Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm etin çokluğuna göre şöle düşünki 1 kg ete yaptığım terbiyeyi yazim 2-3 kaşık yoğurt 1-2 yemek kaşığına yakın zeytin yağı birde bağdat baharatın bi köfte baharatı var üzerinde tavuk but resmi var köri var içinde süper kokusu çemen gibi ondan 2 tatlı kaşığı kekik ama hafif çekilmiş olacak azıcıkta biber salçası şöle 1,5 tatlı kaşığı kadar haaaa en önemli şey sarımsak onuda iyice ez hepsini iyice çırp sonra dök etin üzerine iyice karıştır tamamen etlere bulaşsın sonra ağzı sıkı kapaklı bi saklama kabı yada buzdolabı poşetine koy dolaba at maksat sarımsak kokusu dolaba sinmesin hatta yarın yapacağın kebap için bu akşamdan etini böyle terbiyelip atıyom ben yarına harika oluyo tavuğunada böyle yapıp fırına atıyom allahımmmmm ne güzel tat o ne güzel kokuuuuuuu vavvvvv

bu yaz tatile cok ihtiyacım sanırım annem tatil yapsın stres atsın öyle gidim ben dio düşünceli benım bebişim oyyy haraketler başladımı yaa daha dün gibi hamişliğin kızz 19 haftalık 5 kilo maşallah iyi yani hiç üzülme aman al gitsin tadını çıkar

off valla Allah razı olsun tatlım rejımdeyım yaa biraz zayıflayım yok değil arap herkes aman arapmı arap olmasın diye ne basta onu sordular insan olsun insan dedim ama arap değil cnm

sölemesi ayıp arap erkekleri kadınlarına tapıyolar benimkinden biliyorum kendisinden önce beni düşünür beni yormamak için elinden geleni yapar ve sadece benimki ddğil hepsi böle... evet dediğin gibi insan olsun araplık falan fısssss

bende antakyalılara özel diyorumdum demek oranın topraklarında var tapmalık eşim eşimin abileri hepsi öle karıların ağzına bakıyor söylemsi ayıp

valla açken öle diyom alayım sonra veririm ama sonrada korkuyom acaba veremezmiyim die aman bebebğim sağlıklı olsunda nolcak canım valla daha yeni kan vermişitm gelip ilk sizle paylaşmıştım nasıl bi heyecanla saatini beklemiştim ama çok erken öğrendim yaaa ben daha 1 aylık bile diildi şimdi bana sanki senelerdir hamileymişim gibi geliyo

yaaa ama benim şimdi canım çok istedi yaaaaaaaa birde bişi sorcem yoğurt neden katılıyo hani yumuşaması için falan mı ben bu dediğini yoğurtsuz yapıyomda birde salçam domates salçası olur mu

sonra düşüktü koktun çıkmaz diye çıktı Allahın izniylede buyudu bile sana uzun gelir tatlım ceken bilir 19 haftada hem heyecan var hem korku hem ağrı sızı tabı sana uzun gelir kilon iyi tatlım verirsin zaten dopumdan sonra otomatik 10 kilo gidiyor her emzırme 500 kalorıı bol bo emzırırsın kuzunu koşusturma derken eskı kılona gelrısın bebeğim

olsun canım hamilelliği doya doya yaşa,her anını hisset,böyle daha hayırlısıymış senin için....cinsiyet kız mıydı tatlım senin meleğinin?

yaaa ama benim şimdi canım çok istedi yaaaaaaaa birde bişi sorcem yoğurt neden katılıyo hani yumuşaması için falan mı ben bu dediğini yoğurtsuz yapıyomda birde salçam domates salçası olur mu

olmaz domates salçası yoksa biber salçan gönderem ayrıca neden sizde yok biber salçası kullanmazmısınız yoğurt hem yumuşatuyor hemse sarımsakla zeytin yağla birlşeince ete çok harika bi tat koku veriyo daha pişerken kokusundan doyuyorsun keşke yakın olsanız yapardım kız kendi ellerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…