- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.701
gönderem mi kız şoklanmış kebapsölemesi ayıp bende harika et terbiyelerim yiyen ellerini kollarını yer o derece eeeeeeee öğrendik ne edek şalgamla birlikte kızlar bakın burdan istediğiniz olurda haber verin haaa canınızın çektiği gönderirim valla..... kız kocan arap mı antakyalılar arap oluyo benimki arap ama adana araplarından
hoşgeldin canımmmm,ben de çooooook seviyorum bu başlığı...iyiki açmış bu topiği minikgelin..:124::124::124::124::126:
gönderem mi kız şoklanmış kebapsölemesi ayıp bende harika et terbiyelerim yiyen ellerini kollarını yer o derece eeeeeeee öğrendik ne edek şalgamla birlikte kızlar bakın burdan istediğiniz olurda haber verin haaa canınızın çektiği gönderirim valla..... kız kocan arap mı antakyalılar arap oluyo benimki arap ama adana araplarından
ders çalişam dedim di dayanamadım koptum burya geldim
hoşbuldum canım minikgelin açtı ve kayboldu o kuzumdan haberi olan varmı çok dua ettim onada rabbim bi kapı açmıştır inş
hoşbuldum canım minikgelin açtı ve kayboldu o kuzumdan haberi olan varmı çok dua ettim onada rabbim bi kapı açmıştır inş
hoşgeldin annecik gel... ne var ne yok?
kopup gelmen iyi oldu dadlum....ben iş hem forum,,,buradayım sabahtan beri
ya canım benim evim, yani terasım arkaya bakıyor, insan geçecek yer değil yani. o nedenle terasın korkuluklarına, hani asılan dikdörtgen saksılar var ya, plastik, onlardan koymuştum 1 tane. taze soğanlarım vardı. yoksa dediğinde haklısın tabiki, ama arka bahşeye baktığından ve bizim teras hariç kimsenin o cephede balkonu olmadığında ve bir yaya yolu bulunmadığından rahatlıkla koymuştum. nerden bilebilirdim bu fırtınayı
diğer 3 plastik saksım yerde duruyordu. bunların toprağını izmitten k.validemlerin bahçesinden getirmiştik. 3 gün tearsın kapalı kısmında durdular, heryeri karınca bastıtabi biz bahçeden toprak alınca böcek akrınca ne var ne yok getirmişiz. mecbur balkona çıkardım ben de. yerde olanlar uçmamıştır da belki balkon içine savrulmuştur. yalnız trabzana astığımız kesin gitti, gittiiiiiii gitti gitti gittiiiiii gitti gitti soğanlarım, kekiklerim
eloserce kuzum bize bir terbiye tarifi verir misinbuda ahlak dersi almak ister gibi oldu haa
ayy bacım çok ösledim valla seni sen beni aklından geçir ben damlarım canım beter böcek gibiyimdirgeçen bi bakmıştımda adetin gecikmişti galiba nedir son durum bebem topiğin kıymetini bilin valla arkadaş yaa burda herkes can can nedir o öle soğuk soğuk muhabbetler yaaa esilamda gelse şimdi :26:
Allah seni ne etmesin emidiyetteyim kız ben,yapılır mı bu bana,inat mı ediyon bana yoksam
eşinin kromozom sonuçlarını bekliyorlardı en son. henüz çıkmamıştı. sonuca göre sanırım mikrotese ameliyatı olacak eşi, sperm bulunursa, ki ben bulunacağına inanıyorum, tüp bebek yapıcaklar hayırlısı ile...
ben gayet terbüyeli olduğumu düşünüyodum ama...sanırım bende de bi kayıklık var.
oyyy kuzum sen hep gel gecikti bacım 2 gun ben koştur koştur kana gittim tabıkı sıfır bugunde geldiler aman artık takmıyorum hayırlısı olsun cnm arkadaşım biliyorum kayınvalıdenın senın ve tum dua eden arkadaşların birgun duası tutcak olcak bebişim zamanını beklıyor serram nasıl annesi esilanında kızı olcakmış cnm oda sık gelemıyor
60gelsin kuzuuumm çiçeklerin çok güzellama benim öle balkonum yok yaa sinir oluyom olsaydı küpeli alırdım çok güzel oluyo küpeli balkon çiçeğidir kızlar hepinize duyrulur açık havada yetişir kendisi kapalı ortamı sevmez eğer balkon varsa renk katmak için süper bir çiçeekkk
sinhus sen de bugün cezalılar grubundansın hıh al işte bizi öle ziyaretçi gibi gelip deşifre edersen ceza alırsın yahu gel gir katıl ooohh çene boll bugün topikimiz pek bi keyifli
bugün biz test ettik zati eloserce de var terbüyeondan alırık o virir bize
ya bişey diyim mi bunu huy etmişim yazılanları okumadan onlıne olmuyorum çünkü okuyup anlıyorum sonra yazıyorum sindire sindire bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?