- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.261
kızlar bu ayın 24ü evlilik yıldönümümüz, 27si de eşimin doğumgünü... senelerdir birlikte olunca hediye çeşidim tükenmeye başladı. bu sene pikap alıcam ona, ve bir iki çeşit plak70lere 80lere meraklı zaten... ben de pek severim nostaljiyi...terasta minik bir odamız var, pimapenle sonradan oda yaptığımız balkon. oraya koyarız dedim... bir de nargile alıcam, tüttürürüz balkonda
Ay-she cnm nebilim herkes farklı sekilde sinaniyor bizde böyle sinancakmisiz demek.. Buarada bende 1.5 ayda 7 kılo verdim :) en önemlisi aksam tek çeşit yemek yoğurt salata.. Mesela çorba yoğurt salata Yada sebze yemeği yoğurt salata:) hayatımdan pilavı makarnayı kolayı çıkardım:)kepek ekmegi sabah kahvaltıda yiyorum okdr... Tabi bu son iki haftadır rejim yapmıyorum canım sikkin diye ama yinede dikat ediyorum :)
Allah razı olsun cnm sizden kopmam imkansız ) senin esın en azından sabah öpüp ise gidiyor ben daha hatırlamam optugunu ... Gercekten guZel bayanım hani kendini övmek falan deil herkes söyler .. Tabi keske çirkin olupta şanslı olaydım güzellik bos ...bu evliliğin 5 sene sonrasını bile göremiyorum . Esime dışarı çıkıyor diye sürekli kızıyorum ona ragmen haftanın 3-4 gunü disarda ede 1 gun zor oturur ondada pc basinda.. Günahıma gidiyor evlilik esime gore deil. O bekar gezip arkadaşlarıyla takilinca cok mutlu bana yazık etti cok ısrar etti peşimde dolandı babam vermiyordu neyapip edip ikna etti bunun içinmiydi.. Haftaya istanbula gidip gezelim dedi bende beni düşünüyor sandim sonradan arkadasida gekcekmis fb gs maçına gideceklermis banada para verirmiş alışveriş yaparmışim .. Tatilde bile arkadalarindan kurtulamıyoruz .. Haftada 1-2 kez disarda yeriz yemek mutlaka arkadaşlarını çağırır ... Cok üzgünüm keşke demek üzüyor beni ama keske evlenmeseydim
çok güzelll.....
canım özelden atarsan sevinirim....bekliyorum msjını.....
Zayıflamak için tüm çalışmalara,diyet listelerine açığım....
Kızlar günaydınnnn:)
ben geçen hafta doktora gittim ağrı ve lekelenme vardı..bebiş 5 haftalıkmış ama maalesef düşük riskim varmış..Doktorum 10 gün yatacaksın dedi ben de sürekli yatıyorum hiç kalkmadan ama geçmiyo lekeler ilaç içiyorum düzeliyo sonra yine başlıyor.
fena haldeyim zaten ilk duyduğum andan itibaren kaybetme korkum vardı ama şimdi çok daha korkuyorum..
sinhus, inşallah güzel haberler alırsın, hemen test yapmayın bir işe yaramıyor moral bozmaktan başka bence. bekleyin bir 7-10 gün geçiversin. yoksa idrar testlerine aldanıp benim gibi bir de kan testi yapıyor insan sonra da "aaa kimyasal gebelikmiş" deyip moral çöküntüsü yaşamamak lazım galibaslm canlarım güzel hafta gecirmeniz dileğiyle ruhsarım cnm yat dinlen hiç kalkma bebişin tutunması için bol bol dua et inşallah senınle kalır mercimeğin
sdtive cnm her eş arasında olur şuan eşimi boğabilirim suyumdan içse adama kızıyorum düşün artık psikolojımız resmen bozulmuş durumda
bişey daha kızlar benım bat dündü gelen giden yok inşallahta 9 ay gelmezler ama hem cok heyecanlıyım hemde bahardanmı diyorum benımde sdtıve gibi hiç günüm gecmez offf karmakarışığım ve bu heyecanlı gunumde dua günüm olmasıda ayrı bir tesadüf lütfen dualarını eksik etmeyin
bende de aynı dert var hafif lekelenme.
