Sabredenler Kulübü 2012 :)

hmm ince mevzular bunlar:17: dediğin ağrının bahsettiğin şeyden olduğunu hiç sanmıyorum ben ya. ikisini bağdaştıramadım. ama .ok kastım demişsin ya belki işte ondan hamlama gibi oldu diye düşünebiliriz. inşallah ağrın geçer ya. ağrı çekmek zor iş. valla eğer endişe ettiğin bir durum yoksa ağrı kesici de al. ben bazı gün bir majezik, bir aprol içmek için neler vermem şimdi ama bu velet zarar görmesin diye böyle sabrediyoum.
bir kaç ay çocuğu ertelemeye kara verdik ya o yüzden almama gibi durum söz konusu değil bakayım o zaman ilerleyen saatlerde daha zorlanırsam alırım artık ne yapim :31:

Kasık ağrısı falan da yumurta catlıyorsa ondan olabilir.Hap içmeyeye çalış. Bahsettiğin sorun sorun bile değil :))) yani kaç kerede kaç kere başına böyle bişey geliyor o önemli.Eminim normalde olmuyodur böyle bi sorun bi kere de böyle olmuşsa nolcak yani :) takma kafana muck sorun falan yok canım
yüzüm de tebessüme sebep oldun biliyon mu :) valla dünden beri heralde yeni gülüyorum kocamda sorup duruyo ben de bişi yok diyom :31: ara sıra olması normal midir herkes de olur mu ki bu yani orda bir yerde duruyo ama gelipde senin rahatlamana müsade etmiyo :17: ayy çok ayıpsız mıyım ben niy :17:internette bakıyorum ama aradığımı bulamıyom sinir oldum :47: amaannn didim ne varsa bizim kızlar da var en iyisi onlarla paylaşmak hakkatten de öyle oldu :16:

tabii burada insan rahatlıyor hakkaten. :)
of ya ben valla çamaşır suyunda bekletmekten pek üşendim. şimdi gidip makineye yerleştircem. deterjan yerine de çamaşır suyu koyup öyle yapayım. zaten makinenin maşallahı var 2.5 saate yıkıyor bir programı. öyle uzun uzun yıkasın ne kadar temizlenirse. bu hamile halimle çam. suyu kokusunu çekemiycem şimdi daha tezgah üstünü de temizlemem lazım ama gece uyuyamadım yine uykum var enerjim yok. Allah'ım günler zor geçer oldu valla bu son zamanlar böyleymiş hakkaten. :2:

bir kaç ay çocuğu ertelemeye kara verdik ya o yüzden almama gibi durum söz konusu değil bakayım o zaman ilerleyen saatlerde daha zorlanırsam alırım artık ne yapim :31:

yüzüm de tebessüme sebep oldun biliyon mu :) valla dünden beri heralde yeni gülüyorum kocamda sorup duruyo ben de bişi yok diyom :31: ara sıra olması normal midir herkes de olur mu ki bu yani orda bir yerde duruyo ama gelipde senin rahatlamana müsade etmiyo :17: ayy çok ayıpsız mıyım ben niy :17:internette bakıyorum ama aradığımı bulamıyom sinir oldum :47: amaannn didim ne varsa bizim kızlar da var en iyisi onlarla paylaşmak hakkatten de öyle oldu :16:

ahahaha ilahi canım ya sen de beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi :)) orda bi yerde duruyor ama gelmiyo bi türlü :)) ceeeee yapcak
canım burda çekindiğin bi durum olursa özelden de sorabilirsin çekinmeden.Sonucta burası aynı sorunları olan hatunların toplandıgı bi ortam burda herkes rahat rahat birbirine danışabiliyor fikir alışverişinde bulunabiliyor. Ama tabi topikde herşeyi paylaşamıyoruz sonucta herkese acık bi konu ama dediğim gibi özelden de yazabilirsin bana muck

of ya ben valla çamaşır suyunda bekletmekten pek üşendim. şimdi gidip makineye yerleştircem. deterjan yerine de çamaşır suyu koyup öyle yapayım. zaten makinenin maşallahı var 2.5 saate yıkıyor bir programı. öyle uzun uzun yıkasın ne kadar temizlenirse. bu hamile halimle çam. suyu kokusunu çekemiycem şimdi daha tezgah üstünü de temizlemem lazım ama gece uyuyamadım yine uykum var enerjim yok. Allah'ım günler zor geçer oldu valla bu son zamanlar böyleymiş hakkaten. :2:

