- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.281
uzun süredir forumdan uzak kaldım ama sizlere anlatmak istediğim birşey var...
sabah test yaptım silik çizgi çıktı şten önce koşa koşa kan vermeye gittim, 12 de sonuçlar çıkacak heycandan meraktan ölecem nerdeyse, nefes alamıyorum ilk defa silik çizgi çıktı umutlanmasam mı???:18:
nee silik çizgi miiii?
koşun kızlar koşun hamile vaaaaaar!
canım umut vermek gibi oldu yazıklarım ama burda silik çizgi sonucunda genelde hamile çıktı arkadaşlar. İnşallah seninki de öyle olur.
Gecikmiş miydi reglin?
Belirtin var mıydı?
geçen ay çok garipti ayın 1inde sonra 15inde tekrar oldu göğüslerim çok şişti bir kaç sabahtır da mide bulantısıyla uyanıyordum dayanamadım bugün test yaptım çok silik bir çizgi vardı:18::18: inşallah dediğin gibi olur, dün akşam eşimle konuştuk çok istiyorum artık die 4 ay önce ameliyat olmuştu zaten
evet varikosel ameliyatı olmuştu çift taraflı, ocak 2 de sabırla bekliyorduk inşallahhh Rabbim bütün dileyenlere nasip etsin:18::18:
fısss çıkar yie die kimseye söyleyemedim, ilk işim buraya yazmak olucak insallah güsel haberlerle gelirim tekrar
nee silik çizgi miiii?
koşun kızlar koşun hamile vaaaaaar!
canım umut vermek gibi oldu yazıklarım ama burda silik çizgi sonucunda genelde hamile çıktı arkadaşlar. İnşallah seninki de öyle olur.
Gecikmiş miydi reglin?
Belirtin var mıydı?
koştum geldim...
inşallah hamiştir tatlışım,o rüyaya yatmıştı 2 ay içinde hamilelik görmüştü sanırım.istihareye yatmıştı.
hadi ya... benim haberim yoktu. dün gece bir arkadaşım beni rüyasında görmüş, bir sepete nar topluyormuşum, kırmızı kırmızı kocaman...inşallah güzel şeyler olur....
ama nedense bir umutsuzluk var bende. bir süre daha bebek olmayacakmış gibi geliyor
hadi ya... benim haberim yoktu. dün gece bir arkadaşım beni rüyasında görmüş, bir sepete nar topluyormuşum, kırmızı kırmızı kocaman...inşallah güzel şeyler olur....
ama nedense bir umutsuzluk var bende. bir süre daha bebek olmayacakmış gibi geliyor
bilmiyorrum ama benim bebeğim de bir süre daha olmayacağını hissedyorum,bu ay hiç endişem,üzüntüm,heyecanım yok.nasıl olsa adetim gelecek.şimdi diyete de başladım.tamamen bebek düşüncemden sıyrıldım,boşverdim,zaten ilişkilerde sık olmuyor.
günaydın herkese ben geldim....
bu sabah kahve rengi lekelenmem olmaya başladı sanırım benim kırmızılar bu ay erken gelecek çğünki karnım acaiip ağrıyo... bi an önce olsada incir kürüne başlasamzaten göğüslerim hala bomba gibi benimki tüh şimdi sen tatile çıkarsan (adete tatile çıkmak diyor eşim) göğüslerin geri eski haline gelecek halbuki alışmıştık görüntüye diyo... kasap et derdinde koyun can derdinde delüü olsada bende rahatlasam doğum kontrol hapım bitteli 2 gün oldu hemen olacak sanırım nomalde 6-7 gün sonra olurdu ama kısmet
rüyada nar görmek çok iyi derler nar hem şifalı hem hayırlı bi meyve ya kız hade bakem arkadaşına ayan olmasın sende tuttur bu ay şöle göbecikler atak:d
rüyada nar görmek çok iyi derler nar hem şifalı hem hayırlı bi meyve ya kız hade bakem arkadaşına ayan olmasın sende tuttur bu ay şöle göbecikler atak
ben hap kullandığımda, son haptan 3 gün sonra olurdum tatlım. ama ağrım sızım hiç olmazdı. eşin de hakikaten bir alem
bana da öyle geliyor sanki,aylardır hep o şeyle yaşıyoruz,annem bana sen bunu yaptıkça bbek senden uzaklaşıyor diyor.hatta bu perşembe doktora gideceğimi söyledim,bana kızdı,gitme,sen böyle yaptığın için olmuyor,kendini doktorlarda heba etme dedi.bişeyin yok diyor,kistim çıkarsa anneme gördün mü bak,doktora gitme dedn,ne çıktı dicem....aslında en iyisini yapmışsın tatlım. bazen öyle imreniyorum ki, hiç uğraşmadan çocuk sahibi olabilenlere. hatta annemlere falan. geri çekilmeyle korunuyorlarmış, 3 ay sonra hamile kalmış, plansız yani. biz de aman bebek yapmadan gidelim tahlilleri yaptıralım, yok eşim şunu yesin yok şu tahlili yaptırsın derken iyi mi ediyoruz kötü mü bilemiyorum. sanki herşeyi oluruna bıraksaydık daha iyi olacaktı gibime geliyor.
ben hap kullandığımda, son haptan 3 gün sonra olurdum tatlım. ama ağrım sızım hiç olmazdı. eşin de hakikaten bir alem
nedense pek olmayacakmış gibi geliyor canım. bir de bu ay 1 hafta geciktim ya ben, sanki yumurtlamada bir sıkıntı olmuş, ya da olacakmış gibi hissediyorum. paranoya işte ne diyeyim... randevu alıp bir doktora mı gitsem acaba yumurta var mı diye baktırmaya... ama yok ya, eğer var derse, ben şimdi gerilirim, heveslenirim. ctesi 2 günlük tatile gidicez, zehir olur vallahi tatilim. ben en iyisi oturıyım k.çımın üstüne
bende son haptan 6-7 gün sonra olurdum 30-32 günü buluyor ya adet aralığım genelde bu kez zaten aradada kanamam olduu diye hapı günde 2 taneye çıkarmıştık 1 pk daha hap almıştım sanırım hapı bırakınca hemen oldu hap durduruyormuşneyse olsun olsun bi an önce boş geçti bu ayım bu gün incir alacam akşam eve giderken bimde eve dopa yapacam her akşm kaynatacam bakalım bu akşam spor salonunada gitcez tekrardab spor ve bu kez sıkı diyet yapacağım ohh beee bu anı iple çekiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?