Sabredenler Kulübü 2012 :)

ALLAH IM AKIL FİKR VERSİNN

Kız doğduğu için döverek öldürüldü
Erkek doğmadı diye kızını döverek öldürdü.

Canavar baba, erkek doğmadı diye kundaktaki kızını döverek hastanelik etti, minik bebek dün bir haftalık yaşam savaşını kaybetti.

HASTANELİK EDENE KADAR DÖVDÜ
Hindistan'ın Bangalore kentinde yaşayan 22 yaşındaki boyacı Umar Faruk, 3 aylık kızı Neha'yı hastanelik edene kadar dövdü.
Hastaneye kaldırılan minik Neha tedavi altına alındı.

KALBİ İŞKENCEYE DAYANMADI
Ancak minik Neha'nın kalbi yaşadığı işkenceye dayanamadı. Neha, dün bir haftalık yaşam savaşını kaybetti.
Doktorlar, minik bebeğin ani kalp durması nedeniyle öldüğünü açıkladı. Bebeğinin cansız bedenini morgdan teslim
alan anne sinir krizi geçirdi. Tutuklanan baba, bebeği kız doğduğu için öldürdüğünü itiraf etti.

güsel yöntem bulmuşsun ama hamişkende alttan muaynee ediliyor diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o zaman nitcen gızzzz
ama okumamakla en iyisini yapıyorsun ben okudumda ne oldu korkularım iyice arttı, rabbim yardım etsin

helal olsun bacıma ben kendımce diyorum ki benim çatım dar sezeryan yaparlar beni nerden anladın dersen reglimde sancım cok oluyor kendı kendıme karar verdim

inanmıyorum ya....

Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın...Rabbi'm cezalarını versin inşallah.

helal olsun bacıma ben kendımce diyorum ki benim çatım dar sezeryan yaparlar beni nerden anladın dersen reglimde sancım cok oluyor kendı kendıme karar verdim

kendi kendine mi anladın
benim de ağrım oluyor bende de mi aynı durum var o zaman? adet ağrısından istifra fln ediyorum ben,içime kurt düştü şimdi acaba ben de dayanamaz mıyım o doğuma?

Allah izin verirse hamiş kalırda birimizi kaybetmezsek eğer bi bakıyormuşsun biz çatır çatır doğururmuşuz sen sezeryana gidermişin

olur mu olur
yalnız şu şartla sezeryan olabilirim,çocuk ile ilgili durum veya benim sağlığımla ilgili bi sorun.korktuğum için sezeryanı tercih etmeyeceğimi söyleyebilirim.Allah bilir gerçi,büyük konuşmamalıyım.

off kız benim kocam beni beğenmiyo artık,şişko oldun iyice,bu ne hal diyo,her yanım çatladı şiştim resmen,bunalımdayım,stres atıyorum burda.

ya yazda geliyor başla kuzum sende o zaman ekmek makarna pilav abur cubur kes bol su oldu bitti maşallah gerci ben daha 2.5 kilo verdim meğersem su yerine meyve suyu içtim hep o yüzden şimdi suya gectim hızlanır vermem inşallah

ay Allahım bunlar nasıl insan hiçmi vicdan merhamet yok insan kendi evladına nasıl kıyar kendi canından bi parçaya dicek laf bulamıyorum,el kadar bebeğe nasıl kıyıyorlar..... en önemlisi rabbimin emaneti onlar bize rabbimin verdiği cana nasıl kıyıyorlar Allahım sen herşeyin hayırlısını nasip et bizlere sen öyle insanları bizlerden uzak et yarabbii

canım günde 2 lt su içiyorum 2 haftadır,her yanım damar damar çatladı.Dikkat ediyrum yediklerime.Bakalım ne olcek

inanmıyorum ya....

Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın...Rabbi'm cezalarını versin inşallah.

öff içim parçalandı yaa ya yazık yavrucak ne desen boş böyle zalimlere

benım arkadaşıma doktor haftaya gel muayene etcem dedı kızz oda cok korkuyodu korkudan yaptıramamış doktor kastın bakamadın bi kaç gune gel beynını rahatlat bakcam demiş kız muayene gitmeden suyu geldı doğurdu bende diyorum son aylarda açılır orası rahat ederiz korkmam o zaman heralde diyorum

kendi kendine mi anladın
benim de ağrım oluyor bende de mi aynı durum var o zaman? adet ağrısından istifra fln ediyorum ben,içime kurt düştü şimdi acaba ben de dayanamaz mıyım o doğuma?

yaaa yok öyle birşey kızlar ya kendi kendinize evham yapmayın..alakası yok onların birbiriyle

kendi kendine mi anladın

kızzz sen bana ne bakıyon züğürt tesellisi benim ki doktor halama demiş muayene senın rahım der nnormal doğum yapamazsın demiş ordan aklımda kaldı benım sen nasılsa 19 da gitcen bakar sanada sor istersen

öff içim parçalandı yaa ya yazık yavrucak ne desen boş böyle zalimlere

sorma yaa... okurken okumak bile istemedim inan, gerçek olduğuna inanmak istemedim... erkek evladı var ise başka, ondan bulsun inşallah... neden oldu desin, öyle çeksin oğlundan

kızzz sen bana ne bakıyon züğürt tesellisi benim ki doktor halama demiş muayene senın rahım der nnormal doğum yapamazsın demiş ordan aklımda kaldı benım sen nasılsa 19 da gitcen bakar sanada sor istersen

amaninnn 19'unda gidiyorummmm,heyecan,korku,endişe herşey var...duygularım karışık.kötü birşeyler duymaktan korkuyorum.:18::18:

aman sende arkadaşın gibi olma kız dr bakmadan doğuuruverirmişin he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…