bana da yat dedi ama iğne de verdi iğne oluyorum on gün sonra kntrolüm var bakalım
ayarlar ayarlamaz atıcam canım ınsallah :)
ay_she sana zahmet bana da atar mısın diyet listesini. Bebişten sonra acilen vermem gerekecek anlaşılan. şimdiden göbeğim çıktı. Kamufle etmek için ne giyeceğimi şaşırdım. Yazlıklarımı çıkarıp yerleştirecektim, baktım hepsi dar olur moralim bozulduhala kışlıklar dolapta. Zaten halim de yok bahane ediyorum
neyse kızlar ben çıkmalıyım yine eşim yok ben de annemlere gideceğim, o da çok feci grip olmuş. Ben de doğru dürüst atlatamadım inşallah geri kapmam.yarına doktor randevum var. Dua edin de güzel şeyler söylesin inşallah. Geçen haftayı çok zor geçirdim moral bozucu bir şey duymaktan endişe ediyorum. Bu minik bu kadar midemi bozuyori bulandırıyor bari içeride düzgün düzgün büyüyor olsun diyorum. Allah'a emanet olun!
kızlar günaydınnnn:)
ben geçen hafta doktora gittim ağrı ve lekelenme vardı..bebiş 5 haftalıkmış ama maalesef düşük riskim varmış..doktorum 10 gün yatacaksın dedi ben de sürekli yatıyorum hiç kalkmadan ama geçmiyo lekeler ilaç içiyorum düzeliyo sonra yine başlıyor.
Fena haldeyim zaten ilk duyduğum andan itibaren kaybetme korkum vardı ama şimdi çok daha korkuyorum..
arkadaşlar selam tüp bebek hakkında sohbet etmek isteyen var mı
cnm eşin rahat bir insan anladığım kadarıyla..ama böyle olmaz yürümüz ki eşler birbiriyle ilgilenmeli ki siz çok zor bir süreçten geçiyorsunuz ama seni yalnız bırakmış bu yolda şimdiden..ayıp böyle olmaz çeki düzen vermesi lazım kendine..sen konuşunca anlamaz cnm erkekler illa anaları ya da başka bi büyükleri konuşunca anlarlar da tabi ana da ana olursa..İnsanlar boş boğaz cnm ben İnan kimseye sormam bebek yapmimusunuz diye ..tabi asırı samimi oldum arkadaslarım hariç...bak 4 arkadasım var cok samimiyiz 2 sinin bebegi var diğerlerinde hemen yapın diyorum..
Nebilimmmmmm cogu ortamda bebek konuşuluyor arkadaslarım hamile yada bebegi var..hiç bı ortama girmek istemiyorum...gercekten mutsuzum esim istanbula 3 günlüğüne gezmeye gidelim dedi yok dedim ki İstanbul beni en mutlu eden sehir ama onu bile istemiyorum....bilmiyorum bosluktayim cok üzgünüm hafiflemiyor...keske büyüleseydim keske annem babam ve kardeşlerime yaşasaydım ne mutluydum...
Esimin genetik testini bekliyoruz 1-2 haftaya çıkar ona göre başlıcaz suanda adetim diğer ay iğnelere başlıcam... Cok korkuyorum ya sperm çıkmazsa diye
Benim eşimde haftada 1 kere cinsel iliski isterdi...hatta ben kızarım ben erkek olsam benim gibi karım olsa eve gelmek icin can atardim diyordum...iliski yapmak artık canımı sıkıyo 1 ay oldu bu durumumuzu ogreneli 2 kez iliski yaptık oda ovulasyon günüydü diye yinede bı mucize olur diye yaptık...cinsellik cok önemliymiş evlilikte bunu cok iyi anladım ...bacı kardes gibi dolanıyoruz esim kahvede arkadaşlarıyla mac izler evde olsada....dün aksam arkadaşlarıyla halı saha maçına gitti gece 11 de geldi gelir gelmez pc yi açtı mac izledi twitter a baktı...bende kızdım dedim adam gibi ol bikerede eve geldiginde uzan tv izle iki laf edelim ...cok üzülüyorum annelere gittiğimde kardesime bile sarılıp dipdibe tv izleriz esimle en son nezaman yandan oturup tv izlediğimi hatırlamıyorum....psikolojim hiç iyi deil bunu yazarken bile ağlıyorum öğle arasındakim eve geliyorum Allah'tan çalışıyorum is yerinde unutuyorum İnan herseyi ..ya isim olmasaydı neyapardim... Esimi seviyorum gercekten iyi biri ama beklediğimi bulamadım...acaba bosansammi bile diyorum ha gercekten yapamam ama diyorum iste... Esimin bu durumda beni el üstünde tutması gerekmezmi... Bugün yine mac izlemeye gitcek bana sende bir arkadaşına git deyip basından savıyor... Üzülüyor tmm biliyorum ama cok rahat hatta sordum nsl böle rahatsın diye...neyapayim yas mı tutayım diyor ...
