Sabredenler Kulübü 2012 :)

afiyet olsun kuzum bugün topiğimizden halka ikinci uyarıda gelmiş bulunuyor 50 kilo altının dışarıya çıkmaması gerektiğini uzmanlarımız vurgulayarak belirtti :99:

afiyet olsun kuzum bugün topiğimizden halka ikinci uyarıda gelmiş bulunuyor 50 kilo altının dışarıya çıkmaması gerektiğini uzmanlarımız vurgulayarak belirtti :99:

vallahi öyle, keşke bir kamerayla izletebilsem size şuan dışarıdaki insanları... resmen afet var ya

haberlerde geçer birazdan,düşük kilolu bayanların dışarı çıkmaması gerekmektedir diye.

ay kimselere bişey olmasa bari yaa buralar hakikaten felaket durumda
kızlar ya akşam acayip ütü bekliyor beni evde...canım sıkıldı şimdiden poffff

canım hala devam edıo cok kötü inan korkmaya basladımm :S keıslmıoda dua okuom ben de Allah ım

afetlerden korusun yaa :S :S :S
inşallah birşey olmaz dua edelim bolca ayy kalkıp namazımı hemen kılsam başıma ya bir hal gelirse :18: acaba karşı komşuyu çayamı çağırsam
ben geldim kuzularrrrrrrrrrr

hoşgeldiinn

ülke geneli böyle sanırım.....burası da öyle....Elektrikler gider birazdan ama güçkaynağımız var,paydos olmaz
eğer bir süre burda görünüp cup vermezsem bilin ki elektrik gitmiştir
ay kimselere bişey olmasa bari yaa buralar hakikaten felaket durumda
kızlar ya akşam acayip ütü bekliyor beni evde...canım sıkıldı şimdiden poffff
amaann kuzum şimdiden düşünüp sıkma canını eve gidince görünce zaten sıkılacan şimdi keyfine bak

eğer bir süre burda görünüp cup vermezsem bilin ki elektrik gitmiştir

amaann kuzum şimdiden düşünüp sıkma canını eve gidince görünce zaten sıkılacan şimdi keyfine bak

sen de haklısın...
hem belki kociş de yardım eder. çoğu onun pantolonu nasılsa

resmen toz bulutu kapladı burayı, dışarısı gri-kahve arası garip bir renk aldı... hıh buldum! vizon rengi oldu hava
ayran içtim nasıl uykum geldi yaaa...eve gidip uyusam ne güzel olur. sabah alarmla sabah namazına kalkıyorum, sonra hemen uykuya dalamıyorum, öyle olunca uykum oluyor işe giderken... ama olsun, namazımı vaktinde kılınca iç huzurum oluyor. günler uzadı ya, şimdi bir tek öğlen namazım kazaya kalıyor. ama kışın falan 3 vakit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…