Sabredenler Kulübü 2012 :)

bebeğini böyle uyutursan kabuslar görür alimallah..one kız korku filmi müziği gibi.

ayyy bebem de benim gibi için de bir cani büyütür de allah korusun ben daha sakin sevimli şeyler bulam bebem için

kıslar yaa tüm doktorlar katılmaz her halde öyle şeymi olur bir sürü hastası var ameliyat olacağı var bilmem nesi var sanmıyorum ben iş başında da olması lazım biriilerinin acil birşey olsa ne olacak :26:

acil doktorları çalışacakmış, poliklinikkler hizmet vermeyecek

acil doktorları çalışacakmış, poliklinikkler hizmet vermeyecek

ahaa gitme o zaman tatlım boşuna ama gidersen ben nerden bilcem ne olcak şimdi diye söylen biraz randevuyu gec veriyor cunku adetin 3 gunune almaya çalış erken saateki o gunde tahlıl yapılsın hemen

kızlar arama şansı görüşme şansı varsa arıyın en iyisi öğrenin kafanız rahat etsin yarın da gitmeyince acaba gitsemiydim falan demektense aramak daha ii

pazarlamacı gelsi istanbuldan onla mubbet edince uzak kaldım ytahuuu topikinizin içi fesat terbiyelüsü geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aradım kızlar,yarın sabah 8 de belli olacakmış,yarın sabah belli olacak yani:18::18::18: kısmet artık,üzüldüğümü itiraf etmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…