Sabredenler Kulübü 2012 :)

tamam canım, sen yarın duruma göre haber veririsin bize...hoşçakal

tamam canım, sen yarın duruma göre haber veririsin bize...hoşçakal

hadi bakalım ben de çıkıyorum artık... akşam ev işlerinden vakit bulabilirsem gelirim arkadaşlar
sağlıkla kalın

kuzular bende kaçtım güzel stres attık bu gün sağolun hepiniz.... yarına kadar hoşçakalın akşam takılamam ütüm çok var o biter bende uzanırım ama dayanamaz girerim muhabbet etmeye gelirim belki yerli malı haftası muhabbeti çoşturdu bizi

takma kafana herşey olacağına varır hem kendime diyom hem sana ben yarın gitcem hastaneye 182 hatları acaip yoğun...zaten hastaneye arabayla 10 dk gidiyom gider bakarım varsa var yoksa yok umarım sende hayal kırıklığı yaşamazsın cnm hadi sende hoşçakal...

canım ben aslında bu ay olur diye hissediyordum adetimide cuma bekliyordum ama salı günü çok sidetti cancılandım baktım adet başlamış sonra durdu dün ben msj yazdıgım saatten beri yok benim midem hep bulanır derdim hatırlarsın belki ama bu ay 2 haftadır resmen deli etti beni bulantılarım birde hafif sarı bi akıntım var sanki kasıklarım batıyor ve bacaklrıma agrı vuruyor acaba yerleşme kanaması dedikleri şey olmuş olabilirmi eger bugece ve yarında tekrar başlamazsa cuma sabah test yapayım diyorum ay bide rüyaı anlatayım ablama diyorumki rüymada ay bu ingilterenin yastıkları hiç rahat degil kaç tane yastık aldıysam benim yastıgımın yeini tutmadı giderken yastıkmı götürsem ordada birsürü yastık kırlent falan var kırlentmi yastıkmı tam bilmiyorum fermuarlı fermuarını açıyorum ve içinden yeşil renkli peluş bi oyunck çıkıyor bende diyorum bunu niye kılıfa koymuşlar böylece koltugun üstüne koyayım diyip koyuyor ilginç bi rüya anlamını bulamadım sizce nee

bugün muhabbet akmış gitmiş
arada başka yerlere kaymış ama nyesem tam 50sayfa yazılmış hepücünü okuyamadım bikaç sayfaya baktım ancak... herkescikler iyidir inş benü kimse merak etmemüş emme nysem bende yarın mr snucunu alcaktım ama dr ameliyatta görünüyodu cumaya kaldı bakalım...

rüyan hayır olsun inş canım... inş bebiş geliyodur tatlım kırmızıların 9ay 10gün gelmesin
cumaya kadar gelmezse mutlaka test yap haber ver bize....

günayın herkese, benden başka kimsecikler yazmamış akşam
güsel bir gün geçirsin herkescikler inş öpüldünüz

günaydın kızlaaaaar bgn doktora gidecekler umarım halledebilirler işlerini,sizin elinizde olan bişey değil sonuçta,tamemen şans,kısmet,hayırlısı olsun:26: bnm moralim bozuk bugün dün akşam 4-5 damla açık kahve akıntı geldi,yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti..neden geldi yaa bıktım artık,korkuyorum geçen aylarda adete 10 gün kala başlayıp,adet gününe kadar artarak devam ediyodu,sonra kanama başlıyodu.doktor hap verdi bu ay öle bişey olmadı şuan adete 4 gün var,hap biteli 2 gün oldu,niye geldi akıntı? gece gelmemiş,bugün takipteyim bakalım nolcak,rüyamda adet oluyodum

günaydın herkese!!!!
şu ölen doktora çok üzüldüm... ne cahil insanlar var...
merhametten maraz doğar diye buna denir....
az önce 182 yi aradım bakanlığın eylem veya iş bırakma gibi bi emri yok randevunuza gidin dediler... saatim gelsin ben gidecem

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün kelam arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

sdtive,hoşgeldin bacım nasılsın bakem

günayın herkese, benden başka kimsecikler yazmamış akşam
güsel bir gün geçirsin herkescikler inş öpüldünüz

canım günaydın, akşam önemli bir haber var mı diye hızlıca bakıp çıktım, ütü yapıyordum, görmemişşim yazdığını. iyiyim canım çok şükür. hafta bitsin de dinlenelim diye bekliyoruz

günaydın kuşum, git bakalım, inşallah senin doktorun çalışıyordur

kızlar dün size güldüm ya akşam saat 9 a doğru adanada bi rüzgar bi fırtına koptı şok olduk kocişle çamaşır mak çalışıyordu bulaşık çalışıyordu ütü yapıyordum pat elekrik kesilmesin mi.... gittik kocişle mutfakta pilli randomuzu açtık kahve yaptık karşılıklı oturduk sonradan fark ettikki elektrik gelmiş ama mutfağın ışığı kapalı olduğu için biz fazladan 5 dk karanlıkta oturmöuşuz bütün makinaların fişini çekincede fark etmedik çok güldük çoook halimize

akıntı devam ediyo,4 güne kalmaz adet olurum

Günaydın kızlar,

bende hala kırmızılar yok göğüslerim çok şişti ne yapacağımı bilemiyorum, içim içimi yiyor testler negatif of offffffffffffff

Günaydın kızlar,

bende hala kırmızılar yok göğüslerim çok şişti ne yapacağımı bilemiyorum, içim içimi yiyor testler negatif of offffffffffffff

canım başka bi labaratuvarda yapturma şansın varsa tekrar yaptırsana kan testini,bazıları yanlış sonuç veriyomuş:26:

Günaydın kızlar,

burdan takip etmiş miydin bilmiyorum tatlım ama adetlerim hayatım boyunca çok düzenli olduğu halde benim bu ay tam 1 hafta gecikti hatta sinhus da benim gibi düzenliydi onun da gecikti. belki de mevsim geçişindedir hakikaten..1-2 gün daha bekleyip bir daha kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…