- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.581
daha ne olsun yahu yeter çok bilem
sonunda burayı bırakıp çişe gidebildim rahatladım valla
evet kız başka hediye almıştım onuda mahsus aldım ki gerçek aldığım süprüzü çakmasın diye ... çakmadı ama çok güldü biz nişanlıyken gırgırına böyle muhabbet ederdik o zamandan adamın başına çökseydim gerçek sapık yüzümü görürü belki evlenmedi benledimi ama
yaaaa ben de çok cici baksırlar buldum am allink atamıyom i mii aaaaaaaaaaaaa
hehehe gercek yuzumu
gorseymıs demıstınde eşim de evlenınce
aslında dısardan acaip hanfendi gözüküosn ama
hayal kırıklıgına ugramadım ben sorun yok yanı böle güzel demsıtıeheueheu
evlenırdı kız ne guzel hatun tepesine bınecekk
nıcın paylasamıosn bebem :)
yemeğe gittim geldim sayfalar akmış gitmiş hemencecikFERMİ kuzu sen kayserilimisinnnnn anammm hemserimm bende ürgüplüyüm
yemwğw gidenler bu muhabbet bırakılıp gidilirmi kız bak ben sıkıştım çişe gitmiyom muhabbeti bırakıp siz nasıl bizi bırakıp gidersiniz ceza kesecm size hımmmm
laf aramızda açlıktan bende bayılacam amaaaaa kocişi bekliyom eve gitti ilacını getirmeye bizim ev iş yerin 3 dk mesafe de dehala gelmedi kesin yattı kaldı evde delüüü
hehehe gercek yuzumu
gorseymıs demıstınde eşim de evlenınce
aslında dısardan acaip hanfendi gözüküosn ama
hayal kırıklıgına ugramadım ben sorun yok yanı böle güzel demsıtıeheueheu
evlenırdı kız ne guzel hatun tepesine bınecekk
nıcın paylasamıosn bebem :)
oooo toprağım beniimmm oohh mis gibi koktu toprak havası valla
kıss koş ben bakıyom topiğe çiş yap gel yoksam ortalık sel olcek
acaba ben beceriksiz miyim :26: kabul etmiyo site benim fotoları yanlışmı yapıyom niy :44:
kızlar bizim satış elemanları yemek yiyecek benim biraz satışla ilgilenmem gerekiyor beni özleyin anacım öptüm sizi sonrada bankaya gitcem artık 1-2 saate gelirimöptüm sizi....
aaaaa....kapak olmuş bu sankim....çok ayıp çok,ismi de al beni...nerene aldın,içine mi,ağzına mı??töbe töbeeeeeeeeeeeeeeee
kız toprakçılık yapmayın ellaham benimde babam tarafım kayseri den göç etmiş kadirli osmaniyeye topranız sayılırım kele
güle güle şekerim bir iki saate tekrar buluşalım ben de kalkarım birazdan namaz vakti geldi ondan sonrada azcık derse bakar dönerim buryaa
haa bu arada benilerim 46 ya ulaşmış ayyyyyyyyyyyy bir rekor kırdım çok beğenilen bir hatunum ayolayyy havalara girdim şiştim birden
yemeğe gittim geldim, yokluğumu farkeden olmamış...
bu sdtive de nerede diyen yok, afiyet olsun diyen yok, artık nasıl daldıysanız muhabbete
küsiyim de görün şimdi, hıh
buna bayıldımmm
yemeğe gittim geldim, yokluğumu farkeden olmamış...
bu sdtive de nerede diyen yok, afiyet olsun diyen yok, artık nasıl daldıysanız muhabbete
küsiyim de görün şimdi, hıh
buna bayıldımmm
dimi erkekler istekli kadınları daha çok seviyomuş biz maşallh pek iştahlıyık ama bazen 4-5 gün oram ağrıyo buram ağrıyo bahanesin ile kaçıyom neden se ama bazende o kaçmak istiyor önünü kesiyom hopp diyom gel buraya kuzu kaçmaaa
acaba ben beceriksiz miyim :26: kabul etmiyo site benim fotoları yanlışmı yapıyom niy :44:
kızlar bizim satış elemanları yemek yiyecek benim biraz satışla ilgilenmem gerekiyor beni özleyin anacım öptüm sizi sonrada bankaya gitcem artık 1-2 saate gelirimöptüm sizi....
vuuuuuu gadası sen de gayserilisin demek hemiii
hiç öle şey olaarr biz seni hiç unuturmuyuk ki yaa küsme gel sarılalım barışalımgel varilini al gel
niye dedün ya merkete de gidip meyve alacam bildik yemee gittiğini çünkü devlet memurusun mesai saatin belli bana bak bazen 2-3 de öğle yemeee yiyom afiyet olsun bacım fark edilmemi yokluğun ceza bile kescez bizi bırakıp gittiğiniz için...
he canım hiç gitmedim amaaa develi den gelmiş ninemler dedemler amma gayseriynen gadirlinin dili çok benziyo zati
ayy kzılar burada bir rüzgar cıktı ınanırmısınız camalr kapıalr sallandı yaaa :S nherseyı aldı götürdü
hala devam edıo :18: korktum he bı an bısmılla bısmılla demeye basladımmm :)
ordad bir köy var uzakda o köy bizim köyümüzdür gitmesekde görmesekde o kööyy bizim köyümüzdüüüürrr
kapıları peceleri örtün dua edip oturun ayyy korktum şimdi bizim burda da olur mu acaba şimdilik durgun görünüyo amaaa arkasında bişiler saklıyo gibi bir durum var :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?