- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.561
evet bende pek beğendim onu ama dikkat çocuk yapardan ben nişanlıykene kocişe hediye aldıydım gırgır olsun diye kaynanam görmüş de çok gülmüş bide yıkmaış dama asmış grurla delüüüü gelen geçen gördmüş tabi ohh ne güsel
eheueheue gg de buldum resımelrı alırsanız yanı şoolsun
ben de onu cok sevdım yaa
neeeeeeeeee nişanlıykeeen hemide aboouuvv
evet kız başka hediye almıştım onuda mahsus aldım ki gerçek aldığım süprüzü çakmasın diye ... çakmadı ama çok güldü biz nişanlıyken gırgırına böyle muhabbet ederdik o zamandan adamın başına çökseydim gerçek sapık yüzümü görürü belki evlenmedi benledimi ama
sen utanmıyon mu nişanlıyken elalemin adamına don almaya,o elalemdi daha sana...çok cinsel içerikli olmuş,sana ceza gelebilir.
biz nişanlıykende yanyana çalıştığımız için böyle farklıydı ilişkimiz o benim sütyen lastiğimi çeker bırakırdı çat pat diye bende ona don aldım heheheh evliliğe alıştırma yaptık ama birlikte denize gitmedim utandım yanında kalamam mayoyla donla geziyo gibi diye... bu durumda az da olsa utanmam varmış muhahahahhaama don alacak kadarda utanmazmışım
yaaaa ben de çok cici baksırlar buldum am allink atamıyom i mii aaaaaaaaaaaaa
biz nişanlıykende yanyana çalıştığımız için böyle farklıydı ilişkimiz o benim sütyen lastiğimi çeker bırakırdı çat pat diye bende ona don aldım heheheh evliliğe alıştırma yaptık ama birlikte denize gitmedim utandım yanında kalamam mayoyla donla geziyo gibi diye... bu durumda az da olsa utanmam varmış muhahahahhaama don alacak kadarda utanmazmışım
kendi içinde çelişmişin o zmnlar...olsun gızzz,ne de olsa kocan artık,helal size,o donu giysin dursun halvet günlerinde...haz alır,kıvanç duyar fln.
aaaa olmadı şimdi,paylaşmalısın amaaaaaaaaa
bende bilmiyorum cnmmmmm neyapacagımı..a rtık akışına bıraktım eşim nslbeni sallamıyorsa bende onu salamıyorum...keyfi bilir hergün kahveye pek sevdigi arkadaşlarının yanına gitsin.. umrumda deil..rabbim içime ferahlık versin. eskiden uyandıgım anda içime huzur dogar mutlu uyanırdım ama şu sıralar ölemekten başka bşy yapamıyorum..anladım kuzum haklısın ne diyeyim sen elinden geleni yapıpda o bu şekilde davranıyorsa ne diycen ki herkesin sabrının elbet bir sınırı vardır Rabbim yardım etsin kuzu inşallah düzelir ve herşey yoluna girer vardır bunlarda da bir hayır canım bacım üzülme inan diyecek birşeyde bulamıyorum yanlış birşey demekten de korkuyorum sana yardımcı olamamkta üzüyor beni allahım yar ve yardımcın olsun kuzum
merhabalar canım...
ben de başladım bkam,hamurişlerini kovdum hayatımdan 3 gündüy yoklar,bakalım ne kadar dayancam?
he zati nişanlıyken hiç giymemiş çekmecesinde duruyomuş evlenince kıyafetlerini getirdi diziyordum baktım yıkanmış öyle dutuyo neden giymedin dedim gıcık ne derse beğenirsiniz sana sakladım en sexyy iç çamaşırlarımı ve kendimi delüüü oda benden geri kalır yanı yok
az olsa da utanıyorsan sen çok terbiyelisin demektir eferin sana
he zati nişanlıyken hiç giymemiş çekmecesinde duruyomuş evlenince kıyafetlerini getirdi diziyordum baktım yıkanmış öyle dutuyo neden giymedin dedim gıcık ne derse beğenirsiniz sana sakladım en sexyy iç çamaşırlarımı ve kendimi delüüü oda benden geri kalır yanı yok
onun içinde de cevher saklıymış o zmn....siz birbirinizi tamamlamışınız...
he kız fazla değil zaten az utanıyordum
hadi koş yemeği ye gel kop kop kopyemeğe çıkyıorum canlr maaleseffff görüşürzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?