- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.361
kızçeler, ben çıkıyorum... akşam dışarıda olucam ama belki yemekten geldikten sonra girebilirim nete. kendinize iyi bakın, görüşmek üzere
hmmm yumurta olayını çok duydum ben de,sabah yiyemem belki ama yarın akşam yemekte kendime yumurta haşlarım artık.sabah kalkar kalmaz limonlu ılık su içiyorum,dediğin gibi normal suya da katarım artık.
huuuhuuuu kızlar ben geldim acabalarımla:44:
bak ramazan ayında gece tek bi haşlanmış yumurta yiyip ekmek bile yemezdim ve hiiç acıkmazdım bu sene ramazanda allah kısmet ederse gene aynı yapacağımhaşlanmış yumurta gerçekten acaip tok tutuyo çok severim yeşillikle yemeyi ayy du akşam yapimde yiyek kocişle :d
hoşgeldin kuzummm konuşamadık bi türlü,gecikmenin kaçıncı günündeydin?
kk sıyırdı ben bi kez gönderiyom mej o 3-5 kezbende kaçıyom kızlarrrrr hadi kalın sağlıcakla...
pazar olmam lazımdı cnm olmadı benı ilk defa bu kdr bekletti bahar korkutuyor beni bilmiyorum artık
canım kan testine niye gitmedin,ben meraktan on kere giderdim şimdiye dek,hep geciktiğinde giderdim,gerçi sadece 2 kere gecikti.[/QUOTE
k.bakma cnm eşim geldi şimdi oda tutturdu hadi gidelim diye off kafam karışık ama gitcem galiba
bence de git canım,böyle için içini yiyeceğine kesin sonuç olur elinde,biliyorsun kan testi yanılmaz....İnşallah güzel haberler duyacağız senden.k.bakma cnm eşim geldi şimdi oda tutturdu hadi gidelim diye off kafam karışık ama gitcem galiba
bence de git canım,böyle için içini yiyeceğine kesin sonuç olur elinde,biliyorsun kan testi yanılmaz....İnşallah güzel haberler duyacağız senden.
gidiyorum cnm dua edin eşim hasteneyi aramış 4 saatte çıkıyormuş offf öğrenmem geceyi bulcak öptm sizi
yine adet oldum allahıııııııııııııııııııııııım diyim aglayarak kendimi hülya koçyiğit gibi yataga atmak istiyorum((((
kızlar kan testimi aldım elime bi yerlerime baka baka geldim negatif sıfır kusur adet olup üzülenlere hiç üzülmeyin zamanında geliyor işte umutlandırmıyor hayal kurdurmuyor birdaha asla çift çizgi görmedende kan testine gitmicem cok kötü oluyor insan vardrı bundada hayır demekten başka bişey yok öpüyorum sizi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?