Sabredenler Kulübü 2012 :)

minikgelin süper bişimiş bu yaa hem güzelde duruyor saç modeli fermi bunu beğendi :46:
nidemek efendim begendigine çok sevindim:) bende begendim baya iki dakikada kız şahane topuz yaptı şaştım kaldım nsl kolaymışş:)
kızlar yaa böyle güzel şeyleri paylaşalım yaa faydalı oluyor :D el işine falan düşkün olan varsa onlarıda paylaşalım tpiğimiz dolu dolu olsun :D
yarın birgün biz gün de kurarız sanal pasta börek de yemeye başlarız burda :1:

evt evtt bencedeeee deişik pasta tarifleri yemek tarifleri olur pratik bilgiler olur güzel farklı şeyler görünce burda paylaşalım iyi olur:) kafamız dagılır

yok malesef orada :( aklımda tutmaya çalışırım artık :(

perihan fermicim adım :54: :54: canım arkadaşımm benimmm

ben bir duş alıp geleyim :21: :21: kem kümm şeyyy ... :132:

git kuzum git çipi çipi yap gel :D :D
Bu ahftayı iyi değerlendir haaaaaaaaa :D :1: gelince ben sana anlatırım o ifadeleri çıkartmanı canım :34:

4 yıl dile kolay 4 kere 12 = 48 ay bu da demek oluyor ki 48 keredir hayal kırıklığı.Ama şu an umutsuz olduğum için rahatladım sanki.Tek düşüncem doktor adetinin 1 .günü gel dedi aşılama deniycez de ya akşam,gece falan adet olursa ne olacak 1.günü gidemeyeceğim.

of of offf 4 yıldır deniyorsunuz yanii.
peki cnm tüp bebek istemiyormıusunuz..
yani büyük konuşmayayımda ben en fazla 1.5 sene bekleirm sonra tüp bebek isterimm

bacım yumurtlama günü için ateş tablosuna ben çok güvenmiyorum..
bide sen niye böle acele ediyrosun bacım bu ay snein denemede 2. ayın deilmii inan ben ilk 3 ay hiçbşy yapmaıdm derte etmedim olur diye.. doktora git için rahat etsin ama benceee biraz akışına bırak:) benim yerimde olsan nederdin baucm:D

cnm ben kendime baya saç mmodeli yaparımmm gecen sene upzun saçlaırmı kestirdim malesef şimdi omuzlarımda ondan çpok şekil veremiyorum .. bu modelde etraftan çıkmadıı çok şükür derli toplu olduuu saçım:) offf keşke banyodan sonra kendiliginden güzel olan saçlaırm olsa ama ben okdr çok boya yaptırdımki mafettim saçlarımı:)
Benim saçım pırasa banyodan sonra süper oluyor.Ama düzken kıvırcık istiyorum o yüzden perma yaptırdım.Biraz da uzadı dipleri düz altları kıvırcık.Ben de güzel bir düzleştirici ve güzel bir maşa aldım canım ne isterse onu yapıyorum harika sonuç veriyo.Çok memnunum.
yok malesef orada :( aklımda tutmaya çalışırım artık :(

perihan fermicim adım :54: :54: canım arkadaşımm benimmm

ben bir duş alıp geleyim :21: :21: kem kümm şeyyy ... :132:

Erkencisiniz:34:

nidemek efendim begendigine çok sevindim:) bende begendim baya iki dakikada kız şahane topuz yaptı şaştım kaldım nsl kolaymışş:)

evt evtt bencedeeee deişik pasta tarifleri yemek tarifleri olur pratik bilgiler olur güzel farklı şeyler görünce burda paylaşalım iyi olur:) kafamız dagılır

he valla süper dedin pasta tarifini ben pasta yapmasına bayılıyorum değişik pasta öğrendikçe yaparım birbirimizle paylaşırsak değişik tarif güzel olur :D:46:

cnm ben kendime baya saç mmodeli yaparımmm gecen sene upzun saçlaırmı kestirdim malesef şimdi omuzlarımda ondan çpok şekil veremiyorum .. bu modelde etraftan çıkmadıı çok şükür derli toplu olduuu saçım:) offf keşke banyodan sonra kendiliginden güzel olan saçlaırm olsa ama ben okdr çok boya yaptırdımki mafettim saçlarımı:)