Hiç mutlu değilim Rabbim bugünümü aratacak başka dert keder vermesin cok şükür sağlıkliyiz..Allah korusun dermansiz derde yakalansak bebek umrumuzda bile olmazdı...
Aman kızlar gelip can sıkıyorum gelmesem sizin icin. Daha ii olur kafanız sismez
buarada kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim beni düşündüğünüz için.doktorumla konuştum akşam iğneye de başlayacağım..şuan için iyiyim lekelenmeler gitti inş da gelmez bidaha allahım onu bana bağışlar umarım, inş isteyen herkesi evlat sahibi yapar
güyA hamile kalırsam çok kilo alıp sonasında veremem diye rejim yapmıstım yalan oldu:)waaaww süpeerrr bayıldımmm :) :) :)
evet canım herkesın sınavı farklı farklı Allah yardımcımız olsun....
akşamları o sekılde beslenmek kılo vermeye yetıyo evet canım :) ama gunde 3 ana 3 ara öğün yapmak da
metabolizma hızını düşürmemek ve hormonalrımızı bozmamak için çok önemli çünkü biliyorsundur
pek çok hormonu ani alınan ani verılen kilo veya dengesiz beslenerek aç kalarak kendımız bozabılıyoruz
Allah korusun :) bu yzuden dengeli beslenmeye dıkkat etmek çok önemli zaten düzene girince vücut kendılıgınden yakıyo yağı :)
bişe yapmöaya gerek kalmıyo maşallah güzel vermıssın sen de :)
yok cnm yokkkkk ilk günden beri gamsız rahat ...ozamanlar ben oyalanıyodum iş güç bebek istiyodum falan sallamıyordum ama şimdiiii çok taktım ....madii konuda ne dersem alır yapar ama dersem alır.. öyle incelikleri yoktur.. bilmyorummmmm bu ara gerçekten iki uç noktayız.... amlyttan önce iki tane bitkisel bşyler içiyor yani ben zorla içiriyorum desem dogrudur peşinde dolanıyorum içsin diye... her içtikten sonra söyleniyor migdem bulandı diyip.. bende bugun kızdım dedim kaç zamandır içiyorsunnnn söylenmede adam gibi iç.... yani benimkide can.. normalde ben sölemeden içmesi lazım ama ben hazırlayıp ayagına kdr getiriyorum.. söylemesemde içmiyor..canım şu an çok üzüntülü olduğun için kötü yanlarını görüyor olabilirsin.bazen bende de oluyor bu.iyi yanları hiç mi yok,ona bağlanabileceğin bir yönleri vardır mutlaka.
Peki eşinle konuştun mu bu durumu,rahatsızlıklarını,düşüncelerini?
bilmiyorum günah olacak amaaaaa rabbim böyle insan dışı varlılara anne olmayı nasip ediyor ama onlar marifetmiş gibi kürtaj oluyor...bilmiyorummm kimine rabbim vermez kiminede verir ya kürtaj olur ya sokaga bırakır ya dilendirir ya döver...silverman soyadlı bi kadın kürtajdan önce ve sonra diye resim paylaşmış sosyal paylaşım sitesinde...inanamıyorum bir marifetmiş gibi yapmış bu durumu....hatta kürtaj yasasına dikkat çekmek için kürtaj olmuş sanırım.??birşey diyemiyorum....
cnm eşin rahat bir insan anladığım kadarıyla..ama böyle olmaz yürümüz ki eşler birbiriyle ilgilenmeli ki siz çok zor bir süreçten geçiyorsunuz ama seni yalnız bırakmış bu yolda şimdiden..ayıp böyle olmaz çeki düzen vermesi lazım kendine..sen konuşunca anlamaz cnm erkekler illa anaları ya da başka bi büyükleri konuşunca anlarlar da tabi ana da ana olursa..
bence sen en güzeli işi deliliğe vur valla bağır çağır bişeyleri dök kır hırsını çıkar hem de anca bu şekilde anlar bunlar senin psikolojinden ben yaptım işe yaradı..:)) azcık deli olmak lazım bunlara akıllı olunca hakkından gelinmez bunların:))
buarada kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim beni düşündüğünüz için.doktorumla konuştum akşam iğneye de başlayacağım..şuan için iyiyim lekelenmeler gitti inş da gelmez bidaha allahım onu bana bağışlar umarım, inş isteyen herkesi evlat sahibi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?