- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.401
iyiyim canımmm,nolsun iş güç,diyet devamm
kızlar soğan suyu kullanan var mı ben yeni kullanmaya başladım
tabi sohbete dahil olabilirsin hoşgeldinnkızlar sobete girebilirmiyim .
kııss sorma hamilemiz çoğalıyo yavaş yavaş famusayda uzun zamandır gelmiyo bir ara göründü geri kayboldu ben de kürtaj oldum kuzum bebekim kalp atışlerını duyurmadı bize bir ay önce kürtaj oldum üç ay dinlenme verdi doktor sonra tam gaz devam etcemgünaydınn kızlarr nasılsınız ne var ne yok fermiiii nbr bebek ne alamde ? uzun zamandır bakamıorum buraya kimlerde neler var bakim bi
kız ben de aman şunu yiyeyim,aman şunu da tadayım derken 11 kilo aldı iyi mi?*
bende yarın başlıyorum doktora gideceğim beslenme planı yapacağız ve almak istediğim bazı bilgiler var ona göre benede zayıflayacam
amaann ossun yiyen de ölüyo yemeyen dekıss böle derken derken duba gibi olurmuşum artıkım bizim buranın tepelerinden yuvarlana yuvarlana inerim aslında kolayda olur haa yorulmam da bunu düşünmem lazım çok mantıklı geldi :44:
vavvv hadi hayırlısı bakalım,paylaşırsın doktorun dediklerini bizle artık...
ay kuzum çok şiştim yaa..şimdi psikolojim düzelmeye başladı.
aynen canım,aktar emi tüm bildiklerini....kulağım sende tamam mı??paylaşırım tabi hayatım ayıpsınbi arkadaşım özele gidiyordu randevusu çok doluydu geçenlerde kuaförümde kaş alan bi kız vatdı çok kiloluytdu boyuda bayağı kısaydı o gitmiş numune hastanesinde dedi çk iyi dedi ve çoook zayfılamış gördüm kızı şok oldum spor yapmıyorum sadece beslenme şeklimi değiştirdim dedi bende hemen aldım randebuyu konuştuklarımı sölediklerini birbir anlatırım sana kuzu hafızam kuvvetlidir unutmam sölediklerini.
psikolojin düzeliyosa no problem kuzumya bu kiloyu geri verebiliyosa insan güzel bişi valla istediğini canın çektiğini yersin sonra biraz diyet hoopp eski halindesin oyun oynar gibi
günaydın güzeller güzeli anneciknasılsın bakalımGününüz aydın olsun kızlar..
aynen canım,aktar emi tüm bildiklerini....kulağım sende tamam mı??diyetle bozuyorum kafayı yehuuu
işte geri verip veremediğimi anlayacağım,çünkü ömrü hayatımda ilk kez diyet yapıyorum,vücudumu çözümlüyorum bakalım yediklerime tepksi ne olacak??
günaydın güzeller güzeli anneciknasılsın bakalım
kıısss vücudun küsmesin sonra sana yeni aklına geldim yıllarca beni neden çözmeye uğraşmadın diye :18: anaa boşver kız küserse yediğini inkar eder sen de kilolardan kurtulursun
valla iyimiş bir dersten cakmak keske bende de 1 ders filan olsa ama cok iyi değildi heralde ya sonucları bekliyorumhiç de düşündüğüm kadar kolay değilmiş bu işletme ben sallar yine gecerim filan zannediyordum ama nerdeee sana da cok geçmiş olsun canım ya Allah nasip eder inş. en kısa zamandaa.bende aralık ocaktı sanırım 2 ay denedik sonra iş bulunca şimdilik kalsın dedik ama bu ay başlıycam yine denemelere ne zaman olacagı da belli değil zaten cok da ertelemenin gereği yok diye düşündüm.
kıısss vücudun küsmesin sonra sana yeni aklına geldim yıllarca beni neden çözmeye uğraşmadın diye :18: anaa boşver kız küserse yediğini inkar eder sen de kilolardan kurtulursun
valla iyimiş bir dersten cakmak keske bende de 1 ders filan olsa ama cok iyi değildi heralde ya sonucları bekliyorumhiç de düşündüğüm kadar kolay değilmiş bu işletme ben sallar yine gecerim filan zannediyordum ama nerdeee sana da cok geçmiş olsun canım ya Allah nasip eder inş. en kısa zamandaa.bende aralık ocaktı sanırım 2 ay denedik sonra iş bulunca şimdilik kalsın dedik ama bu ay başlıycam yine denemelere ne zaman olacagı da belli değil zaten cok da ertelemenin gereği yok diye düşündüm.
teşekkür ederim bacım inşallah hepimiz sağlıklı birer bebek sahibi oluruz canımerteleme kuzu sen de ne olur ne olmaz tez zaman da yanımıza gelsinler çalışma hayatı bizi ömür boyunca kovalayacak nede olsa ama onlarsız olmuyo
sınavlar zor oluyo yaa bu yıl ben de önceki yıllara göre zordu diyorum bakalım geldikten sonra sorulara aklımda kaldığı kadarıyla baktım bir ders gibi görünüyo ya bakalım artmaz inşallah. Senin de sonuçlar iyi olur inşallah kuzum olmasa da bütler kolay oluyo olmadı o vakit geçeriz
idare ediyorum balım.
geceleri hiç uyuyamıyorum kötü kötü rüyalar...
aff afff
küserse küssün bu koca göbek,baldır ve gıdık....daha iyi olur,açlık hissini takıp üzülen bi mide olmayacak ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?