Sabredenler Kulübü 2012 :)

bugün aramızdan kayıplar verebiliriz,korkmayalım,sadece elektrikler gidince internet te gidiyor ondan....güç kaynağı olsa bile fayda etmedi bize.net de gitti.

demekki modeme güç kaynağı bağlamamışlar kuzu ondan biizmde işyerinde öyle oluyo ama şuanda öyle bi sımıntımız yok adanada hava çooook sıcak sadece basık biraz bulut var hepsi bu gelin sizleri misafir edem fırtından korkup kaçmak isteyenler.... hadi adana adana adana adana yolcuısu kalmasın

varsa çiçek kesin düşmüştür bende bi baktım sitenin içinde saksılar uçuşuyordu aslında kızıyorum böyle balkonlardaki saksılara bırak arabayı birinin başına düşse vicdan azabın yeter

oohh ohh ohhh topik dediğin böle olur işte valla burdaki tat sıcaklık hiç bi yerde yok canlaarrr

nasıl isterim adanaya gelmeyi kebaplarına baylıyorum bende antakyaya gelin oldum eşim antakyalı Allahım oraya gitmek için can atıyorum

aboooo ben hiç bakamıyom canlı ççeğe kendimize zor bakıyom çiçeklerim hep kurudu kaynanama verdim düğünümüzde 35 e yakın çiçek vardı hepsi değişik değişik hepsini yolladım kaynanamın balkonları damı ve merdiben kenarları belgrad ormanı gibi oldu pek sever geçenlerde kuzenim orkide hediye etti ev hediyesi bakamadım götürüm solmuştur diye düşünürken koca saksıya almış ve 2 ye bölmüş maşallah eli pek uğurlu bende yapma çiçeği daha çok severim tozunu al bırak heheheheh ama eğer aşağı düştü şise senin bebecikler yazık oldu arabaya

cnım ben de senin gibi bakamıyrm çiçeklere,bir tane vardı,maalesef gitti.

ya canım benim evim, yani terasım arkaya bakıyor, insan geçecek yer değil yani. o nedenle terasın korkuluklarına, hani asılan dikdörtgen saksılar var ya, plastik, onlardan koymuştum 1 tane. taze soğanlarım vardı. yoksa dediğinde haklısın tabiki, ama arka bahşeye baktığından ve bizim teras hariç kimsenin o cephede balkonu olmadığında ve bir yaya yolu bulunmadığından rahatlıkla koymuştum. nerden bilebilirdim bu fırtınayı
diğer 3 plastik saksım yerde duruyordu. bunların toprağını izmitten k.validemlerin bahçesinden getirmiştik. 3 gün tearsın kapalı kısmında durdular, heryeri karınca bastı tabi biz bahçeden toprak alınca böcek akrınca ne var ne yok getirmişiz. mecbur balkona çıkardım ben de. yerde olanlar uçmamıştır da belki balkon içine savrulmuştur. yalnız trabzana astığımız kesin gitti, gittiiiiiii gitti gitti gittiiiiii gitti gitti soğanlarım, kekiklerim

nasıl isterim adanaya gelmeyi kebaplarına baylıyorum bende antakyaya gelin oldum eşim antakyalı Allahım oraya gitmek için can atıyorum

gönderem mi kız şoklanmış kebap sölemesi ayıp bende harika et terbiyelerim yiyen ellerini kollarını yer o derece eeeeeeee öğrendik ne edek şalgamla birlikte kızlar bakın burdan istediğiniz olurda haber verin haaa canınızın çektiği gönderirim valla..... kız kocan arap mı antakyalılar arap oluyo benimki arap ama adana araplarından

60gelsin kuzuuumm çiçeklerin çok güzell ama benim öle balkonum yok yaa sinir oluyom olsaydı küpeli alırdım çok güzel oluyo küpeli balkon çiçeğidir kızlar hepinize duyrulur açık havada yetişir kendisi kapalı ortamı sevmez eğer balkon varsa renk katmak için süper bir çiçeekkk

sinhus sen de bugün cezalılar grubundansın hıh al işte bizi öle ziyaretçi gibi gelip deşifre edersen ceza alırsın yahu gel gir katıl ooohh çene boll bugün topikimiz pek bi keyifli

canm arkadaşım hoş geldin bugun coştuk genelde beraberken coşardık bugun aklımdan sen gectin valla yazışırken kalbim temiz valla nasılsın bıtanem

ayy bacım çok ösledim valla seni sen beni aklından geçir ben damlarım canım beter böcek gibiyimdir geçen bi bakmıştımda adetin gecikmişti galiba nedir son durum bebem topiğin kıymetini bilin valla arkadaş yaa burda herkes can can nedir o öle soğuk soğuk muhabbetler yaaa esilamda gelse şimdi :26:

kardeşcezim üzülme sen belkıde bişey olmamıştır

oohh ohh ohhh topik dediğin böle olur işte valla burdaki tat sıcaklık hiç bi yerde yok canlaarrr

hoşgeldin annecik gel... ne var ne yok?

tatlım sizin oranın etleri de güzeldir. ben bazen aldığım eti terbiyeleyip bekletsem de yumuşamıyor, ama ankara kazan'dan aldığım etler dakikasında yumuşacık pişiyor...
var mı özel bir terbiye tarifin anlat bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…