Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm canlar ne kdr muhabbet olmuş böyle zilli kızlar sizi ben kendimi çabuk toparladım çünkü çok şükür bu sabah kırmızılarım geldi kan testi 0 çıkınca bu sefer neden kırmızılar gelmedi diye kafaya takıyor insan vay be kırmızılara sevıneceğim günde olcakmış yani

şimdi size gelelim recsn egemn swett85 ruhsar hayalimduam sdtive fermi 60 gelsin kızlar ilginiz için teşekkür ederim sinhus diye yazılarınızı görünce cok mutlu oldum

sdtive bizim yaşımız eşlerimzle tanışma yılımız evlilik yılımız hep aynı seneler buda aynı oldu tam oldu yoksaaa biz kardeşmiyiz

bu arada sizi ziyaretçi olarak okuyanlardan biride bendim ha bitirim öyle muhabbete dahil olim dedim dedim bitti geldim siz gittiniz çok ayıp oldu bana

he buarada rüzgarla ilgili anımı yazayım eşim aradı camları kapat cnm cok rüzgar var dedi bende kapattım dedim sonra bi baktım acayip rüzgar hortum gelıo heralde dedım üstümü gyindim bismillah bismillah diye diye cantamı hazırladım saclarımı topladımacaba rüzgarda nereye gitmeyi planladım evden kaçıp

yerlerdeyimm kızz....çok güldürdün,kahkaha attım işyerinde

eheueheueheueueehue koptum yaaa

sdtive bizim yaşımız eşlerimzle tanışma yılımız evlilik yılımız hep aynı seneler buda aynı oldu tam oldu yoksaaa biz kardeşmiyiz

olabileerrr mi?
diyorum ya kuzum inşallalh hamileliği de tuttururuz, hangimiz önce kalırsa diğerimiz kendinden şüphe etsin

otur kız evinde...

yoksam siz ikiz misiniz????Ve kadınlar kulübünde kaderleriniz birleşti...filmlere konu olacak bir kardeşlik öyküsü

zaten hep bir kız kardeşim olsun istemişimdir bir internet sitesinde tanıştılar arkadaş oldular nerden bilceklerdi ki kardes olduklarını kader ağlarını örmüştü bi kerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…