Sen asıl doğunca gör yani herkes öyle diyo ne biliyim bu günleri de aratacak sana :33: inşallah akıllı bir bıdık olur da cok cektirmez sana :emir_bebek:

yorma kendini o zaman kuzum yaa at makinaya olduğu kadar artıkım ne yapcen :34:

ahahaha ilahi canım ya sen de beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi :)) orda bi yerde duruyor ama gelmiyo bi türlü :)) ceeeee yapcak
canım burda çekindiğin bi durum olursa özelden de sorabilirsin çekinmeden.Sonucta burası aynı sorunları olan hatunların toplandıgı bi ortam burda herkes rahat rahat birbirine danışabiliyor fikir alışverişinde bulunabiliyor. Ama tabi topikde herşeyi paylaşamıyoruz sonucta herkese acık bi konu ama dediğim gibi özelden de yazabilirsin bana muck
:9::9::9: bak şimdi ben de güldüm kendime haaa cee eeeeeee yapsın sankim ne olcek ki allah allaahhh oyununu doğru düzgün oynasın oda dalga geçiyo :9::9: sağoll kuzum valla rahatladım haa :17: gidem kalan işlerimi yapam ayol biraz enerji geldi onuda gidem mutfakda harcıyam :1: çookk öptüm sizleri iyiki varsınız yaa allahımmtüm güzellikleri hep peşinizdenkoştursun :34:

yorma kendini o zaman kuzum yaa at makinaya olduğu kadar artıkım ne yapcen :34:

:9::9::9: bak şimdi ben de güldüm kendime haaa cee eeeeeee yapsın sankim ne olcek ki allah allaahhh oyununu doğru düzgün oynasın oda dalga geçiyo :9::9: sağoll kuzum valla rahatladım haa :17: gidem kalan işlerimi yapam ayol biraz enerji geldi onuda gidem mutfakda harcıyam :1: çookk öptüm sizleri iyiki varsınız yaa allahımmtüm güzellikleri hep peşinizdenkoştursun :34:

Benimde misafirlerim gelecek hem de 4 gün kalcaklar ben neden hala pc başında oturuyorsam :) gidiyim bişeyler yapıyım bari

slmm kızlarrrrr:3:
misafirler,temizlikler ohoooooooo kolay gelsin size.ben de yeni atlattım:1: demiştim ya yemeğe misafirim gelecek diye,dün akşam aldık yemeğe.bi yerde kendini kanıtlama yemeğiydi benim için girdiğim stresi düşünün artık :27: amcam sen yemek yapmayı biliyor musun ki dedi damarıma bastı ben de en ağır yemeği yine yaparım deyince iş ispatlamaya kalmıştı.veeeeeeee amca beyden tam not aldım çok şükür :32::32: temizliğimi yaptım, yemeklerimi yaptım,misafirlerimi ağırladım,ohhhhhhhh rahatladım :24::24:
ne diyelim darısı başınıza artık:1::1:

raraavis,ben de tam senin dediğini diycektim sana.canım hamile hamile ne işin var senin çamaşır suyuyla filan.mümkün olduğunca uzak durman lazım kokudan.ben arada yaparım öyle, bardakların hepsi makineye girdiğinde bari çamaşır suyuyla temizlensin diye.hem deterjan koyarım hem de tablet deterjanın yanındaki sıvı deterjan gözüne çamaşır suyu koyarım.biraz da üst sepetin üzerine şöyle bir dolaştırırım.tertemiz de olur.
ama şu da var ki eğer çok sararmışlarsa ve bekletmetden temizlenmiyecek gibi duruyorlarsa neden sen yapıyorsun,bırak yarın gelen teyze bastırsın bardakları çamaşır suyuna,ama öyle olsa bile sen in mutfaktan uzak durman gerek bence.
çok konuştum yine,neyse sağlıcakla kal canım :23:

