Sabredenler Kulübü 2012 :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün egemn(binnur) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Son düzenleme:
rabbim hayırlı sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip etsin inşşşşşşşşşş :nazar:
bu haberi verdiğin gibi sağlıklı bir şekilde doğum yaptığın haberini de alırız inşşş :nazar:
bu gebelik hakkınızda hayırlı olur herşey istediğiniz gibi gelişir umarım,sağlıkla hayırlısıyla güzel bir gebelik geçiririsin inş canım :nazar::nazar: :16::16:
bizleri çok ama çok mutlu ettin sabah sabah :52::52:

ahh cnm bnm allah razı olsun duaalrına amin diyorum:54: canlarım bnm sizlerle paylaştım eşimden sonra sabahın köründe uykusundan uyandırdım şok oldu aynen böyle kaldı:53: kalp atışlarını duyunca söylicez ailelere inş:emir_bebek:

ya ben kasık ağrılarının yumurtlamadan kaynaklandığını burda öğrenmiştim:17:önceden ağrılarım olurdu ama önemsemezdim,neden olduğunu da bilmezdim:26: yalnız dünden beri kasıklarım da baya bi batma var,yumurtlama günlerim geçeli 1 hafta oldu nerdeyse (zaten eşim hasta olduğu için değerlendiremedik de :25: ) acaba neden oluyordur bu ağrılar kısslarr,bi de daha adetime var ama az bişi kan gördüm,onla da bi alakası var mola :44::44:

vay be liste de kendimi hamile olarak da görmek varmış:52: ama HAMİLEE diye siyah olmuş kırmızı olmamış,onu düzeltebilir misin:17::1:

aşk olsun hiç olur mu,bu konuda ben de dertliyim zaten biliyosun:31:

biliyorum tatlım biliyorum, elbette seninle birlikte hamilelik yaşayan insanlarla konuşacağın çok fazla şey olacak, başka topiklere gideceksin zaten, çok normal...ama bize de gelirsin sen, gidemezsin buralardan :34::34:

eşine söyledin mi?

ya ben kasık ağrılarının yumurtlamadan kaynaklandığını burda öğrenmiştim:17:önceden ağrılarım olurdu ama önemsemezdim,neden olduğunu da bilmezdim:26: yalnız dünden beri kasıklarım da baya bi batma var,yumurtlama günlerim geçeli 1 hafta oldu nerdeyse (zaten eşim hasta olduğu için değerlendiremedik de :25: ) acaba neden oluyordur bu ağrılar kısslarr,bi de daha adetime var ama az bişi kan gördüm,onla da bi alakası var mola :44::44:

bacım allah korusun kist olabilir ya da geç yumurtluyosundur ovu.testin var mı??? bu arada son 1 tane ovu testim kaldı onu da yapıyım da bi ara bakıyım gerçekten gebeliği gösteriyo mu:31:

biliyorum tatlım biliyorum, elbette seninle birlikte hamilelik yaşayan insanlarla konuşacağın çok fazla şey olacak, başka topiklere gideceksin zaten, çok normal...ama bize de gelirsin sen, gidemezsin buralardan :34::34:

eşine söyledin mi?

evet söyledim sabah testi yapınca sesim titreye titreye söyledim şok oldu :53: böyle kaldı:53: birbirimize sarıldık sonra çok özel bi andı:48:

kuzum eğer yumurtlama günlerini değerlendirmiş olsaydın belki bebeiş tutmuştur diyecektim ama, yeniden ağrın varsa ve hafif leke geldiyse belki de yeni yumurtluyorsundur...

vay be liste de kendimi hamile olarak da görmek varmış:52: ama HAMİLEE diye siyah olmuş kırmızı olmamış,onu düzeltebilir misin:17::1:

düzelmiş olması lazım kuzum, bir daha bak bakalım...

bacım allah korusun kist olabilir ya da geç yumurtluyosundur ovu.testin var mı??? bu arada son 1 tane ovu testim kaldı onu da yapıyım da bi ara bakıyım gerçekten gebeliği gösteriyo mu:31:

aaa evet evet ben de onu merak ediyordum yaaa, hakikaten yap bakalım ne çıkacak

evet söyledim sabah testi yapınca sesim titreye titreye söyledim şok oldu :53: böyle kaldı:53: birbirimize sarıldık sonra çok özel bi andı:48:

