Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaaaa benim jeton yeni düştüü vıcık vıcıkla fışkırtma bir araya gelincik anca düşürdüm jetonu valla bilerek bişi etmedim ben

tutaydın jetonunu düşmeyeydi...senin de beynin kirlendi şimdik..seni kaybettik fermim.....uzataydım kollarımı,anlama diyeyydmmm.....

şu an herkes bana bakıyor gülmekten kıpkırmızı oldummm......harikasın canımcımmm yaaaaaaaa

fermicim foto araştırmasına çıkmıştır şimdik.

kız gülmekten gözümden yaş geldi telefonlarım çalıyo kocişe verdim bakamıyom gülmekten ne oluyo diyo söleyemiyom ki fışkırtmak dedim anlamadı tamam sus sapıtmışsın sen dedi

tutaydın jetonunu düşmeyeydi...senin de beynin kirlendi şimdik..seni kaybettik fermim.....uzataydım kollarımı,anlama diyeyydmmm.....

ahanda artıkım geç düştü şimdiii benim de üzerime arı konacak mı :26:
hadi siz rüzgaerdan ya ben adanadayım kuzuuu hava harikaaaa bana ne olduda terbiyelendim böyleee annem

iveett bundan anlıyoruz ki suçlu rüzgar değil sen yaptın bunu

kız gülmekten gözümden yaş geldi telefonlarım çalıyo kocişe verdim bakamıyom gülmekten ne oluyo diyo söleyemiyom ki fışkırtmak dedim anlamadı tamam sus sapıtmışsın sen dedi

onların tek derdi,doruk...bizim yaşadıklarımıza bak,bizi etkiliyor bu herifler..heryer onların şeyleriyle ilgili çağrışımlarla dolu.rahat dolaşamıyorum artık

yok eskıye dönmek yok eskıden olsa 2 yada 3 kişi olurdu bugnki konu herkesi açtı bak topik kaynıyor

demek ki içimiz de gizli olanları açığa çıkarttık bugün veee keyfimiz yerine geldi anaaa hepimizin için de bir terbüyeiz varmışş ama baya eğlencelilermiş haa

ben de seni terbüyeli bilirdim,sen de mi brütüs... ben de diyordum fermiyi görünce niye canım imambayıldı istedi birden?

şeyyyyyyyyyyy aslında ben çok efendi bir adamım haa

neee sen adam mısın?
kızlar aramızda casus var,ferminin eşi şifreyi ele geçirmiş,eşi adına konuşuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnm sende etleri terbiye etmekten kendını unutmuşun içindeki cevher çıktı

egemn sende millet ne konuşuyor sen et balık kurumu olurmu diyon ayy koptummmm

kız et balık kurumu varmı yakınında diye ben sordum baksana hem +18 muhabbete hem mutfak muhabbetine laf yetiştiriyom efferim bana

konacak kuzum,arı konacak sana,ama nerene söyleyememm..dilim varmaz.

bak işte bugün hepimizin için de uyuyan dev uyandı ben orda kötü niyetle dememiştim sen bir filmden alıntı sözler diyincik ben de misilleme yaptım ama konu yine saptı arının konacağı yere kaydı vıızz vıızzz arı gelecek konup sonra geri gideceeekk vız vız arııı

ahanda sapıttığımın resmi kaydıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…