- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.241
canım ben sabah zor kalkıyorum,bir de çalıştığım için sabah kahvaltı diye bişey yok bende.O yüzden yanımda peynir ekmek domates getirebilirm.bugun yedıkelrım akşamkıı de yıyeceklerım :) canım ekmek sayısını sımdı değil
diyetıon ılerledıkce düşütüceksın sakın ha ekmeı azaltarak baslamaaa
cunku ılerde kılo verdıkce yedıkelrını azaltmamız gerekıcez sen ekmeı azaltırsan nası eksıltıcez
eger yedıkelrını eksıltmezsek kılo vermen durur hıc ekmek yemezsen tahıllardan alacagın vıtamınelrı alamayacagın ıcın
sağlıgından kaybedersın aman deyımm
mesela yarınkı öğle yemegımde tonbalıklı salata ve yarım çay bardagı msıır var yanı böle dengeleyerek devam edıcezz :)
bir de haftada ıkı gun sabah kahvalktısında yumurta var :)
ayşecim bu yazdığın listeyi uygularsam 5 kilo verir myim bir ayda*:26:
hmmm haklısın canım,teşekkürler...yarın ekmeğim elimde gelirim işe artık
bebiş yoksa göbüş de yok.
canım hiçbu denli diyet yapmamıştım,o yüzden verir miyim bilemiyorum,inşallah veririm.....hiç ama hiçbir kıyafetim olmuyor...depresyondayım,o yüzden diyete katı kurallaı başladım.canım bu kaba taslak bi liste eger uygulıycaksan sana ayrıntılı bı sekıdle yazayım :)
kişiden kişiye değişir ama ama sanaa şöle sölim yakın zamanda dıyet yapmaduy--ıysan eger bu beslenmeyle
ılk haftada en az 2 kilo vermen beklenır kı ben ılk haftamda 3 kilo vermıstım :) ama dediğim gibi kişdien kişiye değişir
bi de kaçamak olmayacak tabıı eheueheubır ayda eger normal şekılde kılo veren bi bunyen varsa 5 rahat verıısın canım
evet canım bende ekmegımı alıp gelırom ıse :) evet bebıs yoska gmöbüştye yok o kadar ayrıca ılk uc ay
diyet yapmakta hıcbıskaınca yok hamılelıtke :) hamıelkalsakda devam yanı :)
Benim eşimde haftada 1 kere cinsel iliski isterdi...hatta ben kızarım ben erkek olsam benim gibi karım olsa eve gelmek icin can atardim diyordum...iliski yapmak artık canımı sıkıyo 1 ay oldu bu durumumuzu ogreneli 2 kez iliski yaptık oda ovulasyon günüydü diye yinede bı mucize olur diye yaptık...cinsellik cok önemliymiş evlilikte bunu cok iyi anladım ...bacı kardes gibi dolanıyoruz esim kahvede arkadaşlarıyla mac izler evde olsada....dün aksam arkadaşlarıyla halı saha maçına gitti gece 11 de geldi gelir gelmez pc yi açtı mac izledi twitter a baktı...bende kızdım dedim adam gibi ol bikerede eve geldiginde uzan tv izle iki laf edelim ...cok üzülüyorum annelere gittiğimde kardesime bile sarılıp dipdibe tv izleriz esimle en son nezaman yandan oturup tv izlediğimi hatırlamıyorum....psikolojim hiç iyi deil bunu yazarken bile ağlıyorum öğle arasındakim eve geliyorum Allah'tan çalışıyorum is yerinde unutuyorum İnan herseyi ..ya isim olmasaydı neyapardim... Esimi seviyorum gercekten iyi biri ama beklediğimi bulamadım...acaba bosansammi bile diyorum ha gercekten yapamam ama diyorum iste... Esimin bu durumda beni el üstünde tutması gerekmezmi... Bugün yine mac izlemeye gitcek bana sende bir arkadaşına git deyip basından savıyor... Üzülüyor tmm biliyorum ama cok rahat hatta sordum nsl böle rahatsın diye...neyapayim yas mı tutayım diyor ...
Hiç mutlu değilim Rabbim bugünümü aratacak başka dert keder vermesin cok şükür sağlıkliyiz..Allah korusun dermansiz derde yakalansak bebek umrumuzda bile olmazdı...
