- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.781
yaaaa benim jeton yeni düştüüvıcık vıcıkla fışkırtma bir araya gelincik anca düşürdüm jetonu valla bilerek bişi etmedim ben
tutamıyorum kendimi artık bende de ipler koptu....muz mu?? patlıcan mevsunu açan kimdi???
eskiye dönmek lazım...nerde kalmıştık:44::44:
AYLARDIR ÇOCUĞUM OLMUYOR,Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİK...BATIMI YAZIN ÇIKMAZ AYIN SON ÇARŞAMBASI....döndüm eskiye.
eskiye dönmek lazım...nerde kalmıştık:44::44:
AYLARDIR ÇOCUĞUM OLMUYOR,Bİ TÜRLÜ BECEREMEDİK...BATIMI YAZIN ÇIKMAZ AYIN SON ÇARŞAMBASI....döndüm eskiye.
oyunculuğunda süpermiş bakıyom hemen değiştin...
şu an herkes bana bakıyor gülmekten kıpkırmızı oldummm......harikasın canımcımmm yaaaaaaaa
fermicim foto araştırmasına çıkmıştır şimdik.
şşşş çaktırma patlıcanı açan bendim suss duymasın kismeoda aklıma bir fıkradan geldi haaaa
tutaydın jetonunu düşmeyeydi...senin de beynin kirlendi şimdik..seni kaybettik fermim.....uzataydım kollarımı,anlama diyeyydmmm.....
hadi siz rüzgaerdan ya ben adanadayım kuzuuu hava harikaaaa bana ne olduda terbiyelendim böyleee annem
hadi siz rüzgaerdan ya ben adanadayım kuzuuu hava harikaaaa bana ne olduda terbiyelendim böyleee annem
tutamıyorum kendimi artık bende de ipler koptu....muz mu?? patlıcan mevsunu açan kimdi???
fiskiye arıyordum tatlım belki
kız gülmekten gözümden yaş geldi telefonlarım çalıyo kocişe verdim bakamıyom gülmektenne oluyo diyo söleyemiyom ki fışkırtmak dedim anlamadı tamam sus sapıtmışsın sen dedi
yok eskıye dönmek yok eskıden olsa 2 yada 3 kişi olurdu bugnki konu herkesi açtı bak topik kaynıyor
ben de seni terbüyeli bilirdim,sen de mi brütüs...ben de diyordum fermiyi görünce niye canım imambayıldı istedi birden?
ahanda artıkım geç düştüşimdiii benim de üzerime arı konacak mı :26:
iveett bundan anlıyoruz ki suçlu rüzgar değil sen yaptın bunu
fiskiye arıyordum tatlım belki
yok eskıye dönmek yok eskıden olsa 2 yada 3 kişi olurdu bugnki konu herkesi açtı bak topik kaynıyor
cnm sende etleri terbiye etmekten kendını unutmuşun içindeki cevher çıktı
egemn sende millet ne konuşuyor sen et balık kurumu olurmu diyon ayy koptummmm
demek ki içimiz de gizli olanları açığa çıkarttık bugün veee keyfimiz yerine geldianaaa hepimizin için de bir terbüyeiz varmışş ama baya eğlencelilermiş haa
şeyyyyyyyyyyyaslında ben çok efendi bir adamım haa
cnm sende etleri terbiye etmekten kendını unutmuşun içindeki cevher çıktı
egemn sende millet ne konuşuyor sen et balık kurumu olurmu diyon ayy koptummmm
konacak kuzum,arı konacak sana,ama nerene söyleyememm..dilim varmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?