- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.861
devlet hastanesi canım,kimden alacağım ki haberi?
aradım kızlar,yarın sabah 8 de belli olacakmış,yarın sabah belli olacak yani:18::18::18: kısmet artık,üzüldüğümü itiraf etmeliyim.
üzülme tatlım vardır bundada hayır olmadı dedim gibi yap 3.gunune denk getr randevunu
randevulara bktım tüm devlet hastanelerinde hiçbirinde ay sonuna kadar randevu yok.
aramışsın tatlım, direk kendi hastaneni mi aradın yoksa randevu merkezini mi aradın?. Hastanenin de bir santrali falan vardır herhalde. internette bulunur bence numarası
amannn ne sansızsın kuzum ya inşallah yarın aradığında doktorun orda olmuş olsun bari
direkt gideceğim hastaneyi aradım canım,açtılar telefonu,herkes soruyormuş,yarın arayın,başhekimimiz toplantı yaptıktan snra karar çıkacak deid.
direkt gideceğim hastaneyi aradım canım,açtılar telefonu,herkes soruyormuş,yarın arayın,başhekimimiz toplantı yaptıktan snra karar çıkacak deid.
sabah tekrar ara tatlım... ne diyim yaa hakikaten kısmet işte. annen istemiyodu ya gitmedi, kadının gönlündeki oldu resmen
vardır bundada bi hayır diyelim ben yarın randevu saatimde giderim bakarım yoksa çıkıp işim gelşrim ne yapim ama senin durum daha kötü kuzum benimki diyetisyen ama neden bu kadar dolu rendevular burda az önce sistemden baktım bayağı boş doğum evi hastanelerinde çok boş yer var ilginç ... hayırlıısı diyelim ne yapalım
benim şuanda başka bi dertdim var bi anda neşem kaçtı bi arkadfaşımız var hemde müşterimiz yaşıtımız 11. ayda evlenmişti eşi hamile şimdi 2 aylık ister istemez ben doktor tavsiyesi ile hamişlerden uzak durup girmiyorum ortamlarına moralim etkinelnmesin diye kocişede söledimbunu haklısın bebişim nasıl istersen dedi... bi arkadaş daha var hatta oda bana doğum günümde süprüz yapmıştı hamileleğinimorali keyif bırakmamıştı şimdi bunun ikiside bizimle görüşyi çok istiyolar ben uzak duruyom ne yapim muhabbetlerine çok bayıldığım insanlar değiller açıkçası sadece bu yeni evli olan çokısrar etmiş kocama neden tavırların değişik neden gelip gitmiyorsunuz diye eskiden ayda bi görğşürdğk şimdi 2 aydır hiiç görmüyorum mutluyum böyle ne yapim bn şimdi kızlar nasıl kurtulayım bu sıkınıtdsan
ama ne yapim bir araya geldiklerin muhabbet bebeğin adını ne koyacaksın kalp atışını şu hafta duydum ben şu doktora gittim öteki ben acıdabemden doğum paketi alacam falan filan v eşlerin yanında bu muhabbet ister istemez sıkılıyorum görüşmek istemiyorum allahiyiliklerini versin kıskanmıyorum ama içim kötü oluyo üzülüyorum ve 3-5 gün toparlayamıyorum şu günlerdede pek enerjikim moralimin bozulmasını istemiyorum offff acizmiyim ben ya acınacak haldemiyim acaba onların gözünde nasılım ayy yazık bizim oldu elifin daha olmdı diyolarmı acaba aralarında konuşurken offf offffff demiyorum ALLAHIMMMM SANA BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN diyorum......
