- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.761
verirsin kuzum bak biz rejımdeyiz sen şimdik git güzel bir yemek ye yerimizede
heyyyy hamile varrrr yaaa yeter ayıp oluyorrr kebaplar fışkırtmalar
ayy ben hiç et yapamıyorum yaa,ne zaman yapsam taş gibi oluyo,tavuk öle olmuyo da kırmızı eti hiç beceremiyorumo dediğiniz teriyeden yapınca sonra kızartcaz mı,nası yapcaz:26: bide kasaptan ne diyipte alcaz kırmızı eti,hangi et yumuşak oluyo,eşim de hiç anlamaz bu işlerden sağolsun ben zaten sadec sebze yemekleri yapabiliyorum hazır konu yemekten açıldı accık yardım etsenize bana
hop hop durun orda hanımlarbakıyorum sohbet yine tehlikeli noktalara gitmeye başlamış, hakim olun kendinize
hop hop durun orda hanımlarbakıyorum sohbet yine tehlikeli noktalara gitmeye başlamış, hakim olun kendinize
ayy ben hiç et yapamıyorum yaa,ne zaman yapsam taş gibi oluyo,tavuk öle olmuyo da kırmızı eti hiç beceremiyorumo dediğiniz teriyeden yapınca sonra kızartcaz mı,nası yapcaz:26: bide kasaptan ne diyipte alcaz kırmızı eti,hangi et yumuşak oluyo,eşim de hiç anlamaz bu işlerden sağolsun ben zaten sadec sebze yemekleri yapabiliyorum hazır konu yemekten açıldı accık yardım etsenize bana
ben de geçtim kendimden,ben başlattım biraz da bu mevzuyu...köşeye biyere geçeyim en iyisi.
ha gayret bizi burdan + 18 e taşıcaklar bugun kesinnys ben dunku kandan cozuttum diyodum ama bugun havadan herkes delürdü yahu rüzgar beyinde dalgalanma yaptı herkeste
ah canımmm,afedersin senin sıpaydırmenden bahsettiğini anlamamışız bir an.fışkırtma deyince aklımıza kötü şeylerin gelmesi bizim suçumuz haklısınkuru iftira iyi hoş da,yaşı nasıl oluyor acep?:26:
kıısss bana bişiler duyurmayın fotosunu bulup yapıştırasım geliyo burya
bugun buyuk atak yaptın tatlım tbkler
aman haaaaa fotosunu aradığın şey fışkırtmakla alakalı ise orda dur aman diyim amannnn
ha gayret bizi burdan + 18 e taşıcaklar bugun kesinnys ben dunku kandan cozuttum diyodum ama bugun havadan herkes delürdü yahu rüzgar beyinde dalgalanma yaptı herkeste
ah canımmm,afedersin senin sıpaydırmenden bahsettiğini anlamamışız bir an.fışkırtma deyince aklımıza kötü şeylerin gelmesi bizim suçumuz haklısınkuru iftira iyi hoş da,yaşı nasıl oluyor acep?:26:
bak vıcık vıccık dedin gene aynışey olsu benmi fesatım yoksa bende bi hallermi var...
çağrışımların süpper ve haklısın fışkırtma ve vıcık vıcık.....benim de tahminlerin aynı doğrultu da..YAŞASIN ARTIK BEN DE TERBİYELİYİMMM
kardeşcezim aferin sana böyle ol hep muz konusunu sen açmamışın gibi
aman haaaaa fotosunu aradığın şey fışkırtmakla alakalı ise orda dur aman diyim amannnn
dana eti alma sert olur kuzu eti al but kısmından alırsan yumuşak olur ayrıca yemek yapmadan önce eti az bi zeytin yağla terbiye edersen yumuşar... az önceki verdiğim tarif kuşbaşı ete yapıpı kebap yapmak için kuzumşişe dizip mangalda hoop pişir... et balık kurumu varsa yakınında onun kuzu etleri süpe roluyo bizim evin yanında var ben hep ordan alıryom
hadi siz rüzgaerdan ya ben adanadayım kuzuuu hava harikaaaa bana ne olduda terbiyelendim böyleee annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?