Sabredenler Kulübü 2012 :)

inş cnm:)
nedense bn bu ay olmuycak diye alıştırdım kendimi ovulasyon testi sparij vercem yine... eger önümüzdeki ayda olmassa doktora gitcez eşimle..ama şunu farkettim ila ilişki yapcaz dedigim günler de bitürlü kısmetolmuyor gecen ay ve bu ay annemlerdeydik tam ovulasyon zamanı gitmek zorundaydıkk şans iste..sende durumlar nsl bat nezamandı

ne zaman ki kafamızda başka düşünceler olacak o zaman herhalde bebek olacak. benim bat 4 ocaktı tam 6 gün geçti. çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş :( şimdi bat 5 şubat

ne zaman ki kafamızda başka düşünceler olacak o zaman herhalde bebek olacak. benim bat 4 ocaktı tam 6 gün geçti. çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş :( şimdi bat 5 şubat

o gecikmeler insanı maffediyor malesef ben gecen ay tam zamanında oldum onun haricinde 5-9 gün gecikti hepp:(
yalnız ben neyi merak ediyorum biliyormusun mesela senin 6 gn gecikmiş ya sen diyelimki ovulaysonunu 15. günde oldugunu düşünüp ogunlerde çalışma yaptım ama halbuki ovulasyonun bittigini saydıgn zamanmı asıl ovuasyonun başladı ve adetin 6 gün gecikti..

ben bu hesap kitabı anlamıyorumm...bana kalsa neredeyse hergün yapcamm sırf ebi olsun diye ama benim eşim en erken 3 günde bir yapabiliyor.

slm kızlar nslsınız:)
gce ruyamda çok etkilendim kızlar uzun zamandır bebek rüyamda görmüyorum çok gercek gibiydi..
bu ay pressed kuallandım 13 ve 16 günlerde ovulasyonun..rüyamda eczacı arkadaşımla konuşuyorum ona üzüldügümü sadece 13-16 da ilişki oldugunu hamile kalamadım diye dert yanıyorum oda diyorki bende bi test var yeni getirdim kan testi gibi kesin sonuc veriyor al bunu dene diyor.. ben hemen testi yapıyorum ..işin ilginç yanı test dijitall ve hscg degerini ve dogum yapcak tarihini söylüyor.. hscg 43 çıkıyor dogum zamanımda 300 gün sonra diye çıkıyorr.. acaip seviniyourmmmm hemen gelip buraya yazıyorum sakın moralinizi bozmayın bakın ben iki günlük ilişki ile hamile kaldım diyorum:)
hayır olsun sabah mutlu uyandım etkilendim baya...cidden b ay 13-16 da ilişki oldu benim tahmini ovulasyon zamanımda akıntı ygunluguna göre 14-15 de oldu... şuanda hiç akıntım yokkkk sadece bel arım var 3 gündürrr okdr:(

canımm rüyan hayırlara çıksın inş... bende günüme 1 hafta falan vardı galiba rüyamda test yapıp bi arkadaşıma veriyodum ve akşam o arkadaşımla karşılaştığım bana testin pozitif çıktı ilk başlarda dalgınlık ve halsizlik olacak sende demiş uyundığımda çok mutlu olmuştum yalnız rüyaya kaptırmamaya çalıştım kendimi ve kimseye anlatmadım önce hamile olduğumu öğrendiğimde anlattım ama tabi inş senin rüyanda gerçek olur tatlım :21: bu arada bende yumurtlamadan sonra çok kuru günler geçirdim hiç akıntım yoktu adet günüme yakın biraz sarı akıntım oldu şimdi şimdi biraz daha arttı akıntım yani akıntım yok die darlanma emi arkadaşım :16:

canımm rüyan hayırlara çıksın inş... bende günüme 1 hafta falan vardı galiba rüyamda test yapıp bi arkadaşıma veriyodum ve akşam o arkadaşımla karşılaştığım bana testin pozitif çıktı ilk başlarda dalgınlık ve halsizlik olacak sende demiş uyundığımda çok mutlu olmuştum yalnız rüyaya kaptırmamaya çalıştım kendimi ve kimseye anlatmadım önce hamile olduğumu öğrendiğimde anlattım ama tabi inş senin rüyanda gerçek olur tatlım :21: bu arada bende yumurtlamadan sonra çok kuru günler geçirdim hiç akıntım yoktu adet günüme yakın biraz sarı akıntım oldu şimdi şimdi biraz daha arttı akıntım yani akıntım yok die darlanma emi arkadaşım :16:

ayyyyyy gerçektenmi:) negüzel vala inş benim ruyada çıkarrr bu ay fazla çalışamadık ondan çok umutlu deilim yinede kısmet.. akıntıma bakıyorum sürekli ama kupkuruyum arada ıslaklık oluyor okdr.. inş sneinki gibi olurda kuru kuru hamiş kalırım genlede hep bol aıntıdan söz ediyorlar ya ondan üzülüyorum niye akıntım yok diye..
caducuk bşy sorcam cnm sen gecen ay ovulasyonun hangi günlerinde ilişki yaptın.. 13-16-19 bugn 19 günümdeyim yapcaz inşş.. ara çok vermişiz demii.. preseed bugun kulancam dahada kulanmıycamm..