vardır bundada bi hayır diyelim ben yarın randevu saatimde giderim bakarım yoksa çıkıp işim gelşrim ne yapim ama senin durum daha kötü kuzum benimki diyetisyen ama neden bu kadar dolu rendevular burda az önce sistemden baktım bayağı boş doğum evi hastanelerinde çok boş yer var ilginç ... hayırlıısı diyelim ne yapalım
benim şuanda başka bi dertdim var bi anda neşem kaçtı bi arkadfaşımız var hemde müşterimiz yaşıtımız 11. ayda evlenmişti eşi hamile şimdi 2 aylık ister istemez ben doktor tavsiyesi ile hamişlerden uzak durup girmiyorum ortamlarına moralim etkinelnmesin diye kocişede söledimbunu haklısın bebişim nasıl istersen dedi... bi arkadaş daha var hatta oda bana doğum günümde süprüz yapmıştı hamileleğinimorali keyif bırakmamıştı şimdi bunun ikiside bizimle görüşyi çok istiyolar ben uzak duruyom ne yapim muhabbetlerine çok bayıldığım insanlar değiller açıkçası sadece bu yeni evli olan çokısrar etmiş kocama neden tavırların değişik neden gelip gitmiyorsunuz diye eskiden ayda bi görğşürdğk şimdi 2 aydır hiiç görmüyorum mutluyum böyle ne yapim bn şimdi kızlar nasıl kurtulayım bu sıkınıtdsan
ama ne yapim bir araya geldiklerin muhabbet bebeğin adını ne koyacaksın kalp atışını şu hafta duydum ben şu doktora gittim öteki ben acıdabemden doğum paketi alacam falan filan v eşlerin yanında bu muhabbet ister istemez sıkılıyorum görüşmek istemiyorum allahiyiliklerini versin kıskanmıyorum ama içim kötü oluyo üzülüyorum ve 3-5 gün toparlayamıyorum şu günlerdede pek enerjikim moralimin bozulmasını istemiyorum offff acizmiyim ben ya acınacak haldemiyim acaba onların gözünde nasılım ayy yazık bizim oldu elifin daha olmdı diyolarmı acaba aralarında konuşurken offf offffff demiyorum ALLAHIMMMM SANA BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN diyorum......
canım ne diyeceğimi bilemedim şimdi,içindeki sıkıntıyı tahmin edebiliyorum,inşallah görüşmeme hakkında doğru bir karardır senin için,sürekli kaçamazsın onlardan.
aslında kaçmak denmez kasten yapıyolar sanki muhabbet edecek başka konu yok gibi ve geçenlerde bu muhabbet geçerken diğer arkadaşın kocası karısına kaş göz yapıyo konuyu kapatın elif üzülüyo gibisinden fark ettim yaptığı hareketleri daha çok üzüldüm adam bile farkında olayın kadın öküz gibi... kadın ilk bebeği için 1,5 sene doktora gitmiş sonradan olmulş oda benle aynı acıları yaşamaış ama anlayış sıfır zaten diyom ya hamişliklerinden öncede çook sık görüğşmüyorduk sadece 2 yıl önce alanyaya tatile gittik hepbirlikte sonra arkadaşlardan biri eşinden ayrıldı şimdi o adam tekrar evlendi karısı hamile yani yeni karısı ilede muahbbeti sarmıyo yaşı 17 kızın kafa çocuk hiç büyütmemiş kendini aslında hamişliklerinden öncede ilişki aynıydı sadece şimdi onlar çokısrara ediyor hamişliklerini gözüme sokacak gıcıklar...
ben de artık fenalık geçireceğim ofiste, hava da berbat...saat 6 olmadı ki evime gidiyim
ne biliyim kuzum ya, sonra da bizi çekemedi de görüşmeyi kesti demesinler.
bir organizasyon vesilesi ile buluşun, sinema, bowling, konser vs gibi. Sohbet az olur ama görüşmüş de olursunuz? En fazla bir yemek vakti sohbet olur, o da yemek esnasında kısa olur zaten... birlikte vakit geçirmiş olursunuz
akşam akşam olmaz...sabahı da zor ederim,acaba randevu iptal olacak mı diye?
geçenlerde sinemeye gidecektik şu yeni evli olanlarda geldi kızın hareketleri çocuk gibi böyle görsen sinir oldum o zaman daha hamiş olduğu belli değildi 1,5 ay falan oluyo fetih 1453 e gittik kız uyudu resmen filme ben heyecanla ilzeidm çok sıkıldım valla allah aşkına ne anlatıyor bu film demesin mi o zaman kocişe dedim bunlarla artık görümek istemiyorum dedim 10 gün sonra hamile olduğu çıktı ortaya... yani durum bu kocişte sen he dersen giderik yoksa yok dedi kocişe göre hava hoş evdede olsa ordada olsa fifa2012 oynayacak ben o sümsük kızlar sohbet etmeye çalışacağım tabi ortak bi konu bulursam onun sıkılmayacağı... diğer 2, çocukuna hamiş olanda pek sosyetik pikniğe gidek deriz ay yok şunuyapalım ay olmaz gıcık olurum o tiplere gitsek ellemez hiçbişeyi ben yaparım kocişin hatıra demem o ki bahaneleri çok saydım ama işin özü bu insanları zaten çok seven biri değildim şimdi hiç sevmiyorum muhaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?