Sabredenler Kulübü 2012 :)

ha gayret bizi burdan + 18 e taşıcaklar bugun kesin nys ben dunku kandan cozuttum diyodum ama bugun havadan herkes delürdü yahu rüzgar beyinde dalgalanma yaptı herkeste

yaparsın kuzum yahu elosercem bize gözel gözel tarif verir

hop hop durun orda hanımlar bakıyorum sohbet yine tehlikeli noktalara gitmeye başlamış, hakim olun kendinize

anaaa bu gece evlerde patlama yaşanacaak bu kadar cozutmanın üstünee

dana eti alma sert olur kuzu eti al but kısmından alırsan yumuşak olur ayrıca yemek yapmadan önce eti az bi zeytin yağla terbiye edersen yumuşar... az önceki verdiğim tarif kuşbaşı ete yapıpı kebap yapmak için kuzum şişe dizip mangalda hoop pişir... et balık kurumu varsa yakınında onun kuzu etleri süpe roluyo bizim evin yanında var ben hep ordan alıryom

ha gayret bizi burdan + 18 e taşıcaklar bugun kesin nys ben dunku kandan cozuttum diyodum ama bugun havadan herkes delürdü yahu rüzgar beyinde dalgalanma yaptı herkeste

eskiye dönmek lazım...nerde kalmıştık:44::44:

AYLARDIR ÇOCUĞUM OLMUYOR,Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİK...BATIMI YAZIN ÇIKMAZ AYIN SON ÇARŞAMBASI....döndüm eskiye.

yyooo spıpaydırmenden bahsetmedim ki zaten ben anladığınız şeyden bahsettim muhaaaaaaaaaaaaaaa

hop hop durun orda hanımlar bakıyorum sohbet yine tehlikeli noktalara gitmeye başlamış, hakim olun kendinize

duramıyok gııııııı acaip olduk hele ben yaramaz çocuklar gibi kırmızılarım gelince enerjim içimde kaldı burda atıyom cozuttum hakkaten sanırsam galiba herhalde....

rüzgardan rüzgardan kuzum heppimize dağıtıyoo

onu da ben dedim ama nasıl oluyo bilmiyom ki :26: ama ossun biz onada bir kılıf buluruz
bak vıcık vıccık dedin gene aynışey olsu benmi fesatım yoksa bende bi hallermi var...

yahu vıcık vıcık ne olmuş dedimse ki kötü bişi mi deim ben yahu :26:

çağrışımların süpper ve haklısın fışkırtma ve vıcık vıcık.....benim de tahminlerin aynı doğrultu da..YAŞASIN ARTIK BEN DE TERBİYELİYİMMM

ben de terbiyeliyim ya ben olayın akışına göre sürüklenip gidiyom essah bak bişi ettim yok

hmm tamam çok teşekkür ederim ya allah razı olsun,denicem mutlaka,et balık kurumu olmamu gız,istanbuldayım ben

yaaaa benim jeton yeni düştüü vıcık vıcıkla fışkırtma bir araya gelincik anca düşürdüm jetonu valla bilerek bişi etmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…