ayyyyyy gerçektenmi:) negüzel vala inş benim ruyada çıkarrr bu ay fazla çalışamadık ondan çok umutlu deilim yinede kısmet.. akıntıma bakıyorum sürekli ama kupkuruyum arada ıslaklık oluyor okdr.. inş sneinki gibi olurda kuru kuru hamiş kalırım genlede hep bol aıntıdan söz ediyorlar ya ondan üzülüyorum niye akıntım yok diye..
caducuk bşy sorcam cnm sen gecen ay ovulasyonun hangi günlerinde ilişki yaptın.. 13-16-19 bugn 19 günümdeyim yapcaz inşş.. ara çok vermişiz demii.. preseed bugun kulancam dahada kulanmıycamm..

tatlım şöle bi durum varki ben geçen ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlamamı bekledim günlerde yaptım ama hep negatif çıktı zaten akıntımdanda anlıyorum ben aslında yumurtladımı..testleri 20 si gibi başlamıştım yapmaya tabi o günlerdede ilişkim oldu benim ama ayın 30 uydu galiba akıntım yumurtlama akıntısı gibi oldu ve daha testde yapmadım ama o gecede yaptık ve hiç kalkmadım ben direk yatakta giyindim ve uyudum ben o gece tutturmuş olabiliriz die düşünüyom :31:

tatlım şöle bi durum varki ben geçen ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlamamı bekledim günlerde yaptım ama hep negatif çıktı zaten akıntımdanda anlıyorum ben aslında yumurtladımı..testleri 20 si gibi başlamıştım yapmaya tabi o günlerdede ilişkim oldu benim ama ayın 30 uydu galiba akıntım yumurtlama akıntısı gibi oldu ve daha testde yapmadım ama o gecede yaptık ve hiç kalkmadım ben direk yatakta giyindim ve uyudum ben o gece tutturmuş olabiliriz die düşünüyom :31:

aslında en mantıklısı akıntıya bakarak ilişki yapak ovulasyon testleri iyicene stres yapıyor insanı.. sadece bu ay preseed kulandım diye tam gününde yapmak istedim ama kısmet olmadıı...
böle olmayıncada bebek acaba nasip deilmi diyede düşümüyor deilim..bu ara mesela bebek olsa hem iş hem bebek nsl gitcek diyorum..kaynanamı sevmiyorum bebek olsa o bakcak kendi gibi yetiştirir kesin.. nebilim olumlu düşünmüyorum bu sıraaaa bebiş konularını ama deli gibide istiyroum garip ruh halindeyim:)

bugün yine test yaptırdım hcg 100'e düşmüş. yine kimyasal gebelik. ağlayıp duruyorum:(((

canım bu durumda üzülme demek ne kada işe yarar bilmiyorum ama çabuk toparlamaya çalış kendini önünde yeni aylar var rabbim sanada eşinede sağlık sıhhat versin..

selam kızlar ben 26 sında olurum bir iki oynar bazen... fakat kasım 26 da değl aralık 4 te oldum neden gecikti anlamadım... aralık 26 da belirtim yoktu test yaptım silik bir çizgi çıkar gibi oldu ama benlki ben psikolojik olarak gördüm o çizgiyi... ama ben hala hasta olmadım... ve göğüslerim felaket şekilde acıyor bir beden büyüdü resmen... bana noldu anlamıorum...

