- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.921
tatlım ben yanlış anlatmışım evliliğin 6. ayı genelde bebiş olur korunman lazım dedi. zaten bhcg 2 çıktı büyük ihtimal düşmüş dedi işte bu toksoplazma bunlara yol açıyor ama sadece kedi değil yeşil sebzelerden bile geçebiliyormuş. sen hemen git TORCH tahlilini yaptır derim hamile kalmadan tedavi edilmezse hamilelikte zor oluyormuş tedavisi
doktor bunları anlatırken ağladım ya bebeğim olsaydı hasta olsaydı diye düşündüm. hastaneye gitmem bile tesadüf yemin ederim. Allahıma şükürler olsun iyiki gitmişimcnm çok geçmiş olsun,iyiki test yaptırmışsın allah seni daha büyük sıkıntılardan korumuş..aslında bu söylediklerin boş gebeliğin de nedenleri..yani kedi köpek kş vs nedenler boş gebeliğe de neden oluyor..iyiki bunu yaşamadan farkına varmışsın..çünkü çok zor bişey inan bana..şimdi tedavini olacaksın ve sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini...hepimiz sabır örneği gösteriyoruz burda sen de göstericeksin..göz açıp kapayıncaya kadar geçicek tedavi hamilelik süreci inan bana.sonra bi bakmışsın yanında ciyak ciyak ağlayan minicik bir melek var:)))))
tekrar kan verdim bugün pzt. günü ne kadar süredir bu bakteriyle yaşadığıma bakacak ona göre başlıycak ama ne kadar süreceği ne zamandır hasta olduğuma bağlıymış şu an bilmiyorum.cnm ben doktora gidince pskolojik olrak kötü oluyorum doktor fobim var malesef.. önümüzdeki ay olmassa kocamla gidip komple muayene olcazzz zatennn::)
hakkımıza hayırlısıııı üzülmeeee sakınnn tadavi nekdr sürcekmiş ne dedi doktorun:)
canım tekrar kan aldılar işte pzt. sonuç çıkana kadar ne yapılacağı belli değil. ama burdan herkese söylüyorum KIZLARRRR "TORCH" TESTİ YAPTIRIN HAMİLE KALMADAN ÖNCE BAKIN BENDE ÇIKMAZ DEDİĞİM ÇIKTI KEDİ KÖPEK DEĞİL MEVZU YEŞİL SEBZELER VE O AYILA BAYILA YEDİĞİMİZ ÇİĞ KÖFTELER HEPSİ BAKTERİ DOLU. SONRADAN PİŞMAN OLMAYINecntrk
geçmiş olsun canım. duymadığımız bilmediğimiz ne hastalıklar var yaa.ilk kez duydum ben de bu hastalığı.peki tedavi süreci nasılmış? Allah'a şükür ki tedavisi olan bir şey bu.her şey de bir hayır var. Allah'tan test yaptırmışsın canım.
doktor bunları anlatırken ağladım ya bebeğim olsaydı hasta olsaydı diye düşündüm. hastaneye gitmem bile tesadüf yemin ederim. Allahıma şükürler olsun iyiki gitmişim
Sonradan ağlamaktansa şimdi ağlıyorum canım. sende yaptır bencedeaynen öyle şükür ki gitmişsin..şimdi doktorun ne söylerse harfi harfine uyma zamanı cnm inş en kısa sürede sağlığına kavuşursun..aslında hepimizin mutlaka yaptırması gereken testler bunlar..bnm en son 6 ay önce yapıldı testlerim sanırım bahsettiğin testi bana da yaptılar boş gebelikten sonra..ama yinelemek lazım aslında ihmale gelmiyor böyle şeyler..
kızlar kan sonucum cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm degerım 500 cıktııı..........
seneler önce küçük yavru bir kedim vardı koynumdan ayrılmazdı 2 sene önce evi taşıdık onu getiremedim. okadar üzülmüştümki anlatamam. şimdi o yavru kediciğin bana verdiği zararı öğrendim. kanımda toksoplazma varmış. tekrar kan aldılar ne zaman bulaştığını görmek için. pazartesi tedaviye başlıycam ve daha kötüsü bu ay bir gebelik geçirdiğimi düşünüyor doktor ama düşmüştür diyor çünkü toksoplazmanın etkisiymiş bu. eğer bebeğim tutunsaydı bile ya zihinsel engelli olacakmış ya da doğduğunda yaşamazmış. tedavi bitene kadar korun dedi doktor çünkü evliliğin 6. ayı bebek için en uygun zaman dedi. erken teşhis için sevnmelimiyim yoksa bebeğim şu an olmayacak diye üzülmelimiyim bilemedim. sizlere tavsiyem hamilelikten önce mutlaka doktora gidin. TORCH tahlili yaptırın
cok sagolun kızlar buyuk allahım ınsallah ısteyen herkese versın.......valla hıç bır belırtı yok 3 unde olmam gerekıyordu test yaptım bana gore sılık cıktı ama saglık ocagındakı hemsıre ıyı ıste cıkmıs hamılesın dedı........kan testıyle netleştı....
cok sagolun kızlar buyuk allahım ınsallah ısteyen herkese versın.......valla hıç bır belırtı yok 3 unde olmam gerekıyordu test yaptım bana gore sılık cıktı ama saglık ocagındakı hemsıre ıyı ıste cıkmıs hamılesın dedı........kan testıyle netleştı....
doktorda dua et bebek olmamış dedi. hevesle ovulasyon testi falan almıştım şimdi korunacakmışım ama iyiki gitmişim doktora. aslında gitmeyecektim bir an dürttü beni randevu aldım. Allahın sevdiği kuluymuşum
canımın benimm canım canımm..
çok teşkkür ederim arkadaşımm..
yoo bırakmadım zaten çalışmaları ama eskisi kadar istekli yada umutlu değilim..
ne bilim böle kafamdan sildim bebiş düşüncesini şimdilik sadece zevkine birlikte oluyorum eşimle..
doktor da zaten sölemişti bu aydan hiç bişey bekleme die..
incir kürüne başladım zaten ve doktorun çağırdı zamanda da gidices işte iğne tedavisine başlıcas eşim istiyo çünkü..
onu ikna edemedim en azından bi ay beklemeye..
madem başladık devamını da getirelim dio..
böle işte canım
:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?