- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.381
kızlar kan testimi aldım elime bi yerlerime baka baka geldim negatif sıfır kusur adet olup üzülenlere hiç üzülmeyin zamanında geliyor işte umutlandırmıyor hayal kurdurmuyor birdaha asla çift çizgi görmedende kan testine gitmicem cok kötü oluyor insan vardrı bundada hayır demekten başka bişey yok öpüyorum sizi hoşçakalın
Günaydın canlarım...
kırmızıları gelenler olmuş, bugün bir güncelleyelim artık listeyi.
sinhuscuğum, bu ay kaderlerimiz pek benzedi bizim... inşallah mutlu haberi de aynı zamanlarda veririz ve o zamanlar yakındır
neden bilmiyorum ama dünkü umutsuz ruh halim sürüyor benim...hakkımızda hayırlısı olsun
mutsuz umutsuz olma yaaa bak bende üzülüyorum burda valla.... pozitif enerji gönderdim sana hadi bakalım silkelen ve kendine gel ey sdtive!!! yakında hepimiz için göbecikler atacağız hamiş haberlerinin ardından görürsün bak....
haa bu arada sdtive kuzum kediyene bayıldım yaa bizlerde birgün gelelim mi o terasa ve keyif yapalım olar mııı
günaydddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn yavru ceylanlarımmmhepinizi çok özledim yaa amaannn görüşemiyoz bugün buralarda olucam inşallah gelirsiniz çene yaparız çok güzel sohbetler olmuş giriyom şöyle göz ucuynan bakıyom sonra listeyi güncelleyip kaçıyom
[diğer hatunlar sizler asılsınız sdtive,eloserce,hayalimduam,love_love,rruhsar86,raraavis,oflu,saskinanne vee diğerleri sizler de iyisiniz değil mi kuzularım
haa bu arada sdtive kuzum kediyene bayıldım yaa bizlerde birgün gelelim mi o terasa ve keyif yapalım olar mııı
kıızz burdan hepimiz gelsek bilem sığarız biz o minik teresacanım gel tabi gelminik bir terasımız var, büyük birşey değil...şimdilik 2 kişi olduğumuzdan bize de yetiyor bakalım inşallah eşim de hediyelerini beğenir
kendi adıma konuşayım çook iyiyim hele bu sabah pozitif uyandım ya inş hiç bişi moralimi bozmaz.... yarın için endokrin ve diyetisyenden randevu aldım saat 11 de gideceğim cumayada kadın doğuma gideeim spora başlarken iyi bi hekimden yerdım alayım dedimhem fazla kilomdan hemde pco dan kurtulacağım ya koydum kafama inş enerjim bitip tükenmez... rabbim dularımızı hayırlısı ile kabul etsin oldursun... hakkımızda olacak herşeyi hayra çevirsin inş.... teras derde kız ben kaçırdım yaaaa ne terası çabuk banada diyin yhaaaaa
diğer hatunlar sizler asılsınız sdtive,eloserce,hayalimduam,love_love,rruhsar86,raraavis,oflu,saskinanne vee diğerleri sizler de iyisiniz değil mi kuzularım
iyiyim canımmm,nolsun iş güç,diyet devamm
herkeascikler aynı bıraktığım gibisinizherkes diyete mi başladı yaa ben de mi başlasam acaba :26: ama evde bir sürü pasta var başlayamam onların bitmesi lazım yaa yemek için öyle demiyom haa günah araya gitmesin diye
kendi adıma konuşayım çook iyiyim hele bu sabah pozitif uyandım ya inş hiç bişi moralimi bozmaz.... yarın için endokrin ve diyetisyenden randevu aldım saat 11 de gideceğim cumayada kadın doğuma gideeim spora başlarken iyi bi hekimden yerdım alayım dedimhem fazla kilomdan hemde pco dan kurtulacağım ya koydum kafama inş enerjim bitip tükenmez... rabbim dularımızı hayırlısı ile kabul etsin oldursun... hakkımızda olacak herşeyi hayra çevirsin inş.... teras derde kız ben kaçırdım yaaaa ne terası çabuk banada diyin yhaaaaa
kıızz burdan hepimiz gelsek bilem sığarız biz o minik teresasıcacık sohbetimiz kah dedikodumuz kah hüznümüz aman bir de kahkalarımız eklendimi allaahhh nerelere sığmayız ki biz
beğenir beğenir bizim yaptıklarımız onlara hep farklı ve güzel oluyo da kendileri bir türlü güzel bişiler yapmayı beceremiyo yapacağında da ellerine yüzlerine buluyolar
günaydınn kızlarr nasılsınız ne var ne yok fermiiii nbr bebek ne alamde ? uzun zamandır bakamıorum buraya kimlerde neler var bakim bi
günaydınn kızlarr nasılsınız ne var ne yok fermiiii nbr bebek ne alamde ? uzun zamandır bakamıorum buraya kimlerde neler var bakim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?