:16::16::16: ayyy Rabbim bize de nasip eder inşallah. Allah ağzınızın tadını, evinizin huzurunu hiç bozmasın

canım çok teşekkür ederim rabbim hayırlı zamanda sizlere de vericek inşallah BU 10.AYIMDI KORUNMAYALI KIZLAR

ya hamile kalanların hemen hemen hepsi ilk aylarda olmayanlar hep bir yıla yaklaştıklarında hamile oluyo hiç dikkat ettniz mi valla benim dikkatimi çekti ha :26:

ahh cnm bnm allah razı olsun duaalrına amin diyorum:54: canlarım bnm sizlerle paylaştım eşimden sonra sabahın köründe uykusundan uyandırdım şok oldu aynen böyle kaldı:53: kalp atışlarını duyunca söylicez ailelere inş:emir_bebek:

evet kuzum en güzeli kalp atışını duyduktan sonra söylemek ayyy inşallah onlarıda duyarsın kucağınada alırsın :16:

kuzum eğer yumurtlama günlerini değerlendirmiş olsaydın belki bebeiş tutmuştur diyecektim ama, yeniden ağrın varsa ve hafif leke geldiyse belki de yeni yumurtluyorsundur...

düzelmiş olması lazım kuzum, bir daha bak bakalım...

aaa evet evet ben de onu merak ediyordum yaaa, hakikaten yap bakalım ne çıkacak

:16::16::16: ayyy Rabbim bize de nasip eder inşallah. Allah ağzınızın tadını, evinizin huzurunu hiç bozmasın
allah razı olsun hepimizin inşallah:16: ovu test yapınca sonucu yazarım size..ve hamilee diye kırmızı yazıyo teşekkür ederim:52:
ya hamile kalanların hemen hemen hepsi ilk aylarda olmayanlar hep bir yıla yaklaştıklarında hamile oluyo hiç dikkat ettniz mi valla benim dikkatimi çekti ha :26:

evet kuzum en güzeli kalp atışını duyduktan sonra söylemek ayyy inşallah onlarıda duyarsın kucağınada alırsın :16:

evet cnm hep sonlara doğru kalıyoruz,hayırlı zaman bu zmaan demekki:26: ayy inşallah cnm inşallah:52:

kızlaaaarrr bilgisayarım geldi şimdi,sabahtan beri işyerinde başkasının bilgisayarından yazıyodum,çokk mutlu oldum valla,akşama kadar burdayım bgn:52::52::52::52::52:

kızlaaaarrr bilgisayarım geldi şimdi,sabahtan beri işyerinde başkasının bilgisayarından yazıyodum,çokk mutlu oldum valla,akşama kadar burdayım bgn:52::52::52::52::52:

hadi gözün aydın,bilgisayarın da gelmişşş,oh ohhh.o zaman ben de gün içinde sık sık uğrarım buraya.yeni hamişimiz sıkılmasın tek başına dimi ama :34:
şimdilik görüşürüzzzzzzz

hayalimduam da 10. ayında hamile kalmıştı sanki, öyle hatırladım...dediğin doğru sanırım

oooooh yaşasın :21::21::21: benim de işlerim hafif bugün, amirim de yok...daha rahatım, kaynatalım :21::21::21:

canım sıkıın ya bir süredir, dün eşimle konuştuk, mutlu olmadığımı söyledim, o da mutlu değilim dedi. hiçbirşeyden keyif almaz oldum dedi. ilk defa ağlamadan konuştum onunla. yaşadığımız bütün bu zor süreçlerde, ondan neler beklediğimi ve onun hiç yapmadığını anlattım. o da farkında zaten. dedim ki, beni el üstünde tutman gereken zamanlarda böyle davranmadın, ilerde de böyle olacaksa, ikimizin de mutsuz olmasının ne anlamı var? çok fazla tatminsizlik yaşıyorum ve bunlar benim çözebileceğim şeyler değil dedim. sen de belki çözemezsin dedim. Ama çok yıprandım çok üzüldüm, ilk evlilik yıllarım böyle geçmemeliydi dedim. O da biizm gibi birbirine çok aşık bir çiftin böyle sorunlarla boğuşmasına çok üzülüyorum dedi. Dedim ki, dönüp arkamı gitme cesaretim yok şimdilik, ama bu şekilde mutsuz sürdürmek de çok zor dedim. Onun da ne kadar üzüldüğüne ve çaresiz olduğunu görebiliyorum. Çok zor bir imtihanmış bu geçtiğimiz. Sonu nereye varacak inanın bilemiyorum.

Sonra o da çok üzgün olunca dayanamadım, yaklaştım biraz ve sonu nerde bitti dersiniz :17::17::17: böyle olmasını da sevmiyorum ama oraya gidiyor işte bir şekilde. Bebek fikrinden vazgeçtiğimi, bir süre istemediğimi söyledim. Bu sorunların arasında zamansız olacağını belirttim. Benimle aynı fikirde değildi sanırım, sadce sessizce kafa salladı...

