- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.081
canım günde 2 lt su içiyorum 2 haftadır,her yanım damar damar çatladı.Dikkat ediyrum yediklerime.Bakalım ne olcek
amaninnn 19'unda gidiyorummmm,heyecan,korku,endişe herşey var...duygularım karışık.kötü birşeyler duymaktan korkuyorum.:18::18:
amaninnn 19'unda gidiyorummmm,heyecan,korku,endişe herşey var...duygularım karışık.kötü birşeyler duymaktan korkuyorum.:18::18:
duymazsın Allahın izniyle git gel anlat banada
ayy bacım neler ediyorumda genede zayıflayamıyorum ben ne yapayım sizceeee,ekmek sadece kahvaltıda oda çok az bol bol su içiyorum pilav eşim sevmediği iiçin ayda 1kere ya 2 kere yiyorum ne olcak bu halimmm
ben anlatayımmı kızzzzzzz
anlat bacımda siz alışkınsınız gerci ben en cok 60 gelsini merak ediyorum oda benım gibi çok korkuyor acıyacakmı ne yapacak diye
bacum su içsem yarıyor deme benım eşimde pilav makarna sevmez cok şükür sıkıntı cekmıyorum rejımdeyken ben yersem ondan yiyor bak erginsenanın günlüğü diye bi topik var oraya bak örnek menuler var ona uymaya çalış verirsin cnm
sdtive yaa konuyla alakası yok ama bişey sorcam senın çiçeğin krizantem benımkı niye farklı merak ettim
hey gidi günler birzamanlar bende öyleydim bir muayene olayım dedim neler oldu o muayenin korkusundan eser bile yok şimdi yeterki bebişim sağlıklı olsun tabi önce bir bebişimolsun gerisi önemli değil ama doğurmakla ilgili düşüncelerim halen aynıııı
bende üçünüzü merak ediyorum sen,hayalimduam ve 60gelsin inş güsel geçer,güsel sonuçlarla gelirsiniz
bacım onu kendi yazmış....
kız su içsem yarıyor değilde daha önce benim bağırsaklarımda iltihap vardı ondan dolayı ameliyat oldum 2kez,şimdi düşünüyorum acaba yine öylemi oldu diyeeeee
sdtive yaa konuyla alakası yok ama bişey sorcam senın çiçeğin krizantem benımkı niye farklı merak ettim
bacım onu kendi yazmış....
gecmiş olsun cnm kolitmisin iltihap derken
uydurma recsn!yok sinhusum yaa kendim yazmadım, o mesaj sayısına bağlı olarak değişiyor...
uydurma recsn!yok sinhusum yaa kendim yazmadım, o mesaj sayısına bağlı olarak değişiyor...
yok canım daha farklı bişey iltihap orda fakat başka yerden ameliyat oldum sölemesi ayıp
evet benım kalbim 3 senınde 3 ya çiçeklerimiz neden farklı dedim demek ki kalple ilgisi yok
ay cnm arkadaşım hayalimduam catır catır doğurcam diyen kız o muayeneden korkarmı evelallah
yok canım daha farklı bişey iltihap orda fakat başka yerden ameliyat oldum sölemesi ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?