- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.841
bebeğini böyle uyutursan kabuslar görür alimallah..one kız korku filmi müziği gibi.
ayyy bebem de benim gibi için de bir cani büyütür de allah korusun ben daha sakin sevimli şeyler bulam bebem için
kıslar yaa tüm doktorlar katılmaz her halde öyle şeymi olur bir sürü hastası var ameliyat olacağı var bilmem nesi var sanmıyorum ben iş başında da olması lazım biriilerinin acil birşey olsa ne olacak :26:
acil doktorları çalışacakmış, poliklinikkler hizmet vermeyecek
domestos reklamında kötüyüm ben kötüyüm şarkısını söleyen mikroplar gibi hissettim ben kendimi sen ne gibi hissettin....
ben polikliniğe gidecektim canım,boşuna gitmeyeyim o zaman.
canım devlet hastanesi miydi...sen yine de bir ara sor...hepsi katılmıyor olabilir eyleme, belli de olmaz
canım devlet hastanesi miydi...sen yine de bir ara sor...hepsi katılmıyor olabilir eyleme, belli de olmaz
devlet hastanesi canım,kimden alacağım ki haberi?
aradım kızlar,yarın sabah 8 de belli olacakmış,yarın sabah belli olacak yani:18::18::18: kısmet artık,üzüldüğümü itiraf etmeliyim.
kızlar hepinizi öptüm görüşürüz kociş gelecek hazırlanayım bari
kuzum 182 yi ara online rendevu sistemi ya devlet hastanelerinde ben arayacam birazdan du haber veririm sanada ama ben adanada numune uygulama hast gidecem sen başka şehşrdesinolmazsa sende ara 182 yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?