sende hg nasılsın döndün mü eski haline bakem
ayyy bacım dr gitmiyim de ne olursa yaparım hesabı kızz elinde sonunda gitcen hem kendin görüşsen daha iyi değülmüdür heee... bacım sen çocuk istiyorsun sonuçta merak ettim şimdi sen hamiş kaldın o çocuk içinde kalacak değilya o zaman ne etcen kızz yoksa sende benim gibi doğuramammı diyosunnn heeeee
recsnimm benim guzum ne gaynatıyonuz bakem dostişkom
neee birileri fal mı dedi???
Fala inanma falsız da kalma derler,bu muhabbetleri çok severim ayıptır söylemesi.İçtiğim zaman baktırırım genelde.
bende seviyrum valla ne yalan sölim ama hamiş görüyom ya da bakanlar hamile var ben hemen kendıme yoruyorum benden başka herkes hamiş çıkıyor
doğurmayın içinizde kalsın anam....
ayyy bacım dr gitmiyim de ne olursa yaparım hesabı kızz elinde sonunda gitcen hem kendin görüşsen daha iyi değülmüdür heee... bacım sen çocuk istiyorsun sonuçta merak ettim şimdi sen hamiş kaldın o çocuk içinde kalacak değilya o zaman ne etcen kızz yoksa sende benim gibi doğuramammı diyosunnn heeeee
canım bacım sinhusu dr fobisinden kurtarmaya çalışıyorum ama nafile olmuyorsen nasılsın bakem tatlım
doğum hikayelerini okuyunca gözüm korkuyor bazeen heralde doğuramıcam diyorum bazen eşimee oda kızıyor bana he he he
elinden tutalım,bir eline lolipop şekeri verelim"bak bunu doktor amca verdi." diye kandırıp,odaya sokalım.Sonrası Allah kerim.....
doğum hikayelerini okuyunca gözüm korkuyor bazeen heralde doğuramıcam diyorum bazen eşimee oda kızıyor bana he he he
ben de şu an deli cesareti var çatır çatır doğururum gibi geliyor...Ama şu an hamile olmadığım için o cesareti görüyoru kendimde,hamile kaldığım kem küm demeye başlarım.ama ben doğururum kısmetse yawsss
elinden tutalım,bir eline lolipop şekeri verelim"bak bunu doktor amca verdi." diye kandırıp,odaya sokalım.Sonrası Allah kerim.....
ben varya ne normal doğum ne sezeryan doğum videosunu izlemedim doğum hikaylerinide okumadım zaten korkağım daha cok korkmim diye ben eşimde dişini çektrmekten korkuyor bende diyorum ki sen ağzını kurcalatmaktan korkuyon ben oramı hiç sesi çıkmıyor o yüzden garibimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?