Sabredenler Kulübü 2012 :)

aaaaa....kapak olmuş bu sankim....çok ayıp çok,ismi de al beni...nerene aldın,içine mi,ağzına mı??töbe töbeeeeeeeeeeeeeeee

oyyyy yahu bugün karnıma ağrılar girdi çikelatalar dolmalar ooooohhhh neler neler diyetimiz an itibariyle bozulmuş bulunuyor

aaaaa....kapak olmuş bu sankim....çok ayıp çok,ismi de al beni...nerene aldın,içine mi,ağzına mı??töbe töbeeeeeeeeeeeeeeee

ayyy yerlerdeyımmm

eheueheueheu

paylastım kızzz :)

kabak dedin bak cnm kabak dolmasıistedi muhahahhaah

canın yemek ister sohbet bahane gibi geldı bana kızz

kızzlarrr ben pazara gidiyom haydin gorüşürük,muhabbete devam,sayfayı 2000 yapalım artık,gelince okucam geçmişi öptüm

güle güle canımm

söle yaaaa başka neyle dolarki kabak valla yemek firmasında varmış kabak dolması yupppiiiiiii çok mu şanslıyım neee

ohhh kebap ne şanslısın yahuu

valla nugün çok güzel ooohh herif bilgiyazarı bıraktı arka fonda demet akalın hareketli şakıları önümde şahane bir sohbet oooooooooohhhhhhhhhhhh

fermi bacım netimde sorun var heralde alıntı yapamadım böyle yazayım..
eşim zaten ilgisiz bana karşı normalide öyleydii.. ama ben salamyordum belkide.. beke odaklanmıştım işe gidip geliyorum falan önemsemiyordum ama şimdii gerçekten cok kötüyüm .. bilmiyorum eger rabbim bu yuvaya bebek nasip etmesse gelecegini göremiyorum.. benim bu gamsız ilgisiz adamaaaa tahamülüm anca bebekle...inan iyi biri eşim ama eş koca gibi deillll sadece ev arkadaşıyız. hatta ben ev arkadaşlarımla daha çok zaman geçirir bşler yapardık üniversitede..
bitkisel ilaç içiyor karışmıyorum ister içsin ister içmesin..dün malatyada iyi bi hastahane var dedimm biz elazıgda oturuyoruz.. ne farkeder hepside aynı doktor deilmi diyip sallamadı.. oysaki malatyadaki tüp bebek merkezi.. elazıgda gittigimiz uyduruk bi hastahane doktor bile sallamadı zaten bizi..
sorun bendemi deilllll neden ben bukdr ugraşıyorum çabalıyorum hastahane hastahene dolanıyorum.. adamın salladıgı yokkk..amlyt olurum sperm olursa olur olmassa can sagolsun diyip önemsemiyor sanki...bilmiyorum içimdeki sevgisini öldürüyor malesef..ileride nolur hiç bi fikrim yok..

rejim yapan hatunlar:) kolay gelsin hepinize.. tartıda eksildiginizi görmek çok keyif verici ben 1.5 ayda spor yapmadan 7 kilo verdi ama çok azimliydim... şimdii dikat ediyorummmmm ilk zamanki gibi agır yapmıyorummm.. ama artık mide alışmışşşş ıstesemde çok yemiyorum...
en önemlisi hayatınızdan hamur işini,ekmegi,pilavı makarnayı abur cuburu çıkarın direk zayıflarsınız.. benim hayatım artık böyle:)heleki bi süreden sonra herkes aaaaaaaaaa çok zayıflamıssın neyaptın böle kilo verdin diyince iyicene keyifte 4 köşe oluyorum:)

ayşe bunlar süpeeeeeerrrrrrrr
büyük hissediyorum iyimiş

evet bende pek beğendim onu ama dikkat çocuk yapardan ben nişanlıykene kocişe hediye aldıydım gırgır olsun diye kaynanam görmüş de çok gülmüş bide yıkmaış dama asmış grurla delüüüü gelen geçen gördmüş tabi ohh ne güsel

anladım kuzum haklısın ne diyeyim sen elinden geleni yapıpda o bu şekilde davranıyorsa ne diycen ki herkesin sabrının elbet bir sınırı vardır Rabbim yardım etsin kuzu inşallah düzelir ve herşey yoluna girer vardır bunlarda da bir hayır canım bacım üzülme inan diyecek birşeyde bulamıyorum yanlış birşey demekten de korkuyorum sana yardımcı olamamkta üzüyor beni allahım yar ve yardımcın olsun kuzum

ayşe bunlar süpeeeeeerrrrrrrr
büyük hissediyorum iyimiş

eheueheue gg de buldum resımelrı alırsanız yanı şoolsun

ayşecim paylaştığın donları şoklar içinde açtım ve baktım....
BÜYÜK HİSSEDİYORUM.....

ben de onu cok sevdım yaa

neeeeeeeeee nişanlıykeeen hemide aboouuvv

merhabalar canım...
ben de başladım bkam,hamurişlerini kovdum hayatımdan 3 gündüy yoklar,bakalım ne kadar dayancam?

anaaaa kıs ne o ölee bizim oğlan çocuk yapıyor haa heberiniz ola herkseciklere duyrulur demiş kaynancık
evet katil bir çırak....
pardon katil filmdeydi,,,gammazcı bir çırak....

aynen öle zati bu çıraklar hep kıskanç olur hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…