Aman kızlar gelip can sıkıyorum gelmesem sizin icin. Daha ii olur kafanız sismez
canım ben sabah zor kalkıyorum,bir de çalıştığım için sabah kahvaltı diye bişey yok bende.O yüzden yanımda peynir ekmek domates getirebilirm.
oo süpper o zmn,bizim yemekhanemiz var,oradan yiyoruz,ne çıkarsa tavuk anlamında onu tükecetğim artık,yanında yoğurt eşliğinde.ya da kırmızı et,olur mu acep*canım ben de kahvaltımı ıs yerınde yapıyorum evde yapmıyorum
yumurta yıyecegın zaman bimde satılan kepeklı diyet ekmekler var sandvic diyet ekmek ondan alıp yumurtayı ıcıne koyyorum
bi de yemek sııtma derdı olmasın die yarından ıtıbaren çorbamı termosa koyup getırıcemburda olmuyo zor oluyo
iş yerıdne yemek yok yemek parası verıolar cunku ısıtmaya yer vara hıc ugrasamam
ben hafta bası gidiom marete peynır domates salatalaık ton balıgı alırom burada tabam bıçağım herseym var
hazırlaıp yiyorum böle düzen kurdum :)
oo süpper o zmn,bizim yemekhanemiz var,oradan yiyoruz,ne çıkarsa tavuk anlamında onu tükecetğim artık,yanında yoğurt eşliğinde.ya da kırmızı et,olur mu acep*
sabredenler kulübünde bebiş için sabrede sabrede diyete vurduk kendimizi.
anladım canım çok teşekkürler bilgi verdiğin için.bakalım yarın daha sağlıklı olurum diyet konusunda.bugün biraz üstün körü başladım ama bozmayacağım,devammmben bebıse cok kafa yormaım diede azbucuk dıyete baslamsıtım
ıs yerıdne yemek cıkıosa ona göre ayaralrsın canım tabıı kırmızı et tavuk hepsi olur ama önemli olan çok yememek
yağlı olmıycak ekmeı çok yeme bıde öğlenelrı mutlaka bı porsiyon yoğurt yag yakımını hızlandırdıgı ıcın daha kolay
kılo verırısın :) çavdar da hem az kalorili hem de sindirimi kolay :)
offff yaaa kafamı dağıtamıyorum zaman gecmıyor gidip kitap okuyayım bari öpüldünz kızlar
canım hiçbu denli diyet yapmamıştım,o yüzden verir miyim bilemiyorum,inşallah veririm.....hiç ama hiçbir kıyafetim olmuyor...depresyondayım,o yüzden diyete katı kurallaı başladım.
tatlı adına hiçbişey yok....
bebek olursa o benim süprizim olur ben rahat olarka 2 ay hamile kalmam diyorum yine.o yüzden diyeti bozmazsam kilo veririm ben daha.
anladım canım çok teşekkürler bilgi verdiğin için.bakalım yarın daha sağlıklı olurum diyet konusunda.bugün biraz üstün körü başladım ama bozmayacağım,devammm
canım ınsallah verırısın ben pek zorlancagını snamıyorum :) evet tatlı yok :) önumuzdekı haftalarda
kahvaltıya 1 kasık recel eklenıuo ama lıstede ıstersen ben sana örnek lıste atayım fikir alırsın hem :) düzenleım de bi
özleden yazarım sana...rica ederım canım kızkardeısmın dıyetısyenınden öğrendik dıyetı bız :) kadından Allah razuı olsun adı
şeyma tuna gülbenın programa cıkıo sık sık :) bi de simge cıtak ın acil kilo verıyorum die bi kıtabı var cok faydalı
menüler hazırlama konusunda tavsıye ederım :)
bi de ben ıs yerınde yemelık böle yoğurt alırom eker ın rahat oluo :)
offff yaaa kafamı dağıtamıyorum zaman gecmıyor gidip kitap okuyayım bari öpüldünz kızlar
önce son dediğinden başlayayım...sakın gelmicem deme bir dahabiz burda herşeyimizi paylaşmak, dertlerimizi paylaştıkça azaltmak için toplanıyoruz. üstelik unuttun belki ama bu topik senin! lütfen daha sık gel