aslında en mantıklısı akıntıya bakarak ilişki yapak ovulasyon testleri iyicene stres yapıyor insanı.. sadece bu ay preseed kulandım diye tam gününde yapmak istedim ama kısmet olmadıı...
böle olmayıncada bebek acaba nasip deilmi diyede düşümüyor deilim..bu ara mesela bebek olsa hem iş hem bebek nsl gitcek diyorum..kaynanamı sevmiyorum bebek olsa o bakcak kendi gibi yetiştirir kesin.. nebilim olumlu düşünmüyorum bu sıraaaa bebiş konularını ama deli gibide istiyroum garip ruh halindeyim:)

preseed ne ben bilmiyom canım ne için kullandınki???? en iisini rabbim bilir elbette ama benden sana bi tavsiye kafanı tamamen boşalt bebek istiyoruz elbet ama bunu sıkıntılı bi şekilde isteyince gelmiyo bebişler, rahat anne istiyolar inan :1: kayınvalidenide takma kafanı canını bu kada sıkacak kada önemli bi yer verme ona hayatında benim iidir aram kayınvalidemle genç kadın zaten anlaşıyoz o yüzden seni tam anlamayabilirim ama bence ona karşı umursamaz ol laf demiş, istemediğin bişe yapmış booşveer oda senin canını sıkamadığını anlayınca bırakacaktır seninle uğraşmayı inş :28:

selam kızlar ben 26 sında olurum bir iki oynar bazen... fakat kasım 26 da değl aralık 4 te oldum neden gecikti anlamadım... aralık 26 da belirtim yoktu test yaptım silik bir çizgi çıkar gibi oldu ama benlki ben psikolojik olarak gördüm o çizgiyi... ama ben hala hasta olmadım... ve göğüslerim felaket şekilde acıyor bir beden büyüdü resmen... bana noldu anlamıorum...

canım yakın zamanda başka gebelik testi yaptın mı? yada kan tahlili falan?

eşim test aldı işten gelirken getircek çünkü eve yakın eczane yok:( beklemedeyim...

bidaha test yapsana cnm 10 gün gecikmiş adetin varsa bebiş çıkar kesin idrar testinde:)

tatlım nie hemen bi kan testi yaptırmıyosunki :31:

ya işte ben geçen ay akıntım vardı beyaz uykusuzluk hali vs vs günüm gelmeden test yaptım ikinci çizgiyi gördüm eşim güldü bana :D artık hayali çizgiler görüosun die... sonra düşündüm ben kızımı sütten kesince doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bir kaç ay önce bıraktım dedim heralde onun düzensizliği ama baktım hala olmadım eşime dün söyledim test alırmısın die... eğer gene çıkmazsa pzartes dr a gideceğim bana noluo anlamadım... hiç bu kadar gecikemzdiki...

preseed ne ben bilmiyom canım ne için kullandınki???? en iisini rabbim bilir elbette ama benden sana bi tavsiye kafanı tamamen boşalt bebek istiyoruz elbet ama bunu sıkıntılı bi şekilde isteyince gelmiyo bebişler, rahat anne istiyolar inan :1: kayınvalidenide takma kafanı canını bu kada sıkacak kada önemli bi yer verme ona hayatında benim iidir aram kayınvalidemle genç kadın zaten anlaşıyoz o yüzden seni tam anlamayabilirim ama bence ona karşı umursamaz ol laf demiş, istemediğin bişe yapmış booşveer oda senin canını sıkamadığını anlayınca bırakacaktır seninle uğraşmayı inş :28:

preseed cnm bi jelll dogal bi jel spermleri rahme kdr götürüyor ve koruyor daha uzun yaşamasını ilerlemesini saglıyor... kimi kadınlardaki rahim iç salgısından dolayı spermleri öldürebiliyor yada ilerlemesini engelliyebiliyormus.. yada yavaş spermlerin ilerlemisine ardımcı oluyormuş.. bakalım bende işe yarıycakmı:)
kaynanamla aramda 40 yaş varanlaşmam zorrr dogal olarak kuşak farkı çok.. ama sorunum kaynanam yaşının kadını olmayıp daha genç olmaya çalışıyorrr herşeye burnunu sokuyor.. sürkeli içli dışlı olmak istiyor.. bense yaşımdan daha olgunum sessiz sakin kimsenin işine karışmam kimsede beni işime karışmasın isterim..çok farklıyız yine idare ediyorum ilk evlendigimde daha bunaltıyordu benii kalp kırmak istemedigimden ne derse alttan alıyordum ama şimdi öle deil istemiyorsam istemiyorum diyorummm :)

tatlım nie hemen bi kan testi yaptırmıyosunki :31:

ya bir iki yaptırdım geçmişte yanlış alarm eşim kan tahliline idararda çıkmadan baktırmaz bir daha :( bekliorum gelsede testi yapsam ya çıkrsa havalara uçarım ama ya çıkmazsa neyim var benim :(

ben de kullanmıştım 1 ay preseedi aslında sürekli kullanmak gerek yumurtlama dönemlerinde. tabi yumurtlama gününü denk getirebilirsem :) düzensiz bir adet olunca yumurtlama günü de karışıyor yaaa.

Back
X