Sabredenler Kulübü 2012 :)

haklisin cnm insan adet gelene kadar zaten umutlu oluyor hele birde gecikirse olduguna iyice inanmaya basliyorsun, yada inanmak istedigimiz icin. bu ay 2 gun erken oldum. adet olmus olmama ragmen 2 defa yine test yaptim. umut iste..... hakkinda hayirlisi olsun ins senin de

günaydın kızzzlaaaar nassınız? ben iyiym adete 5 gün kaldı bekliyoruz bakalım nolcek..sinhus bacım hayırlısı olsun bakalım,rabbim inşallah daha fazla bekletmez canım ben de adet gelmeden test mest yapmıyorum,kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıyo inşallah bu ay olmuştur hadi herkese iyi günler öptüm bide bgn dua günü olan arkadaşıma rabbim gönlündekileri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah,hee bide minikgelin ben sana dün dua ettim merak etme canım hepimizin aklındasın

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün 60gelsin (perihan) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın herkese pozitif başladımgüne gece geç saate kadar çalışmama rağmen evde (laptoptan fatura kesiyom ya evde) sabah kendiliğimden uyandım çok erken kırmızılarım bu gün yoğunlaşır sanırım tam belli olsun ben size batımı yazcam listeci kuzular hadi öptüm hepinizi sğalıcakla kalın ...

Günaydın canlarım...
kırmızıları gelenler olmuş, bugün bir güncelleyelim artık listeyi.
sinhuscuğum, bu ay kaderlerimiz pek benzedi bizim... inşallah mutlu haberi de aynı zamanlarda veririz ve o zamanlar yakındır
neden bilmiyorum ama dünkü umutsuz ruh halim sürüyor benim...hakkımızda hayırlısı olsun

mutsuz umutsuz olma yaaa bak bende üzülüyorum burda valla.... pozitif enerji gönderdim sana hadi bakalım silkelen ve kendine gel ey sdtive!!! yakında hepimiz için göbecikler atacağız hamiş haberlerinin ardından görürsün bak....

günaydddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn yavru ceylanlarımmm hepinizi çok özledim yaa amaannn görüşemiyoz bugün buralarda olucam inşallah gelirsiniz çene yaparız çok güzel sohbetler olmuş giriyom şöyle göz ucuynan bakıyom sonra listeyi güncelleyip kaçıyom

sinhus bacım gününün geçttiğinden haberdardım ama iyi sonuç olmamış hayırlısı olsun üzülme kuzum vardır bunda da bir hayır sıkma tatlı canını canım bacım

minikgelin kuzum senin yazdıklarını da okudum da beni nolur yanlış anlama birşey diycem eşin acaba senin ondan soğuman için mi bu şekilde davranıyo önceden de böyleydi diyosun ama yazdıklarına bakılırsa artık daha da mı abartmış ne yai ben öyle anladım diyeyim. Belki bebeğim hiç olmayacak düşüncesiyle seni üzmek istemiyo ve kendinden soğutmaya mı çalışıyo acaba :26: Ne bilim kuzum yazdıklarından ben biraz onu çıkarttım lütfen yanlış anlama beni inşallah aranız düzelir güzel haberler alırsınız ve eşinin de yüzü güler emin ol onunda için de fırtınalar kopuyodur erkekler bizim gibi de değil biz hiç biryerde anlatamasak da bak burda olsa bişle anlatıyoruz derdimizi ama onlar hiç anlatmaz kimseye demez ağlamazlar bile içlerinde büyütüp oturular inşallah iyi sonuçlar alırsınız ve ikinizinde yüzü güler

60gelsin
kuzum seni çook ösledim nasılsın iyi misin bugün dua günün rabbim sana çook tatlı,güzel ve hayırlı bir evlat nasip etsin ve bu ay gideceğin doktordan güzel haberler almanı nasip etsin inşallaaaaaahhhhhhh

diğer hatunlar sizler asılsınız sdtive,eloserce,hayalimduam,love_love,rruhsar86,raraavis,oflu,saskinanne vee diğerleri sizler de iyisiniz değil mi kuzularım

haa bu arada sdtive kuzum kediyene bayıldım yaa bizlerde birgün gelelim mi o terasa ve keyif yapalım olar mııı

