Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm ben doktora gidince pskolojik olrak kötü oluyorum doktor fobim var malesef.. önümüzdeki ay olmassa kocamla gidip komple muayene olcazzz zatennn::)
hakkımıza hayırlısıııı üzülmeeee sakınnn tadavi nekdr sürcekmiş ne dedi doktorun:)

doktor bunları anlatırken ağladım ya bebeğim olsaydı hasta olsaydı diye düşündüm. hastaneye gitmem bile tesadüf yemin ederim. Allahıma şükürler olsun iyiki gitmişim

ecntrk

geçmiş olsun canım. duymadığımız bilmediğimiz ne hastalıklar var yaa.ilk kez duydum ben de bu hastalığı.peki tedavi süreci nasılmış? Allah'a şükür ki tedavisi olan bir şey bu.her şey de bir hayır var. Allah'tan test yaptırmışsın canım.

tekrar kan verdim bugün pzt. günü ne kadar süredir bu bakteriyle yaşadığıma bakacak ona göre başlıycak ama ne kadar süreceği ne zamandır hasta olduğuma bağlıymış şu an bilmiyorum.

canım tekrar kan aldılar işte pzt. sonuç çıkana kadar ne yapılacağı belli değil. ama burdan herkese söylüyorum KIZLARRRR "TORCH" TESTİ YAPTIRIN HAMİLE KALMADAN ÖNCE BAKIN BENDE ÇIKMAZ DEDİĞİM ÇIKTI KEDİ KÖPEK DEĞİL MEVZU YEŞİL SEBZELER VE O AYILA BAYILA YEDİĞİMİZ ÇİĞ KÖFTELER HEPSİ BAKTERİ DOLU. SONRADAN PİŞMAN OLMAYIN

doktor bunları anlatırken ağladım ya bebeğim olsaydı hasta olsaydı diye düşündüm. hastaneye gitmem bile tesadüf yemin ederim. Allahıma şükürler olsun iyiki gitmişim

aynen öyle şükür ki gitmişsin..şimdi doktorun ne söylerse harfi harfine uyma zamanı cnm inş en kısa sürede sağlığına kavuşursun..aslında hepimizin mutlaka yaptırması gereken testler bunlar..bnm en son 6 ay önce yapıldı testlerim sanırım bahsettiğin testi bana da yaptılar boş gebelikten sonra..ama yinelemek lazım aslında ihmale gelmiyor böyle şeyler..

Sonradan ağlamaktansa şimdi ağlıyorum canım. sende yaptır bencede

canımm
senin adına sevineyimmi üzüleyimmii bilemedim.
ok çoook geçmiş olsun sana.
Allah şifa vrsin canım..iyiki erkeden teşhs edildi tedavisine başladı..
Kısa zaman sonra da innşallah bebeğine kavuşursun.

ben çocukluğumdan beri kedi, köpek kaplumbağa, tavşan, kuş, kertenkele, balık, hamster hep bunların içindeyim hayvanlarla büyüdüm diyebilirim koynumda uyurdum hep, hatta şuan bile evimde kuş besliyorum. Eyyyyy ozaman kesin bende de vardır o hastalıktan peki belirtisi falan var mı bunun :26:

cok sagolun kızlar buyuk allahım ınsallah ısteyen herkese versın.......valla hıç bır belırtı yok 3 unde olmam gerekıyordu test yaptım bana gore sılık cıktı ama saglık ocagındakı hemsıre ıyı ıste cıkmıs hamılesın dedı........kan testıyle netleştı....

Allah tamamına erdirsin cnm. :) :) İnşallah topikte bebiş haberleri artar. Ben bugün sormuştum farketmedin heyecanından, sağlık ocakları kan testi yapmıyor sanıyordum diye. Evde yaptığın kiti s.ocağına gösterip başka yeremi gittin, sağlık ocağındamı yaptırdın ?

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah. Bu güzel duygunun doyasıya tadını çıkarmanı tavsiye ediyorum allah bizlerede nasibeder inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş belkide ateşinin yüksek seyretmişti bu ay bu parazit sebep olmuştur canım üzülme sevin ben özellikle saglıklı olsun diye dua edip duruyorum hepimiz için

Ayyyy çok sevindimmm Allah kucağına almayı nasip etsin

Canımss eşin haklı bence tedaviye başladın devam et...Doktor kontrolünde ol.Ne kdar erken olursa o kadar iyi çünkü her ay biraz daha yıpranıyoruz...Belki de rahat davrandığın ve hiç beklemediğin için hamile kalırsın belli mi olur...rabbim her şeyin en iyiysini bilir. Yumurtaya can veren rabbim...ol dedi mi oluverir..inşallah...kafan rahat olsun ama tedaviyi sürdür bence iğne falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…