Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım günde 2 lt su içiyorum 2 haftadır,her yanım damar damar çatladı.Dikkat ediyrum yediklerime.Bakalım ne olcek

ayy bacım neler ediyorumda genede zayıflayamıyorum ben ne yapayım sizceeee,ekmek sadece kahvaltıda oda çok az bol bol su içiyorum pilav eşim sevmediği iiçin ayda 1kere ya 2 kere yiyorum ne olcak bu halimmm

ayy bacım neler ediyorumda genede zayıflayamıyorum ben ne yapayım sizceeee,ekmek sadece kahvaltıda oda çok az bol bol su içiyorum pilav eşim sevmediği iiçin ayda 1kere ya 2 kere yiyorum ne olcak bu halimmm

bacum su içsem yarıyor deme benım eşimde pilav makarna sevmez cok şükür sıkıntı cekmıyorum rejımdeyken ben yersem ondan yiyor bak erginsenanın günlüğü diye bi topik var oraya bak örnek menuler var ona uymaya çalış verirsin cnm

anlat bacımda siz alışkınsınız gerci ben en cok 60 gelsini merak ediyorum oda benım gibi çok korkuyor acıyacakmı ne yapacak diye

hey gidi günler birzamanlar bende öyleydim bir muayene olayım dedim neler oldu o muayenin korkusundan eser bile yok şimdi yeterki bebişim sağlıklı olsun tabi önce bir bebişimolsun gerisi önemli değil ama doğurmakla ilgili düşüncelerim halen aynıııı
bende üçünüzü merak ediyorum sen,hayalimduam ve 60gelsin inş güsel geçer,güsel sonuçlarla gelirsiniz

kız su içsem yarıyor değilde daha önce benim bağırsaklarımda iltihap vardı ondan dolayı ameliyat oldum 2kez,şimdi düşünüyorum acaba yine öylemi oldu diyeeeee

ay cnm arkadaşım hayalimduam catır catır doğurcam diyen kız o muayeneden korkarmı evelallah

yok canım daha farklı bişey iltihap orda fakat başka yerden ameliyat oldum sölemesi ayıp

geçmiş oldun... nereden oldun nereden oldun de bakem

evet benım kalbim 3 senınde 3 ya çiçeklerimiz neden farklı dedim demek ki kalple ilgisi yok

yok kuzum o tümüyle mesaj sayısına bağlı değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…