- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.541
kızlar şekerim düşmüştü bizim çırağı gönderdim bi çikalata al gel acil dedim yemeğe kadar bayılmayım diye gitmiş yeni çıkan albeniden almış oda maşalahha 20 cm yapmışlar yeni boyutmuş beni aldı bi gülmek çatlayacaktım yaaaao kadar çok şeyden bahsedince buda böyle gelince sana müstehak elif ye çabuk eşşek gibi dedim
kızlar şekerim düşmüştü bizim çırağı gönderdim bi çikalata al gel acil dedim yemeğe kadar bayılmayım diye gitmiş yeni çıkan albeniden almış oda maşalahha 20 cm yapmışlar yeni boyutmuş beni aldı bi gülmek çatlayacaktım yaaaao kadar çok şeyden bahsedince buda böyle gelince sana müstehak elif ye çabuk eşşek gibi dedim
kızzlarrr ben pazara gidiyom haydin gorüşürük,muhabbete devam,sayfayı 2000 yapalım artık,gelince okucam geçmişi öptüm
olur kızım,doldururuz kabağı,pirinçle mi istersin yoksam....offf fena oldum ben de...diğerini söylemeyeyyim.
aaaaa....kapak olmuş bu sankim....çok ayıp çok,ismi de al beni...nerene aldın,içine mi,ağzına mı??töbe töbeeeeeeeeeeeeeeee
kııss paylaşmadan heç olaarr çabık paylaş merak ettim ne buldun
ivet 40 yaş sınırı bence uygundur
kıııııssss bugün bana bu kaçıncı kahkaha attırışın ayy ne güldüm yaa buraya ne yazsak yemeğini canımız geri istiyo
kabak dedin bak cnm kabak dolmasıistedi muhahahhaah
kızzlarrr ben pazara gidiyom haydin gorüşürük,muhabbete devam,sayfayı 2000 yapalım artık,gelince okucam geçmişi öptüm
söle yaaaa başka neyle dolarki kabakvalla yemek firmasında varmış kabak dolması yupppiiiiiii çok mu şanslıyım neee
aaaaa....kapak olmuş bu sankim....çok ayıp çok,ismi de al beni...nerene aldın,içine mi,ağzına mı??töbe töbeeeeeeeeeeeeeeee
söle yaaaa başka neyle dolarki kabakvalla yemek firmasında varmış kabak dolması yupppiiiiiii çok mu şanslıyım neee
he valla kapak oldu anam yiyemedim öyle duruyo çekmecede şimdi gönderim değiştirtecem gofret alsın uyuz
he valla kapak oldu anam yiyemedim öyle duruyo çekmecede şimdi gönderim değiştirtecem gofret alsın uyuz
ayşe bunlar süpeeeeeerrrrrrrr
büyük hissediyorum iyimiş
fermi bacım netimde sorun var heralde alıntı yapamadım böyle yazayım..
eşim zaten ilgisiz bana karşı normalide öyleydii.. ama ben salamyordum belkide.. beke odaklanmıştım işe gidip geliyorum falan önemsemiyordum ama şimdii gerçekten cok kötüyüm .. bilmiyorum eger rabbim bu yuvaya bebek nasip etmesse gelecegini göremiyorum.. benim bu gamsız ilgisiz adamaaaa tahamülüm anca bebekle...inan iyi biri eşim ama eş koca gibi deillll sadece ev arkadaşıyız. hatta ben ev arkadaşlarımla daha çok zaman geçirir bşler yapardık üniversitede..
bitkisel ilaç içiyor karışmıyorum ister içsin ister içmesin..dün malatyada iyi bi hastahane var dedimm biz elazıgda oturuyoruz.. ne farkeder hepside aynı doktor deilmi diyip sallamadı.. oysaki malatyadaki tüp bebek merkezi.. elazıgda gittigimiz uyduruk bi hastahane doktor bile sallamadı zaten bizi..
sorun bendemi deilllll neden ben bukdr ugraşıyorum çabalıyorum hastahane hastahene dolanıyorum.. adamın salladıgı yokkk..amlyt olurum sperm olursa olur olmassa can sagolsun diyip önemsemiyor sanki...bilmiyorum içimdeki sevgisini öldürüyor malesef..ileride nolur hiç bi fikrim yok..
kııss bu bir tuzak olabiler birileri bizi gözetliyo dedimdi yyaaaa onlardan biride o olabilir kulaklarını iyice çek
ayşe bunlar süpeeeeeerrrrrrrr
büyük hissediyorum iyimiş
ayşecim paylaştığın donları şoklar içinde açtım ve baktım....
BÜYÜK HİSSEDİYORUM.....
evet bende pek beğendim onu ama dikkat çocuk yapardan ben nişanlıykene kocişe hediye aldıydım gırgır olsun diye kaynanam görmüş de çok gülmüş bide yıkmaış dama asmış grurla delüüüü gelen geçen gördmüş tabi ohh ne güsel
rejim yapan hatunlar:) kolay gelsin hepinize.. tartıda eksildiginizi görmek çok keyif verici ben 1.5 ayda spor yapmadan 7 kilo verdi ama çok azimliydim... şimdii dikat ediyorummmmm ilk zamanki gibi agır yapmıyorummm.. ama artık mide alışmışşşş ıstesemde çok yemiyorum...
en önemlisi hayatınızdan hamur işini,ekmegi,pilavı makarnayı abur cuburu çıkarın direk zayıflarsınız.. benim hayatım artık böyle:)heleki bi süreden sonra herkes aaaaaaaaaa çok zayıflamıssın neyaptın böle kilo verdin diyince iyicene keyifte 4 köşe oluyorum:)
evet bende pek beğendim onu ama dikkat çocuk yapardan ben nişanlıykene kocişe hediye aldıydım gırgır olsun diye kaynanam görmüş de çok gülmüş bide yıkmaış dama asmış grurla delüüüü gelen geçen gördmüş tabi ohh ne güsel
evet katil bir çırak....
pardon katil filmdeydi,,,gammazcı bir çırak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?