- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.821
bırak gitsin saklama şişkinlik yapıyo hem
gız bacım bana 21 nisan yazmışın ya ben bu gün başladım ne olacak şimdi 21 nisan dedim verdiğim günde olmadım ben sözümde duramayan birimi oluyo bu durumda
ayıp bana yaaaa
yok ya ne cezası bence bizim için hastane araştırıyorlardır üzülmüşlerdir bunların cocukları olmayınca cozuttular die
yarın doktorlar öldürülen doktor ile ilgili eylem yapacakmış,durdurma eylemi.çalışmayacaklarmış.ay ben böyle şansınn???ne olcak şimdi?
belki de o yüzden şiştim beeeeeeeeeeeennnnn
kız tüm tükiyedemi aman haaa yarın diyatisyen randevum var valla yolarım saçını başını bak haaaa
kız tüm tükiyedemi aman haaa yarın diyatisyen randevum var valla yolarım saçını başını bak haaaa
baak hep sen de var sözünde de durmuyon hep sen yapıyon bunları
ayyy bize özel bir yer bulsalar bari kıısss hepimiz aynı yerde olsak ne güzel olur
alla alla senin ne suçun var neden ben senin saçını başını yoluyorum allahım hala uyumamış bu içimdeki babasız yaaaaaa yeter ama yaaaa
şimdik sen öyle deyince silkelendim,ceza gelmez herhalde demi:44::44: gündelik hayattan bahsettik işte,meyvelerden,sebzelerden....
konu dağılmaz sanırsamama biz bişi yapmadık ki valla bak bugün diyete başladık hep beraber ama meyvelerden bahsederken diyeti bozduk bugünlük o kaddem yaptığmız başka bişi yok ki essah bak
yarın doktorlar öldürülen doktor ile ilgili eylem yapacakmış,durdurma eylemi.çalışmayacaklarmış.ay ben böyle şansınn???ne olcak şimdi?
alla alla senin ne suçun var neden ben senin saçını başını yoluyorum allahım hala uyumamış bu içimdeki babasız yaaaaaa yeter ama yaaaa
evet yılanınm başı benim diyecem şimdi siz yanlış anlayacaksınız
eee eee eeeeeee ee pış pış pış pışşş uyu supam uyu e eeee eeeeeeeeeebirazdan uyur en azından öle umut ediyoz (ama ben etmiyom böle iyi çünkü ben de çok mu kötüyüm niy )
bak yanlış anlamicaktım ama sen kendin kaşındınevet yılanınm başı benim diyecem şimdi siz yanlış anlayacaksınız
bence de topiğimiz yeni yeni şeyler öğreniyo da olabilir dimiitabi bence d...
bir nevi yerli MALI haftası gibi düşünülmeli
bebeğini böyle uyutursan kabuslar görür alimallah..one kız korku filmi müziği gibi.
iyi yapıyolarmış cnm ama senın sansızlığın oldu ne olcak şimdi benım babamı doktor hatası ölümden döndurdu 2.5 ay hastanelerde kaldık cok sevındım bu habere ama sanaüzülüdm
eee eee eeeeeee ee pış pış pış pışşş uyu supam uyu e eeee eeeeeeeeeebirazdan uyur en azından öle umut ediyoz (ama ben etmiyom böle iyi çünkü ben de çok mu kötüyüm niy )
anladım bilemmmmmmmmmmmm
ay pardon üzgündüm ben
çok bekledim yarın için ya...olmadı...ne dersiniz hiç gitmeyeyim mi o kdr yolu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?