Sabredenler Kulübü 2012 :)

Allah seni ne etmesin emi diyetteyim kız ben,yapılır mı bu bana,inat mı ediyon bana yoksam

off valla Allah razı olsun tatlım rejımdeyım yaa biraz zayıflayım yok değil arap herkes aman arapmı arap olmasın diye ne basta onu sordular insan olsun insan dedim ama arap değil cnm

hoşbuldum canım minikgelin açtı ve kayboldu o kuzumdan haberi olan varmı çok dua ettim onada rabbim bi kapı açmıştır inş

eşinin kromozom sonuçlarını bekliyorlardı en son. henüz çıkmamıştı. sonuca göre sanırım mikrotese ameliyatı olacak eşi, sperm bulunursa, ki ben bulunacağına inanıyorum, tüp bebek yapıcaklar hayırlısı ile...

hoşgeldin annecik gel... ne var ne yok?

iilik sağlık güzel anne adyı arkadaşım çok iim şükürler olsun işte 5 kilo aldım bi o sıkıntı bide bu sıra ağrılarım oluyo biraz ama rabbim dert keder vermesin bunlar bişi diil sen nasılsın sende ne var ne yok

üzülme olduysa yapcak bişi yok allah sabır versin olmamışsada işini sağlama al eve cvarınca ki bencve hiç bişe olmamıştır öyle doğud içime

oyyy kuzum sen hep gel gecikti bacım 2 gun ben koştur koştur kana gittim tabıkı sıfır bugunde geldiler aman artık takmıyorum hayırlısı olsun cnm arkadaşım biliyorum kayınvalıdenın senın ve tum dua eden arkadaşların birgun duası tutcak olcak bebişim zamanını beklıyor serram nasıl annesi esilanında kızı olcakmış cnm oda sık gelemıyor

inş bulunur inş rabbim dermansız dert vermez illaki bi çözümü vardır zaten hayırlısıyla atlatırlar inş resman bu çoşkulu muhabbeti özlemişim ohhh yetişemiyom yazılanlara ne güzel :46:

olcak tabi tezesinin kuzusu sadece zamanını bekliyo hayırlı zamanlarda gelcek bebişim benim meleğim ii çok şükür çok hareketlendi iki gündür ama ölede bi halsiz oluyo bende hiç böle şelerim olmamıştı aman olsun miniğim hareket etsinde işte kendine kuzenler bekliyo bide annesi dua ediyo oda amin diyo

ya bişey diyim mi bunu huy etmişim yazılanları okumadan onlıne olmuyorum çünkü okuyup anlıyorum sonra yazıyorum sindire sindire bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…