ben de değişik modeller yapıyordum,şimdi daha kısa ve katlı saçım, çok yapamıyorum o yüzden...
bir de benim saçlarım kıvırcık, bazen sadece kahküllerime fön çekip kıvırcık kullanıyorum saçımı kolay oluyor... ama pratik topuzlar ya da diğer kolay saç modelleri çalışan kadınlar için kurtarıcı hakikaten. ben de o yüzden tuttum bu yolladığın modeli :46::46::46:

kırmızılar gitsin diye sabırsızlanıyorum ben de, bugün 5. gün, belki yarın abdest alırım,gündüzki duruma göre

he valla süper dedin pasta tarifini ben pasta yapmasına bayılıyorum değişik pasta öğrendikçe yaparım birbirimizle paylaşırsak değişik tarif güzel olur :D:46:

olur cnm olur.. ben yemektete pastadada deişik tarif denemeyi severim denerim güzel olursa burda paylaşırım:)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
adınıda kaydettim canım perihanımm :34:

ben de değişik modeller yapıyordum,şimdi daha kısa ve katlı saçım, çok yapamıyorum o yüzden...
bir de benim saçlarım kıvırcık, bazen sadece kahküllerime fön çekip kıvırcık kullanıyorum saçımı kolay oluyor... ama pratik topuzlar ya da diğer kolay saç modelleri çalışan kadınlar için kurtarıcı hakikaten. ben de o yüzden tuttum bu yolladığın modeli :46::46::46:

kırmızılar gitsin diye sabırsızlanıyorum ben de, bugün 5. gün, belki yarın abdest alırım,gündüzki duruma göre

sıkı bi çalışma seni bekliyor desene:) hadi bakalım bebegini kondurur inş rabbim göbüşüne bu ay:)

ben size bir muhallebi tarifi vereyim o zaman deneyin kızlar süper oluyor eşim bayılıyor

malzemeler:
3 su bardağı süt
2-3 çorba kaşığı un
1 vanilya
1 su bardağı şeker
1 muz
1 krem şanti
1 çay bardağı fındık

yapılışı:
süt, vanilya, şekr ve unu karıştırarark muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. ocaktan alınca karıştırarak soğutun. hızlı soğursa içi top top oluyor. soğuyunca içine krem şantiyi toz halinde dökün mikserle 5 dak. hızlı devirde çırpın. daha sonra içine küçük doğranmış muz ve fındık katıp kaşıkla karıştırın kaselere boşaltın dolapta bekletin servis yaparken üstüne hindistan cevizi dökün. (ben böğürtlen sosu döküyorum süper oluyor)

ben size bir muhallebi tarifi vereyim o zaman deneyin kızlar süper oluyor eşim bayılıyor

malzemeler:
3 su bardağı süt
2-3 çorba kaşığı un
1 vanilya
1 su bardağı şeker
1 muz
1 krem şanti
1 çay bardağı fındık

yapılışı:
süt, vanilya, şekr ve unu karıştırarark muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. ocaktan alınca karıştırarak soğutun. hızlı soğursa içi top top oluyor. soğuyunca içine krem şantiyi toz halinde dökün mikserle 5 dak. hızlı devirde çırpın. daha sonra içine küçük doğranmış muz ve fındık katıp kaşıkla karıştırın kaselere boşaltın dolapta bekletin servis yaparken üstüne hindistan cevizi dökün. (ben böğürtlen sosu döküyorum süper oluyor)
tühh süt yok bacımmmm yoksa yapardım şimdii:) tamda böle hafif bşyler canım çekiyodu yaırn eve gelirken süt alayımda yapayım :)

