- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.741
yaaa ama benim şimdi canım çok istedi yaaaaaaaabirde bişi sorcem yoğurt neden katılıyo hani yumuşaması için falan mı ben bu dediğini yoğurtsuz yapıyomda birde salçam domates salçası olur mu
şı fışkırtmak lafı güldürdü beni hain hain heheheheh içimdeki şeytan harekete geçti herşeyi kötü anlıyorum
şı fışkırtmak lafı güldürdü beni hain hain heheheheh içimdeki şeytan harekete geçti herşeyi kötü anlıyorum
iilik sağlık güzel anne adyı arkadaşım çok iim şükürler olsun işte 5 kilo aldım bi o sıkıntı bide bu sıra ağrılarım oluyo biraz ama rabbim dert keder vermesin bunlar bişi diil sen nasılsın sende ne var ne yok
seni delü.....bir de terbüye mabadımızdın sen.....yürü gidelim fermi,sinhus...eloserce de cozuttu
olmaz domates salçası yoksa biber salçan gönderem ayrıca neden sizde yok biber salçası kullanmazmısınızyoğurt hem yumuşatuyor hemse sarımsakla zeytin yağla birlşeince ete çok harika bi tat koku veriyo daha pişerken kokusundan doyuyorsun keşke yakın olsanız yapardım kız kendi ellerimle
olmaz domates salçası yoksa biber salçan gönderem ayrıca neden sizde yok biber salçası kullanmazmısınızyoğurt hem yumuşatuyor hemse sarımsakla zeytin yağla birlşeince ete çok harika bi tat koku veriyo daha pişerken kokusundan doyuyorsun keşke yakın olsanız yapardım kız kendi ellerimle
seni delü.....bir de terbüye mabadımızdın sen.....yürü gidelim fermi,sinhus...eloserce de cozuttu
açıldı bacımmmmmmmmmm şu en öndeki şapka tarzlı olan benim,en kilolusu
sonra düşüktü koktun çıkmaz diye çıktı Allahın izniylede buyudu bilesana uzun gelir tatlım ceken bilir 19 haftada hem heyecan var hem korku hem ağrı sızı tabı sana uzun gelir kilon iyi tatlım verirsin zaten dopumdan sonra otomatik 10 kilo gidiyor her emzırme 500 kalorıı bol bo emzırırsın kuzunu koşusturma derken eskı kılona gelrısın bebeğim
tövbee allah kuru iftiardan saklasın ne dedim ayol fışkırtmak dedim hehehehe
bre ben nasıl fışkırtcamsizdede varmı bre
biz fışkırtamayız,fışkırtırlar....töbe töbeee hep senin yüzünden elosercem....spaydırmene döncez senin yüzünden,yok mu bizi ısıracak örümcek
biz fışkırtamayız,fışkırtırlar....töbe töbeee hep senin yüzünden elosercem....spaydırmene döncez senin yüzünden,yok mu bizi ısıracak örümcek
[SUP]öle olmuştu dimi bacım halbuki geç döllenmiş bebebğim ondan öledi beni doktorumda bi korkuttu yok gelişmeyebilir falan ayyy aman hepsi geride kaldı çok şükür... bende veririm die umut ediyorum çünkü dikkatliyimdir artık bakalım başka sıkıntım yok ya böle boş şeleri düşünüyom işte[/SUP]
tövbee allah kuru iftiardan saklasın ne dedim ayol fışkırtmak dedim hehehehe
hiç de bilem kuru muru değil gayet yaş bir iftira hatta vıccık vıccık hıh
bak vıcık vıccık dedin gene aynışey olsu benmi fesatım yoksa bende bi hallermi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?