Sabredenler Kulübü 2012 :)

inş kirstin çıkmaz annen haklı çıkar sende güzel haberlerle dönersin doktordan ama git tabi bi kontrol ettir kendini... canım kirstle uğraşmak berbat bişi kendimden biliyorum bak bu ay doğum kontrol hapı aldım neden kirst eritmek için boışa gitti bi ayım

CANIM İNŞALLLAHHH....
annemin haklı çıkmasını çok istiyorum....aslında hem diyet hem de doktora gideceğim için rahat kafam nedense.20.günüm oluyor doktora gittğimde,dipte köşede görünür mü bişiler,kanda fln?

evet o havuç olayını duydum bu gün iyice araştırıp kağıda yazacağım buz dolabına yapıştırcam ujutmamak için... zaten doktor takibindeyim ya canım doktorum 3-4 günde bi çağırıyor beni... yumurtan büyüsün biz onu iğneyle çatlatırız diyo işi şansa bırakamam diyo bakalım kısmet Rabbim isterse olur inşallah ister hepimiz için.... topikte hamiş patlaması olsa rekor kırsak offf ne güzel olur yauuu

ben de bu ay kür deneyecektim ama yalan oldu....du bakam doktoru görelim,bişiler yaparım herhal.:44::44:

20. günde gidip hala çatlamamış bi yumurtsı olup iğne olup hamile kalan bile tanıyorum ben gittiğim tıp merkezinde 21, gün iğne oldu 22-24-26 ve sonrası adete olana kadar ilişki demişti doktor tekrar gittğimde soruyom tabi çoğu zaman şu kişi hamilemi değilmi falan 1-2 kişi var duyduğum inş sende onlardan olursun canım....

devamlı doktor takibinde olmak iyi birşey hakikaten, iyi yapıyorsun canım. doktorum çatlatır onu o halde ama ben gitmeyeceğim galiba doktora...kendim de psikolojik olarak buna hazırlı hissetmiyorum zaten. tatile gidip gelelim, kafamız biraz dağılsın. belki sonraki aylarda talep edebilirim doktordan düzenli takibi...

topikte yeniden bir canlanmaya ihtiyacımız var hakikaten. inşallah güzel haberler alırız yakınlarda

canım bende sizler gibi normal adet olsaydım belki bende sıkılırdım takipten ama pco öyle illet bişeyki ihmale gelmiyo bak 1 aylık ihmal koca bi kirst olarak bana döndü hemde takipte olmak benim için şu yönden iyi bakıyo yumurtam yoksa bu ay imkanı yok hamile kalamazsın diyo ya bende heyecan yapmıyorum zaten yumurtam yok zaten olmayacak diye sakince adeti bekliyorum (tabi dr her defasında allahın işi belli omaz diyo ama yinede bilimsel olarak mümkün olmadığını bilmekte sakin beklememe sebep oluyo)

peki canım hiç klomen falan vererek, yumurta arttırmayı üşünmüyor mu doktorun?

peki canım hiç klomen falan vererek, yumurta arttırmayı üşünmüyor mu doktorun?

canım 15 ay önce başladım ben tedaviye ilk ay klomen 5 gün günde 2 boş geçti, 2. ay klomen günde 3 boş geçti günde 4 de boş geçti.. sonra serophene günde 2 ile başladık gene 5 gün günde 4 e kadar çıktı hep boş en son aşılama yapmak için menogon iğne aldım 15 adet 410 ntl verdim 6. günü ani ve korkunç bi kanama oldu büyümeye başlayan yumoş patladı attı vücudum... 15 ayda en büyük hali 135mm oldu 1,8 i hiç görmeik yani zaten overlerin içinde inci gibi 30 tane yumurta oluyo hep... sadece geçen ay 3,3 olmuş ondada ben dr gitmedim çatlamamış öyle kalmış kirstleşmiş.... 15 aylık serüvenim böyle allahım daha bekletmez inş. bu arada kaç endokrin hekimne gittim kaç kez şekerli su içirip saatlerce esie aldılar hastanelerde anlatamam en son gittiğim hekim spor başla antidiyabetik hap verdi onuda iç herşey yoluna girer dedi dediklerini yaptım bu kezde tedaviye ara vermek gibi eşşeklik yaptım boşa yumurtam oluştu ilk kez yaaaa işkence gibi aylardır bi yumurtam büyüsün diye beklerken büyümş ve ben gitmedim kahroldum ama kısmette yokmuş dedik artık bundan sonraki maçlara bakacağız... offf anammmm destan yazdım gıııı

kızlar ben kaçtım çok laklak ettim bu gün öptüm sizi herkes öğle yemeğine gitti sanırım afiyet olsun.... öğleden sonra gelebilirsem görüşürüz...

anladım tatlım. doktorların dediklerinden çıkma öyleyse. inşallah bu ay da en az 1 yumurtan büyür

-1 falan dedi walla yok deyince dağıldım sormadım tekrar

eğer regl olmazsan tekrarlat testi, bak hamilelik belirtileri kısmında bie arkadaş yazdı, yaptığı 3 farklı marka test pozitif çıkıyor. gidiyor kan veriyor negatif. 2 gün sonra hala regl olmayınca, bir idrar testi daha yapıyor, yine pozitif. gidip kan veriyor ve bu sefer 800 falan çıkıyor. ilk laboratuvar sonucu yanlış çıkmış meğerse . demem o ki, umut vermek istemiyorum ama regl olmazsan yarın sabah ilk idrarla, farklı bir maraka gebelik testini tekrar yap. yine çift çizgi görürsen gidip başka bir yerde kan ver. Hakkında hayırlsı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…