Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar soğan suyu kullanan var mı ben yeni kullanmaya başladım

ben kullandım ama ters etki yaptı cnm nerdeyse 1 aya yakın kanamam oldu ve tansiyonum düştü tekrar denemeye çok korkuyorum ama yanlış yaptığım farkına vardım adete yakın içmek lazımmış ben biter bitmez başladım bu yüzden tekrar adet oldum ve bitmedi... doktora gittimde ilaçlar durdurdu çok şükür... ama çok kişide işe yarıyo özellikle pco yada kirst versa eğer dene bence...

bende çok şükür iyyim kızlar. 2 aydır çalışıyorum,iş bulmuştum ya.vizeleri atlattım final yakın sizleri de iyi gördüğüme cok sevindim inş. isteyen herkese versin Rabbim minik bebişler famusaydan haberiniz varmı ayşe abla onda neler var ??

kızlar sobete girebilirmiyim .
tabi sohbete dahil olabilirsin hoşgeldinn

günaydınn kızlarr nasılsınız ne var ne yok fermiiii nbr bebek ne alamde ? uzun zamandır bakamıorum buraya kimlerde neler var bakim bi
kııss sorma hamilemiz çoğalıyo yavaş yavaş famusayda uzun zamandır gelmiyo bir ara göründü geri kayboldu ben de kürtaj oldum kuzum bebekim kalp atışlerını duyurmadı bize bir ay önce kürtaj oldum üç ay dinlenme verdi doktor sonra tam gaz devam etcem diğer tanıdıklardan da bir haber yok kuzum böle anlican. Sen ne ediyon ne var ne yok sınavlar nasıl geçti
ben sanırım bir dersten çakıcam
kız ben de aman şunu yiyeyim,aman şunu da tadayım derken 11 kilo aldı iyi mi?*

amaann ossun yiyen de ölüyo yemeyen de kıss böle derken derken duba gibi olurmuşum artıkım bizim buranın tepelerinden yuvarlana yuvarlana inerim aslında kolayda olur haa yorulmam da bunu düşünmem lazım çok mantıklı geldi :44:

ay kuzum çok şiştim yaa..şimdi psikolojim düzelmeye başladı.

vavvv hadi hayırlısı bakalım,paylaşırsın doktorun dediklerini bizle artık...

paylaşırım tabi hayatım ayıpsın bi arkadaşım özele gidiyordu randevusu çok doluydu geçenlerde kuaförümde kaş alan bi kız vatdı çok kiloluytdu boyuda bayağı kısaydı o gitmiş numune hastanesinde dedi çk iyi dedi ve çoook zayfılamış gördüm kızı şok oldum spor yapmıyorum sadece beslenme şeklimi değiştirdim dedi bende hemen aldım randebuyu konuştuklarımı sölediklerini birbir anlatırım sana kuzu hafızam kuvvetlidir unutmam sölediklerini.

aynen canım,aktar emi tüm bildiklerini....kulağım sende tamam mı?? diyetle bozuyorum kafayı yehuuu
psikolojin düzeliyosa no problem kuzum ya bu kiloyu geri verebiliyosa insan güzel bişi valla istediğini canın çektiğini yersin sonra biraz diyet hoopp eski halindesin oyun oynar gibi

işte geri verip veremediğimi anlayacağım,çünkü ömrü hayatımda ilk kez diyet yapıyorum,vücudumu çözümlüyorum bakalım yediklerime tepksi ne olacak??

valla iyimiş bir dersten cakmak keske bende de 1 ders filan olsa ama cok iyi değildi heralde ya sonucları bekliyorum hiç de düşündüğüm kadar kolay değilmiş bu işletme ben sallar yine gecerim filan zannediyordum ama nerdeee sana da cok geçmiş olsun canım ya Allah nasip eder inş. en kısa zamandaa.bende aralık ocaktı sanırım 2 ay denedik sonra iş bulunca şimdilik kalsın dedik ama bu ay başlıycam yine denemelere ne zaman olacagı da belli değil zaten cok da ertelemenin gereği yok diye düşündüm.

Gününüz aydın olsun kızlar..
günaydın güzeller güzeli anneciknasılsın bakalım

kıısss vücudun küsmesin sonra sana yeni aklına geldim yıllarca beni neden çözmeye uğraşmadın diye :18: anaa boşver kız küserse yediğini inkar eder sen de kilolardan kurtulursun

idare ediyorum balım.
geceleri hiç uyuyamıyorum kötü kötü rüyalar...
aff afff

kıslarr ya diyeti filan nasıl yapıyosunuz valla ben yapamıyorum.sürekli aç kalıcakmışım gibi oluyo gecenlerde dedimki kendime aksam yemeklerini kaldırayım yemeyim öğlen de cok az yerim ama kendimi kısıtladıkca gözüm daha cok yemekte oldu normalden daha fazla yedim :) ama kendimi kasmayınca daha iyiim

teşekkür ederim bacım inşallah hepimiz sağlıklı birer bebek sahibi oluruz canım erteleme kuzu sen de ne olur ne olmaz tez zaman da yanımıza gelsinler çalışma hayatı bizi ömür boyunca kovalayacak nede olsa ama onlarsız olmuyo

sınavlar zor oluyo yaa bu yıl ben de önceki yıllara göre zordu diyorum bakalım geldikten sonra sorulara aklımda kaldığı kadarıyla baktım bir ders gibi görünüyo ya bakalım artmaz inşallah. Senin de sonuçlar iyi olur inşallah kuzum olmasa da bütler kolay oluyo olmadı o vakit geçeriz

kıısss vücudun küsmesin sonra sana yeni aklına geldim yıllarca beni neden çözmeye uğraşmadın diye :18: anaa boşver kız küserse yediğini inkar eder sen de kilolardan kurtulursun

küserse küssün bu koca göbek,baldır ve gıdık....daha iyi olur,açlık hissini takıp üzülen bi mide olmayacak ne de olsa.

birileri ders mi sınav mı dedi??
aklıma geçen hafta geldi,zordu ya,,,geçen seneki sınav sorularına bakıp çalışmıştım biraz,bi tane bile öyle güzel soru yoktu bence.

konu açıköğretim olunca uzak kaldım ben...
inşallah bütün derslerinizden geçersiniz kızlar

idare ediyorum balım.
geceleri hiç uyuyamıyorum kötü kötü rüyalar...
aff afff

aman kuzum sürekli oku kendini ferah tut birşey olmaz inşallah

küserse küssün bu koca göbek,baldır ve gıdık....daha iyi olur,açlık hissini takıp üzülen bi mide olmayacak ne de olsa.

o vakit bundan bölee (ben pastamı bitirince katılırım aranıza ) midelere savaç ilan ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm allaaaa laa alaaaaaahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…