- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.641
elektrikler gitti,net te gitti kızlar şimdik geldi.
teşekkürlerr tatlişimm, onlar benim bebeklerim aynı bebek gibi ilgi bekliyorlar
he buarada rüzgarla ilgili anımı yazayım eşim aradı camları kapat cnm cok rüzgar var dedi bende kapattım dedim sonra bi baktım acayip rüzgar hortum gelıo heralde dedım üstümü gyindim bismillah bismillah diye diye cantamı hazırladım saclarımı topladımacaba rüzgarda nereye gitmeyi planladım evden kaçıp
yerlerdeyimm kızz....çok güldürdün,kahkaha attım işyerinde
burada da her an gidebilir hen an ortadan kaybolabilirim
hoş bulduk canımm elbisen hayırlı olsunn tatlım
kızlar ben kaçar işler bindi tepeme genee
sağol canım :) :) :)
he buarada rüzgarla ilgili anımı yazayım eşim aradı camları kapat cnm cok rüzgar var dedi bende kapattım dedim sonra bi baktım acayip rüzgar hortum gelıo heralde dedım üstümü gyindim bismillah bismillah diye diye cantamı hazırladım saclarımı topladımacaba rüzgarda nereye gitmeyi planladım evden kaçıp
sdtive bizim yaşımız eşlerimzle tanışma yılımız evlilik yılımız hep aynı seneler buda aynı oldu tam olduyoksaaa biz kardeşmiyiz
ben dünkü kandan şüpheleniyorum acep fazlamı aldılar beyınde bi hasar oluştu
olabileerrr mi?
diyorum ya kuzum inşallalh hamileliği de tuttururuz, hangimiz önce kalırsa diğerimiz kendinden şüphe etsin
olabileerrr mi?
diyorum ya kuzum inşallalh hamileliği de tuttururuz, hangimiz önce kalırsa diğerimiz kendinden şüphe etsin
otur kız evinde...
yoksam siz ikiz misiniz????Ve kadınlar kulübünde kaderleriniz birleşti...filmlere konu olacak bir kardeşlik öyküsü
s
şimdi size gelelim recsn egemn swett85 ruhsar hayalimduam sdtive fermi 60 gelsin kızlar ilginiz için teşekkür ederim sinhus diye yazılarınızı görünce cok mutlu oldum
aç kollarını sinhusum geliyorummmmm
yaa buralar görünmez oldu, heryer turuncuuuu
yalnız kaçıncı sırada yer aldığım dikkatlerimden kaçmadı
yoksam siz ikiz misiniz????Ve kadınlar kulübünde kaderleriniz birleşti...filmlere konu olacak bir kardeşlik öyküsü
yalnız kaçıncı sırada yer aldığım dikkatlerimden kaçmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?