Sabredenler Kulübü 2012 :)

süpper o zmnnn......kızancıklar diyetim sürüyor ve aç değilimmmm yehuuuu
başarcam galiba ben bu işi....

kız bende başlayacamda bi türlü iki yakamız bir arayagelmedi ucunu bi bıraktık sporun tembellik başladı anasını satayım yaaa... akapunkturu araştırmak istedim gerçekten işe yarıyormu diye ama ondada iğne batırıyolarmış kulaktan mecbur aç kalacaz spor yapacaz n eyapalım ...

etrafımdaki herkese yasaklattım bebiş işini....hiçkimse konuşmayacak artık benle bebek ile ilgili....perşembe paşa paşa doktora gidceğim,sorun varsa,dermanını dileyeceğim inşallah.

etrafımdaki herkese yasaklattım bebiş işini....hiçkimse konuşmayacak artık benle bebek ile ilgili....perşembe paşa paşa doktora gidceğim,sorun varsa,dermanını dileyeceğim inşallah.

iyi yapmışsın kuzu bende ilk spora başladığımda sadece zayıflayıp sağlıklı olmaya odaklanmıştım çok işe yarıyo kafanda bebek fikri sıfıra iniyo ve moralim hep düzgün

canım belirgin diyetim yok,kendim belirliyorum,neyi aşırıya kaçtıysam temelli bitirdim,makarna pilav kesinlikle 2 ay fln yassak bana.
sonracığıma ekmeği azalttım,iyi şeyleri azalttım,hatta şekeri yokettim sayılır....Bakalım belirgin bir diyet listem olmadan başarabilecek miyim?

evetttttt hoşgeldinnnnn işlerimi bitirdim eve gidecektim bi takılayım dedim gidip çamaşrıla upraşacağım...

hoşbuldum, ben de mesaim bitsin diye bekliyorum. eve uğrayıp dışarı çıkacağız, arkadaşın d.günü yemeği var...evde de mutfak tezgahı aldı başını gidiyor. dün de dışarıdaydım. banyoda da çamaşır birikti..uff yaa benim işim bitmez anacım...

ses....ses kontrol...sanırım burdayım....

buradasın evet duydum hadi bakalım gitsin kilolar

ben canan karatay ın kitabını aldım bu hafta şöle bi göz gezidrdim hafifi yemek tarifleride yazmış bol ca sebze yiyin diyo zeytin yağlı sabahları 2 adet haşlanmış yadaa tereyağında pişmiş yumurta yiyin diyo ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz fınfık yada fıstık yiyin diyo kadın çok güzel anlatmış veee en önemli şey gün boyu içtiğin suyun içine taze limon sıkarsan tok tutuyormuş ve leptin yani zayıflama hormonunun çalışıp depolanmış yağları yakmasına sebep oluyomuş çok ilginç şeyler var daha tam okuyamadım ama ordan kendime uygun bazı notlar alıp beslenmemi ona göre ayarlayacağım örnek menülerde vermiş kitabın sonuda

bende de var kitap...bir ara uyguluyordum, zayıflatıyor aslında ama ben tam bir ekmekseverim ekmekarası şeylere falan bayılırım... ah ah...

hmmm yumurta olayını çok duydum ben de,sabah yiyemem belki ama yarın akşam yemekte kendime yumurta haşlarım artık.sabah kalkar kalmaz limonlu ılık su içiyorum,dediğin gibi normal suya da katarım artık.

benim mutfak derli toplu akşam maç izlemeye babamları getirmiştim yatmadan toplkadım yemek falanda yiyince herşey yerli yerinde hatta bulaşık mak içini bile boışaltıp dizdim yatmadan ama çamaşıra yetişemiyorum çamaşıra yetişsem ütüye yetişemiyorum kocişte bu gün spor salonuna yeniden başlayakmı diyor bilemedim ki şimdi tembellik ettik ama bu günde karın ağrım var kırmızılar gelecek ya ondan

hmmm yumurta olayını çok duydum ben de,sabah yiyemem belki ama yarın akşam yemekte kendime yumurta haşlarım artık.sabah kalkar kalmaz limonlu ılık su içiyorum,dediğin gibi normal suya da katarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…