canım biz eşimle 9 yıldır beraberiz, 2 yıldır evliyiz. evlenmeden önce de yakınlaştığımız zamanlar oldu, tabi ölçülü...ve ben ne kadar istekli arzulu bir adam olduğunu görebiliyordum. eşime başka yönlerden kızardım ben. romantik değilsin, ince ruhlu değilsin vs vs. hiç cinsellik problemimiz olacağı aklıma gelmezdi. şimdi bunları yaşadıkça ikimiz de şaşırıyoruz. inan yapamayacağımı bilsem de benim de aklımdan ayrılmak geçiyor çok üzgün olduğum dönemlerde. hani diyorsun ya eşimden daha fazla ilgi beklerdim diye. öyle olmuyorlar tatlım, bunun altında birşey arama. benim eşim de beklentilerimi karşılayamıyor, hormon tedavisi görüyor, hatta son testte spermleri de kötü çıktı ama adam aynı adam. bizi pamuklara sarıp sarmalasınlar istiyoruz ama öyle değiller. kuyruğu hiç yere indirmiyorlar. bak dün akşam sinirimden ağzıma geleni saydım. dedim ki fizyolojik problemin olduğu sürece, yani hormon düşüklüğü vs, isteksiz olmana anlyaış gösteririm. ama son tahlilde o hormon da yüksek çıktı. bu sebepsiz isteksizliklere artık tahammül etmicem dedim. ya 1-2 aya toparlanırsın ya da ben yokum dedim. öyle kzıdım öyle üzüldüm yani. sonra hiç konuşmadık, uyuduk. sabah benden çok erken gidiyor. ben çıkıyorum dedi, yanağımdan öptü gitti. uyuyordum ben. şu saat oldu ses seda yok. akşam da arkadaşlarıyla halı saha maçı var. Yani minikgelinim, bu erkekler böyle! O yüzden, bu durumun sorumluluğu onda, beni el üstünde tutması lazım diye düşündükçe avcumuzu yalıyoruz... hiç kendini böyle düşünerek üzme. hepsi aynı bunların!
Allah hepinizin evlat özlemini dindiirsin arkadaşlar tüm isteyenlerin
kızlar bu ayın 24ü evlilik yıldönümümüz, 27si de eşimin doğumgünü... senelerdir birlikte olunca hediye çeşidim tükenmeye başladı. bu sene pikap alıcam ona, ve bir iki çeşit plak70lere 80lere meraklı zaten... ben de pek severim nostaljiyi...terasta minik bir odamız var, pimapenle sonradan oda yaptığımız balkon. oraya koyarız dedim... bir de nargile alıcam, tüttürürüz balkonda
Allah razı olsun cnm sizden kopmam imkansız ) senin esın en azından sabah öpüp ise gidiyor ben daha hatırlamam optugunu ... Gercekten guZel bayanım hani kendini övmek falan deil herkes söyler .. Tabi keske çirkin olupta şanslı olaydım güzellik bos ...bu evliliğin 5 sene sonrasını bile göremiyorum . Esime dışarı çıkıyor diye sürekli kızıyorum ona ragmen haftanın 3-4 gunü disarda ede 1 gun zor oturur ondada pc basinda.. Günahıma gidiyor evlilik esime gore deil. O bekar gezip arkadaşlarıyla takilinca cok mutlu bana yazık etti cok ısrar etti peşimde dolandı babam vermiyordu neyapip edip ikna etti bunun içinmiydi.. Haftaya istanbula gidip gezelim dedi bende beni düşünüyor sandim sonradan arkadasida gekcekmis fb gs maçına gideceklermis banada para verirmiş alışveriş yaparmışim .. Tatilde bile arkadalarindan kurtulamıyoruz .. Haftada 1-2 kez disarda yeriz yemek mutlaka arkadaşlarını çağırır ... Cok üzgünüm keşke demek üzüyor beni ama keske evlenmeseydim
vayyyyy...bizim de mayısta evlilik yıldönümüz..eşim hediyeden yana değil,bi türlü ikna edemedim şu hediye konusunda.yemek yeriz,sonra kendimize ayırırz o vakti diye düşünüyoruz biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?