- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.601
gittim meyve aldım, yiyecek birşeyler aldım geldim hemencecik. zaten ankarada bir rüzgar fırtına var anlatamam. resmen uçma tehlikesi geçirdim 62 kilo olmama rağmen50 kilo ve altındakilerin sokağa çıkmaması lazım bence bugün
canım hala devam edıo cok kötü inan korkmaya basladımm :S keıslmıoda dua okuom ben de Allah ım
afetlerden korusun yaa :S :S :S
afiyet olsun kuzumbugün topiğimizden halka ikinci uyarıda gelmiş bulunuyor 50 kilo altının dışarıya çıkmaması gerektiğini uzmanlarımız vurgulayarak belirtti :99:
gittim meyve aldım, yiyecek birşeyler aldım geldim hemencecik. zaten ankarada bir rüzgar fırtına var anlatamam. resmen uçma tehlikesi geçirdim 62 kilo olmama rağmen50 kilo ve altındakilerin sokağa çıkmaması lazım bence bugün
anaaaaaaaaaaaa camdan baktım herşey havada uçuşuyooo :18:
inşallah birşey olmaz dua edelim bolca ayy kalkıp namazımı hemen kılsam başıma ya bir hal gelirse :18: acaba karşı komşuyu çayamı çağırsamcanım hala devam edıo cok kötü inan korkmaya basladımm :S keıslmıoda dua okuom ben de Allah ım
afetlerden korusun yaa :S :S :S
ben geldim kuzularrrrrrrrrrr
ay kimselere bişey olmasa bari yaa buralar hakikaten felaket durumda
kızlar ya akşam acayip ütü bekliyor beni evde...canım sıkıldı şimdiden poffff
ülke geneli böyle sanırım.....burası da öyle....Elektrikler gider birazdan ama güçkaynağımız var,paydos olmaz
inşallah birşey olmaz dua edelim bolca ayy kalkıp namazımı hemen kılsam başıma ya bir hal gelirse :18: acaba karşı komşuyu çayamı çağırsam
hoşgeldiinn
eğer bir süre burda görünüp cup vermezsem bilin ki elektrik gitmiştirülke geneli böyle sanırım.....burası da öyle....Elektrikler gider birazdan ama güçkaynağımız var,paydos olmaz
amaann kuzum şimdiden düşünüp sıkma canını eve gidince görünce zaten sıkılacan şimdi keyfine bakay kimselere bişey olmasa bari yaa buralar hakikaten felaket durumda
kızlar ya akşam acayip ütü bekliyor beni evde...canım sıkıldı şimdiden poffff
akşam elektrikler gidebilir kuzum,kesin kesiklik olabilir,Allah korusun,ben de evde yalnızım bu akşam:18::18:
eğer bir süre burda görünüp cup vermezsem bilin ki elektrik gitmiştir
amaann kuzum şimdiden düşünüp sıkma canını eve gidince görünce zaten sıkılacan şimdi keyfine bak
eğer bir süre burda görünüp cup vermezsem bilin ki elektrik gitmiştir
amaann kuzum şimdiden düşünüp sıkma canını eve gidince görünce zaten sıkılacan şimdi keyfine bak
sen de haklısın...
hem belki kociş de yardım eder. çoğu onun pantolonu nasılsa
tamam canım endişe etmeyelim o zmn gidersen.arardım hemen akutu fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?