- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.661
zaten hep bir kız kardeşim olsun istemişimdirbir internet sitesinde tanıştılar arkadaş oldular nerden bilceklerdi ki kardes olduklarını kader ağlarını örmüştü bi kerede
zaten hep bir kız kardeşim olsun istemişimdirbir internet sitesinde tanıştılar arkadaş oldular nerden bilceklerdi ki kardes olduklarını kader ağlarını örmüştü bi kerede
sus kız yine benim önümdesin
gel kardeşim kız biz aynı yaşıtız ne kardeşim ne ablamsın sdtivem sen benım neyimsin
bakınız sıralamayı şöyle açıklama getirmek istiyorum tek tek yazma sırasına göre not aldım 60 gelsinim sen en son sırada yazmıştın ya ondan cnm öleee hayalimduamıda listeye yazmamışım ama okuduğumu hatırladım yazdımı yazmadımı die düşünüyordum dedim ki yazdıysa ayıp olmasın dedim dedim araya sıkıştırdım
ya annem balığı azmı yedi acaba ama bana cok yedim demişti demek ki cevizi az yedi
canım işin esprisi bu,sıralama önemli deil,ayrıca moral verenlere teşekkür borcun da yok,sorun değil yani...
yalnız son cümlene yine koptum yaeeeeee
bu arada erkek kardeşim var 1 tane benı o aradı şimdi abla sen biliyon mu işyerınden hepimiz korkup kaçtık niye inşaat vardı yanımızda o yıkıldı sandık işte benim kardeşim dedim ki hep şüphelenyordum demek ki biz kardeşiz dedim
buarada boğazda hortum olmuş o vurdu demek bize akşama kdr burdaymış sonra karadenize gitcekmiş
kız yeterrr öldüm gülmektennnçayı döktüm baaakkkkkkkkkkk
tmm tmm bitti ciddiyetime geri dönuyorum:26:
kız böyle iyiydik....DD
temizledim ortalığı şimdi,ne sakarım yaaaaaa
yok bugun yay gevsedi istesemde dönemiyorum
ayyy ben de pazara gittim geldim ama nası geldim,uçuyodum valla pazar tepeme yıkılcaktı,pazarcılar tezgah altlarına saklandı valla,ben de hemen kaçtım,dua ede ede geldim,heryerim toz toprak içinde şimdi,eve gitsem de bi duş alsam..muhabbet süper oldu bgn kafa dağıttık ohh beee ama işlerde birikti,hadi hoşçakalın..ayşe elbisen hayırlı olsun bacım,hayalimduam hemen klavyeyi ters çevir canım bn de döktüm bi kere 100 tl ye klavye değişti:26:
böyle olman çok güzel canım,etrafına pozitif bir enerji yayıyorsn,taaaaaaaaa buralardan hissediyorum elektriği....
hazır elektrik demişken,bizim evde elektrik yokmuş,bu rüzgarda bir el atsan oraya da kzum,olur mu acep?:26:
klavyeme çay döktüm kızlar yawww.......
patron öldürcek
bir kardeş bulmuştum o bile ilk gunden kaçtı yahuukardeşcezim yuvana dön sinhusun seni bekliyor( tulayyy yuvana dönnnn)
yaptım cnm şöööleee bir sarsaladım ters,sildim sonra.çay şekersz olduğu için NO PROBLEM.(şekersiz olduğunu da bastırayım,diyetteyim ya.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?