Sabredenler Kulübü 2012 :)

zaten hep bir kız kardeşim olsun istemişimdir bir internet sitesinde tanıştılar arkadaş oldular nerden bilceklerdi ki kardes olduklarını kader ağlarını örmüştü bi kerede

ben de istemiştim sinemcim vallahiii...
ama zaten hepiniz en azından duygu paylaşımı konusunda bu eksiğimi kapatıyorsunuz
beni sizler var ettiniz

zaten hep bir kız kardeşim olsun istemişimdir bir internet sitesinde tanıştılar arkadaş oldular nerden bilceklerdi ki kardes olduklarını kader ağlarını örmüştü bi kerede

vayyy tanıtım sözlerini de bulmuşsun filmin.Yaratıcı kardeş işte....bi başka oluyor.
sırada fragman var.

gel kardeşim kız biz aynı yaşıtız ne kardeşim ne ablamsın sdtivem sen benım neyimsin

bakınız sıralamayı şöyle açıklama getirmek istiyorum tek tek yazma sırasına göre not aldım 60 gelsinim sen en son sırada yazmıştın ya ondan cnm öleee hayalimduamıda listeye yazmamışım ama okuduğumu hatırladım yazdımı yazmadımı die düşünüyordum dedim ki yazdıysa ayıp olmasın dedim dedim araya sıkıştırdım
ya annem balığı azmı yedi acaba ama bana cok yedim demişti demek ki cevizi az yedi

canım işin esprisi bu,sıralama önemli deil,ayrıca moral verenlere teşekkür borcun da yok,sorun değil yani...

yalnız son cümlene yine koptum yaeeeeee

Son düzenleme:
bu arada erkek kardeşim var 1 tane benı o aradı şimdi abla sen biliyon mu işyerınden hepimiz korkup kaçtık niye inşaat vardı yanımızda o yıkıldı sandık işte benim kardeşim dedim ki hep şüphelenyordum demek ki biz kardeşiz dedim

buarada boğazda hortum olmuş o vurdu demek bize akşama kdr burdaymış sonra karadenize gitcekmiş

kız yeterrr öldüm gülmektennn çayı döktüm baaakkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
ayyy ben de pazara gittim geldim ama nası geldim,uçuyodum valla pazar tepeme yıkılcaktı,pazarcılar tezgah altlarına saklandı valla,ben de hemen kaçtım,dua ede ede geldim,heryerim toz toprak içinde şimdi,eve gitsem de bi duş alsam..muhabbet süper oldu bgn kafa dağıttık ohh beee ama işlerde birikti,hadi hoşçakalın..ayşe elbisen hayırlı olsun bacım,hayalimduam hemen klavyeyi ters çevir canım bn de döktüm bi kere 100 tl ye klavye değişti:26:

bir kardeş bulmuştum o bile ilk gunden kaçtı yahuu kardeşcezim yuvana dön sinhusun seni bekliyor( tulayyy yuvana dönnnn)

yaptım cnm şöööleee bir sarsaladım ters,sildim sonra.çay şekersz olduğu için NO PROBLEM.(şekersiz olduğunu da bastırayım,diyetteyim ya. )

sğl cnm benım arada iyi oluyor böyle napalım hayat nasıl geccek yoksa nerdesın sen tatlım

bir kardeş bulmuştum o bile ilk gunden kaçtı yahuu kardeşcezim yuvana dön sinhusun seni bekliyor( tulayyy yuvana dönnnn)

kuzum işyerindeyim ya, birşeyler çıkıyor devamlı yazamıyorum... döndüm kuşum yuvama
zaten evime dönmek istiyorum ayrıca daaaa...kesin balkondaki çiçekler aşağa düştü. aşağısı da araba garajı ve bizim araba altta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…