ne biliyim tatlım yaa, hem bir umudum olurdu ama bu ay yok. eşim eskiye göre daha istekli olsa da, sanki bebek olmayacakmış gibi geliyor...hayırlısı artık ya bunu düşünmek de istemiyorum zaten

haa bu arada sdtive kuzum kediyene bayıldım yaa bizlerde birgün gelelim mi o terasa ve keyif yapalım olar mııı

canım gel tabi gel minik bir terasımız var, büyük birşey değil...şimdilik 2 kişi olduğumuzdan bize de yetiyor bakalım inşallah eşim de hediyelerini beğenir

kendi adıma konuşayım çook iyiyim hele bu sabah pozitif uyandım ya inş hiç bişi moralimi bozmaz.... yarın için endokrin ve diyetisyenden randevu aldım saat 11 de gideceğim cumayada kadın doğuma gideeim spora başlarken iyi bi hekimden yerdım alayım dedim hem fazla kilomdan hemde pco dan kurtulacağım ya koydum kafama inş enerjim bitip tükenmez... rabbim dularımızı hayırlısı ile kabul etsin oldursun... hakkımızda olacak herşeyi hayra çevirsin inş.... teras derde kız ben kaçırdım yaaaa ne terası çabuk banada diyin yhaaaaa

günaydın kızlar....

sinhus cnm hayırlısı olsun hakkında inş en kısa zamanda gerçekleşir dileğin..arada vucüt insana böyle oyunlar oynuyor sen de umutlanıyorsun ister istemez,inş bi sonraki gecikmen bebişten olur..
Hoş öğrenince de bitmio ki sıkıntı bak bana sıpa yerinde dursun diye çekmediğim eziyet kalmıo:)) şikayetçi diilim ama yaşattığı korku yetio insana..
şu 3-4 günde çöktüm resmen zayıfladım,çok güçsüz kaldım yürümeye bile dermanım yok millet hamileyken kilo alır ben aksine zayıflıyorum..sıpa yyiyo bitirio beni :)) fena bişey olacak bu doğarsa eğer şimdiden belli etti kendini çok çektirecek çooook :))))

canım gel tabi gel minik bir terasımız var, büyük birşey değil...şimdilik 2 kişi olduğumuzdan bize de yetiyor bakalım inşallah eşim de hediyelerini beğenir
kıızz burdan hepimiz gelsek bilem sığarız biz o minik teresa sıcacık sohbetimiz kah dedikodumuz kah hüznümüz aman bir de kahkalarımız eklendimi allaahhh nerelere sığmayız ki biz
beğenir beğenir bizim yaptıklarımız onlara hep farklı ve güzel oluyo da kendileri bir türlü güzel bişiler yapmayı beceremiyo yapacağında da ellerine yüzlerine buluyolar

oohh kuzuma maaşallah ne güzel artık tam spor yapma mevsimi geldiii biz senin arkandayız yaparsın sen valla

ne güzel valla hepimiz pek keyifliyiz ben de yorgun ama mutlu ve huzurlu kalktım

günaydınn kızlarr nasılsınız ne var ne yok fermiiii nbr bebek ne alamde ? uzun zamandır bakamıorum buraya kimlerde neler var bakim bi

kız ben de aman şunu yiyeyim,aman şunu da tadayım derken 11 kilo aldı iyi mi?*

canım benim, evimde üst katta minik bir terasım var. bir kısmının üzerini kapatıp pimapenle oda gibi yaptık. hani eşimin doğum günü, pickup, eski 45lik ve nargile alacağım, terasa koyacaım demiştim ya, onu diyor fermi...biz de gelelim diye

inşallah beğenir canım..dediğin gibi biz zaten daha çok düşünüyoruz.
bizim sohbetimiz heryerlere sığar, doldurur taşar hatta tatlım

günaydınn kızlarr nasılsınız ne var ne yok fermiiii nbr bebek ne alamde ? uzun zamandır bakamıorum buraya kimlerde neler var bakim bi

ne zamandır yoktun evet tsmavi...nasılsın? ben kendi adıma bıraktığın gibiyim, gerçi nerde bırakmıştın hatırlayamadım ama eşimle mücadelem sürüyor, inşallah iyiye doğru gidecek tedavimiz, hormon tedavisi görüyor da...
henüz bebiş yok, iş güç devam işte ben...
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…