- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.721
ya bişey diyim mi bunu huy etmişim yazılanları okumadan onlıne olmuyorum çünkü okuyup anlıyorum sonra yazıyorum sindire sindire bacım
hoşgeldin annecik gel... ne var ne yok?
tatlım sizin oranın etleri de güzeldir. ben bazen aldığım eti terbiyeleyip bekletsem de yumuşamıyor, ama ankara kazan'dan aldığım etler dakikasında yumuşacık pişiyor...
var mı özel bir terbiye tarifin anlat bakalım?
elosercecim bize terbüye öğret....hani şu fistanlı olanlardan
olcak tabi tezesinin kuzusu sadece zamanını bekliyo hayırlı zamanlarda gelcek bebişim benim meleğim ii çok şükür çok hareketlendi iki gündürama ölede bi halsiz oluyo bende hiç böle şelerim olmamıştı aman olsun miniğim hareket etsinde işte kendine kuzenler bekliyo bide annesi dua ediyo oda amin diyo
off valla Allah razı olsun tatlım rejımdeyım yaa biraz zayıflayım yok değil arap herkes aman arapmı arap olmasın diye ne basta onu sordular insan olsun insan dedim ama arap değil cnm
fistanlı olan mıkııııııssssssss allah ne diyem sana emiiii uzun ossun uzuunn
sölemesi ayıp arap erkekleri kadınlarına tapıyolar benimkinden biliyorum kendisinden önce beni düşünür beni yormamak için elinden geleni yapar ve sadece benimki ddğil hepsi böle... evet dediğin gibi insan olsun araplık falan fısssss
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSN...er/Dünyayı Kurtaranlar/cevrec i/OKA_3446-copy[1].hlarge.jpg
ayyy kıslar burdakiler bizmiyik aceepp
bu yaz tatile cok ihtiyacım sanırım annem tatil yapsın stres atsın öyle gidim ben dio düşünceli benım bebişimoyyy haraketler başladımı yaa daha dün gibi hamişliğin kızz 19 haftalık 5 kilo maşallah iyi yani hiç üzülme aman al gitsin tadını çıkar
bugün biz test ettik zati eloserce de var terbüyeondan alırık o virir bize
cnm etin çokluğuna göre şöle düşünki 1 kg ete yaptığım terbiyeyi yazim 2-3 kaşık yoğurt 1-2 yemek kaşığına yakın zeytin yağı birde bağdat baharatın bi köfte baharatı var üzerinde tavuk but resmi var köri var içinde süper kokusu çemen gibi ondan 2 tatlı kaşığı kekik ama hafif çekilmiş olacak azıcıkta biber salçası şöle 1,5 tatlı kaşığı kadar haaaa en önemli şey sarımsak onuda iyice ez hepsini iyice çırp sonra dök etin üzerine iyice karıştır tamamen etlere bulaşsın sonra ağzı sıkı kapaklı bi saklama kabı yada buzdolabı poşetine koy dolaba at maksat sarımsak kokusu dolaba sinmesin hatta yarın yapacağın kebap için bu akşamdan etini böyle terbiyelip atıyom ben yarına harika oluyo tavuğunada böyle yapıp fırına atıyom allahımmmmm ne güzel tat o ne güzel kokuuuuuuu vavvvvv
önce bi sindirim söz konusu....ondan sonra fışkırtırıyor bizim guz...
valla açken öle diyom alayım sonra veririm ama sonrada korkuyom acaba veremezmiyim dieaman bebebğim sağlıklı olsunda nolcak canım valla daha yeni kan vermişitm gelip ilk sizle paylaşmıştım nasıl bi heyecanla saatini beklemiştim ama çok erken öğrendim yaaa ben daha 1 aylık bile diildi şimdi bana sanki senelerdir hamileymişim gibi geliyo
valla açken öle diyom alayım sonra veririm ama sonrada korkuyom acaba veremezmiyim dieaman bebebğim sağlıklı olsunda nolcak canım valla daha yeni kan vermişitm gelip ilk sizle paylaşmıştım nasıl bi heyecanla saatini beklemiştim ama çok erken öğrendim yaaa ben daha 1 aylık bile diildi şimdi bana sanki senelerdir hamileymişim gibi geliyo
ivveeeetttevet azcık utanıyorum ya ondan deeel mi?
tangalı demedim ya sen ona dua et.fistan yine uzun sayılır.
şı fışkırtmak lafı güldürdü beni hain hain heheheheh içimdeki şeytan harekete geçti herşeyi kötü anlıyorum
yaaa ama benim şimdi canım çok istedi yaaaaaaaabirde bişi sorcem yoğurt neden katılıyo hani yumuşaması için falan mı ben bu dediğini yoğurtsuz yapıyomda birde salçam domates salçası olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?