of of offf 4 yıldır deniyorsunuz yanii.
peki cnm tüp bebek istemiyormıusunuz..
yani büyük konuşmayayımda ben en fazla 1.5 sene bekleirm sonra tüp bebek isterimm
Canım ben herşeyin doğalını istediğim için bu kadar zaman bekledim.Daha aşılama bile denemedik.Hatta doğru düzgün ilaç bile kullanmadım sadece 2 ay yumurta geliştirici hap içtim.Çatlatma iğnesi bile vurulmadım.Tüp bebek de genel anestezi yaparak yumurta toplanıyor.Genel anestezi ile ameliyat beni korkutuyor.
en nefret ettiğim şeyler;
1- adet sancısı
2- adet sonrası akıntı takibi
3- ovulasyon gününü hesaplarken ateşimi talimli gibi ölçmek, 2 saat su içmeden durmak test yapıp negatifi görmek
4- ev ödevi gibi çalışma yapmak
5- dpo günlerine girmek
6- belirtileri hamililiğe yormak
7- hamileyim diye sevinirken adet olmak

nefrettttttt ediyorummmmmmmm ulennnnnnnn
:47::47::47:

Ben bişey daha ekliyim 6. maddeyle 7. madde arasına yakışır. İdrar testi yaptıktan sonra çubuğa şaşı bak şaşır gibi bakmak dakikalarca başında beklemek.Negatif çıkınca sinirden çöpe atmak.Birkaç dakika sonra bir umut diyerek çöpten çubuğu geri almak:9:

malzemeler:
3 su bardağı süt
2-3 çorba kaşığı un
1 vanilya
1 su bardağı şeker
1 muz
1 krem şanti
1 çay bardağı fındık

yapılışı:

ıımmmm bu kremaya bayılıyorum yaa yaptığınız kremalara kremşanti katınca süper bir tat oluyor ben bunu kadayıf kavurup onun arasına döküyorum yani muhallebili kadayıf biliyosunuzdur belki oda çok güzel oluyor :46:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]hamileee :49: :49: :52: :52:
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]25 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil33
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]10 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu[/TD]
[TD]13 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben de size nescafeli kurabiye tarifi vereyim
1 paket sana yağ oda sıcaklığında
1 su bardağı şeker
1 su bardağı nişasta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
2 yumurta sarıları içine beyaz dışına
2 yemek kaşığı nescafe
aldığı kadar un
170 derece fırında pişicek kızlar top top yapıyosunuz kurabiyeleri sonra üzerine yumurtanın beyazına batırıp hindistan cevizine de batırırsanız görüntüsüde güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim bayatladıkçada çok lezzetli oluyo bu kurabiye :34:

bayılma garantili bir pasta tarifi vereyim ben o zaman, muhallebisi ecntrk seninkine benziyor; :21::21::21:

HAMURU:
 3 yumurta
 1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
 ½ su bardağı su
 1,5 su bardağı un
 ½ paket hamur kabartma tozu
 1 paket vanilya
Malzemeler çırpılır, turta kabına dökülür ve önceden ısıtılmış fırında düşük ısıda (150derece) pişirilir.
Muhallebisi:
 750 ml süt
 1 yemek kaşığı un
 2 yemek kaşığı nişasta (mısır veya buğday)
 2 yumurta
 ½ su bardağı toz şeker
 ½ paket krem şanti
 ½ paket vanilya
Süt tencereye konur ve ısıtılır. Ayrı bir kapta vanilya ve krem şanti haricindeki malzemeler çırpılır ve karıştırılır. Bu karışımın üzerine ılıyan sütün yarısı boşaltılır ve iyice karıştırılır. Bu karışım tencerede kalan süte yavaş yavaş ilave edilir. Çırpma teli ile karıştırılır. Kaynatılır. Tamamen sütle karıştıktan sonra vanilya eklenip 5 dk. Kaynatılır. Karışım ılıyınca toz halindeki krem şanti eklenir ve mikserle çırpılır.
Kalıptan çıkarılan kekin üzerine muhallebi dökülür ve istenen mevsim meyveleri ile üstü süslenir.
Oooh afiyet olsun. 

aman kendinizi kaptırıp hepsini yemeyin! :9::9::9:

kızlar bu akşam çok duramicam ben kaçtım öptüm hepinizi benim misafirim geliyor :1: yarın akşam görüşürüz öptüm hepiniziii :54:

Back
X