- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.881
elosercemm benim kendimi adapte edemiyorum topiğe.çıkayım ben şimdi,dumura uğradm,hayal kırıklığı yaşadım,vardır bir hayır inşalllah.ben çıkıyorum...
kendine iyi bak....üzme tatlı canını
kendinize iyi bakın canlarımm sdtivee cim sendeeeeeee
elosercemm benim kendimi adapte edemiyorum topiğe.çıkayım ben şimdi,dumura uğradm,hayal kırıklığı yaşadım,vardır bir hayır inşalllah.ben çıkıyorum...
kız biz senle aynı gün adet oluyorduk ben erken oldum bu sabah sendemi erken oldun.... pco muz aynı batımız aynıydı erken adetimizde aynı geldi..... ama ben üzülmedim çünkü zaten doğum kontrol hapı kullandım ya bu ay artık yarından itibaren incir kürü ile start veriyorum maratonumasende üzülme canım rabbim hayırlı zamanda verecek inş
canım ben aslında bu ay olur diye hissediyordum adetimide cuma bekliyordum ama salı günü çok sidetti cancılandım baktım adet başlamış sonra durdu dün ben msj yazdıgım saatten beri yok benim midem hep bulanır derdim hatırlarsın belki ama bu ay 2 haftadır resmen deli etti beni bulantılarım birde hafif sarı bi akıntım var sanki kasıklarım batıyor ve bacaklrıma agrı vuruyor acaba yerleşme kanaması dedikleri şey olmuş olabilirmi eger bugece ve yarında tekrar başlamazsa cuma sabah test yapayım diyorum ay bide rüyaı anlatayım ablama diyorumki rüymada ay bu ingilterenin yastıkları hiç rahat degil kaç tane yastık aldıysam benim yastıgımın yeini tutmadı giderken yastıkmı götürsem ordada birsürü yastık kırlent falan var kırlentmi yastıkmı tam bilmiyorum fermuarlı fermuarını açıyorum ve içinden yeşil renkli peluş bi oyunck çıkıyor bende diyorum bunu niye kılıfa koymuşlar böylece koltugun üstüne koyayım diyip koyuyor ilginç bi rüya anlamını bulamadım sizce nee
sdtive,hoşgeldin bacım nasılsın bakem
günayın herkese, benden başka kimsecikler yazmamış akşam
güsel bir gün geçirsin herkescikler inş öpüldünüz
günaydın herkese!!!!
şu ölen doktora çok üzüldüm... ne cahil insanlar var...
merhametten maraz doğar diye buna denir....
az önce 182 yi aradım bakanlığın eylem veya iş bırakma gibi bi emri yok randevunuza gidin dediler... saatim gelsin ben gidecem
günaydın kızlaaaaarbgn doktora gidecekler umarım halledebilirler işlerini,sizin elinizde olan bişey değil sonuçta,tamemen şans,kısmet,hayırlısı olsun:26: bnm moralim bozuk bugün dün akşam 4-5 damla açık kahve akıntı geldi,yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti..neden geldi yaa bıktım artık,korkuyorum geçen aylarda adete 10 gün kala başlayıp,adet gününe kadar artarak devam ediyodu,sonra kanama başlıyodu.doktor hap verdi bu ay öle bişey olmadı şuan adete 4 gün var,hap biteli 2 gün oldu,niye geldi akıntı? gece gelmemiş,bugün takipteyim bakalım nolcak,rüyamda adet oluyodum
Günaydın kızlar,
bende hala kırmızılar yok göğüslerim çok şişti ne yapacağımı bilemiyorum, içim içimi yiyor testler negatif of offffffffffffff
Günaydın kızlar,
bende hala kırmızılar yok göğüslerim çok şişti ne yapacağımı bilemiyorum, içim içimi yiyor testler negatif of offffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?