Egemn kuzum, senin müjdeli haberinin üzerine sıkıcı şeyler yazdım ama paylaşabildiğim bir sizler varsınız...

hadi gözün aydın,bilgisayarın da gelmişşş,oh ohhh.o zaman ben de gün içinde sık sık uğrarım buraya.yeni hamişimiz sıkılmasın tek başına dimi ama :34:
şimdilik görüşürüzzzzzzz

maalesef cnm yamadan göndermişler resmen,gene kapandı çalışmıyo acer marka bilgisayar almayın,3 ayda 2 kere servise gitti bunda da yapmamışlar zaten..aldığım yere götürcem çok sinirlendim resmen moralim bozuldu:14::14::14::14:

hayalimduam da 10. ayında hamile kalmıştı sanki, öyle hatırladım...dediğin doğru sanırım

oooooh yaşasın :21::21::21: benim de işlerim hafif bugün, amirim de yok...daha rahatım, kaynatalım :21::21::21:

canım sıkıın ya bir süredir, dün eşimle konuştuk, mutlu olmadığımı söyledim, o da mutlu değilim dedi. hiçbirşeyden keyif almaz oldum dedi. ilk defa ağlamadan konuştum onunla. yaşadığımız bütün bu zor süreçlerde, ondan neler beklediğimi ve onun hiç yapmadığını anlattım. o da farkında zaten. dedim ki, beni el üstünde tutman gereken zamanlarda böyle davranmadın, ilerde de böyle olacaksa, ikimizin de mutsuz olmasının ne anlamı var? çok fazla tatminsizlik yaşıyorum ve bunlar benim çözebileceğim şeyler değil dedim. sen de belki çözemezsin dedim. Ama çok yıprandım çok üzüldüm, ilk evlilik yıllarım böyle geçmemeliydi dedim. O da biizm gibi birbirine çok aşık bir çiftin böyle sorunlarla boğuşmasına çok üzülüyorum dedi. Dedim ki, dönüp arkamı gitme cesaretim yok şimdilik, ama bu şekilde mutsuz sürdürmek de çok zor dedim. Onun da ne kadar üzüldüğüne ve çaresiz olduğunu görebiliyorum. Çok zor bir imtihanmış bu geçtiğimiz. Sonu nereye varacak inanın bilemiyorum.

Sonra o da çok üzgün olunca dayanamadım, yaklaştım biraz ve sonu nerde bitti dersiniz :17::17::17: böyle olmasını da sevmiyorum ama oraya gidiyor işte bir şekilde. Bebek fikrinden vazgeçtiğimi, bir süre istemediğimi söyledim. Bu sorunların arasında zamansız olacağını belirttim. Benimle aynı fikirde değildi sanırım, sadce sessizce kafa salladı...

Egemn kuzum, senin müjdeli haberinin üzerine sıkıcı şeyler yazdım ama paylaşabildiğim bir sizler varsınız...

yok cnm paylaşcan tabi her zaman:16: kınuşman iyi olmuş,sonu da güel bitmiş:17::1: sizinki daha zor bi imtihan sanırım ama herşeyin bi zamanı var cnm o zman gelince bak stres de olsan oluyo ama bu demek değil tabiki sürekli düşün stres ol,sağlığına zarar ne gerek var..bu konuşma çok çok iyi olmuş bundan sonra eminm toparlanır,bi çeki düzen verir eşin kendine:16: herşey gönlünüzce olsun cnm,rabbim ağız tadınızı bozmasın olur böyle şeyler:34:

maalesef cnm yamadan göndermişler resmen,gene kapandı çalışmıyo acer marka bilgisayar almayın,3 ayda 2 kere servise gitti bunda da yapmamışlar zaten..aldığım yere götürcem çok sinirlendim resmen moralim bozuldu:14::14::14::14:

gitcem dedim gidemedim bak.deli misin kızım sen,bugün senin en mutlu günün bırak bilgisayar için üzülmeyi yaa,tadını çıkar bugünün.allah etmesin de sonra da mide bulantıların halsizliklerin başlarsa ararsın bak bu günleri,tadını çıkar,mutlu ollll :16::16:

tüh yaaa... hem bilgisayarının yapıldığına sevinmiştik, hem de burda olacağına ama hayal kırıklığı olmuş yine. sinirlenmekte de çok haklısın, garantisi devam ediyor anladığım kadarıyla, aldığın yere götür... hatta türkiyedeki temsilciliklerini falan ara, yaygara çıkart biraz, laf anlamıyor yoksa bu adamlar....

ama çok da üzülme, sık sık kendine şunu tekrarla "ben haamileyiiiiim" :21::21::21: :16::16::16:

yok cnm paylaşcan tabi her zaman:16: kınuşman iyi olmuş,sonu da güel bitmiş:17::1: sizinki daha zor bi imtihan sanırım ama herşeyin bi zamanı var cnm o zman gelince bak stres de olsan oluyo ama bu demek değil tabiki sürekli düşün stres ol,sağlığına zarar ne gerek var..bu konuşma çok çok iyi olmuş bundan sonra eminm toparlanır,bi çeki düzen verir eşin kendine:16: herşey gönlünüzce olsun cnm,rabbim ağız tadınızı bozmasın olur böyle şeyler:34:

amin canım yaa..hakikaten zor, insan başına gelmeyince tahmin edemiyor. eşimin abna karşı tavırları değişir mi bilmiyorum ama ben son uayrımı da yaptım...bundan sonra top onda

Back
X