- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.681
bugün aramızdan kayıplar verebiliriz,korkmayalım,sadece elektrikler gidince internet te gidiyor ondan....güç kaynağı olsa bile fayda etmedi bize.net de gitti.
kuzum işyerindeyim ya, birşeyler çıkıyor devamlı yazamıyorum... döndüm kuşum yuvama
zaten evime dönmek istiyorum ayrıca daaaa...kesin balkondaki çiçekler aşağa düştü. aşağısı da araba garajı ve bizim araba altta
çok ssverim klavye söküp tamişr etmeyi benim kocişte hep döker kalvyesine törpü yokmu yanknda sök tektek tuşalrı yıka klavyeyeide ıslak mendille sil ohh mis gibi
demekki modeme güç kaynağı bağlamamışlar kuzu ondan biizmde işyerinde öyle oluyo ama şuanda öyle bi sımıntımız yok adanada hava çooook sıcak sadece basık biraz bulut var hepsi bu gelin sizleri misafir edem fırtından korkup kaçmak isteyenler.... hadi adana adana adana adana yolcuısu kalmasın
kızlar form çayı aldım, elma kromlu pek güzelmiş onu içiyorum şimdi ben de...
oohh ohh ohhh topik dediğin böle olur işte valla burdaki tat sıcaklık hiç bi yerde yok canlaarrr
kuzum işyerindeyim ya, birşeyler çıkıyor devamlı yazamıyorum... döndüm kuşum yuvama
zaten evime dönmek istiyorum ayrıca daaaa...kesin balkondaki çiçekler aşağa düştü. aşağısı da araba garajı ve bizim araba altta
oohh ohh ohhh topik dediğin böle olur işte valla burdaki tat sıcaklık hiç bi yerde yok canlaarrr
aboooo ben hiç bakamıyom canlı ççeğe kendimize zor bakıyom çiçeklerim hep kurudu kaynanama verdim düğünümüzde 35 e yakın çiçek vardı hepsi değişik değişik hepsini yolladım kaynanamın balkonları damı ve merdiben kenarları belgrad ormanı gibi oldu pek sever geçenlerde kuzenim orkide hediye etti ev hediyesi bakamadım götürüm solmuştur diye düşünürken koca saksıya almış ve 2 ye bölmüş maşallah eli pek uğurlu bende yapma çiçeği daha çok severim tozunu al bırak heheheheh ama eğer aşağı düştü şise senin bebecikler yazık oldu arabaya
varsa çiçek kesin düşmüştür bende bi baktım sitenin içinde saksılar uçuşuyordu aslında kızıyorum böyle balkonlardaki saksılara bırak arabayı birinin başına düşse vicdan azabın yeter
nasıl isterim adanaya gelmeyi kebaplarına baylıyorum bende antakyaya gelin oldum eşim antakyalı Allahım oraya gitmek için can atıyorum
ben deldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
canm arkadaşım hoş geldin bugun coştuk genelde beraberken coşardık bugun aklımdan sen gectin valla yazışırken kalbim temiz valla nasılsın bıtanem
ya canım benim evim, yani terasım arkaya bakıyor, insan geçecek yer değil yani. o nedenle terasın korkuluklarına, hani asılan dikdörtgen saksılar var ya, plastik, onlardan koymuştum 1 tane. taze soğanlarım vardı. yoksa dediğinde haklısın tabiki, ama arka bahşeye baktığından ve bizim teras hariç kimsenin o cephede balkonu olmadığında ve bir yaya yolu bulunmadığından rahatlıkla koymuştum. nerden bilebilirdim bu fırtınayı
diğer 3 plastik saksım yerde duruyordu. bunların toprağını izmitten k.validemlerin bahçesinden getirmiştik. 3 gün tearsın kapalı kısmında durdular, heryeri karınca bastıtabi biz bahçeden toprak alınca böcek akrınca ne var ne yok getirmişiz. mecbur balkona çıkardım ben de. yerde olanlar uçmamıştır da belki balkon içine savrulmuştur. yalnız trabzana astığımız kesin gitti, gittiiiiiii gitti gitti gittiiiiii gitti gitti soğanlarım, kekiklerim
YEHHHHHHHUUUUUUUUU çalsın davulllarrr fermim geldiiiii:124::124:
gönderem mi kız şoklanmış kebapsölemesi ayıp bende harika et terbiyelerim yiyen ellerini kollarını yer o derece eeeeeeee öğrendik ne edek şalgamla birlikte kızlar bakın burdan istediğiniz olurda haber verin haaa canınızın çektiği gönderirim valla..... kız kocan arap mı antakyalılar arap oluyo benimki arap ama adana araplarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?