herkese hayırlı güzel günler!
bu hafta temizlik manyağı modundayım mecburen. yarın aylar sonra ayarladığım teyze gelecek ve ben adım gibi biliyorum hepsini yetiştiremeyecek. o yüzden bütün hafta azar azar iş yapmak zorunda kaldım. bugün de mutfakla meşgul oluyorum. şimdi köşe takımını bir güzel sildim. geçen teyzeye bırakmıştım beğenmemiştim mecbur oflaya puflaya yaptım.
kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. şimdi çamaşır suyuna koymam gereken sararmış kaşık bardak vs var. bunları tek tek uğraşmasam da makineye dizsem ve deterjan gözüne çam. suyu koyup yapsam olur değil mi? yine temizlenirler yani. valla bari ondan yırtayım diyorum :)

bu hafta böyle geçecek anlaşılan bel ağrısı ve temizlik işleri ile. ama haftaya iki tane misafirliğe gitmek istiyorum acısını çıkarayım. sonra d abebişin kıyafetlerini yıkamam lazım ki bavulu hazırlamaya başlayayım. az bir şey kaldı artık 37 den itibaren olab,lir dedi doktor ya en son gidişimden tırstım resmen. gerçi ben kasım ortasından önce sanmıyorum. hatta kasım 20 den önce gelmez diyorum ama hayırlısı tabii...

hamile hamile iş yapmak da zor hakikaten tatlım, Allah kolaylık versin. kadını 1 günden fazla alsan olmuyor mu? Belki de kadının boş günü yoktur bilemem ama sen bu kadar yorulmazdın. Günden güne de ağırlaşıyorsundur tabii, bir an önce yapacaklarını bitirmen iyi olur hakikaten.

Keşke bırakabilsen ama kolay değil ben de cok denedim. Başardım ama bu kez de başka saçma sapan şeylere sardım kendimi.Yani çivi çiviyi söker hesabı :) Doktorundan memnunsam değiştirme tabi.Eşinin sperm sonucları, snein hormon tahlili sonuçların iyi mi?

eşimin sperm sonuçları normaldi hep, morfoloji de normaldi. özel la. da yaptırıyordu. Bu sefer benim gittiğim klinikte yaptırdı, aynı zamanda tüp bebek merkezi orası ve morfolojiye 0 dediler :53::53::53: çok olduk, en son % 14 falandı. Sonra doktor, buna canınızı sıkmayın, çok değişkendir falan dedi. Biz rastgele 100 spermi sayıyoruz, elbette arada normal olanlar vardır dedi. O yüzden takılmıyorum ona, sonuçta dölleyecek 1 sperm. benim de hormon değerlerim normal :nazar::nazar::nazar: bilemiyorum neden olmuyor, demek zamanı değil

raraavis,ben de tam senin dediğini diycektim sana.canım hamile hamile ne işin var senin çamaşır suyuyla filan.mümkün olduğunca uzak durman lazım kokudan.ben arada yaparım öyle, bardakların hepsi makineye girdiğinde bari çamaşır suyuyla temizlensin diye.hem deterjan koyarım hem de tablet deterjanın yanındaki sıvı deterjan gözüne çamaşır suyu koyarım.biraz da üst sepetin üzerine şöyle bir dolaştırırım.tertemiz de olur.
ama şu da var ki eğer çok sararmışlarsa ve bekletmetden temizlenmiyecek gibi duruyorlarsa neden sen yapıyorsun,bırak yarın gelen teyze bastırsın bardakları çamaşır suyuna,ama öyle olsa bile sen in mutfaktan uzak durman gerek bence.
çok konuştum yine,neyse sağlıcakla kal canım :23:

hamile hamile iş yapmak da zor hakikaten tatlım, Allah kolaylık versin. kadını 1 günden fazla alsan olmuyor mu? Belki de kadının boş günü yoktur bilemem ama sen bu kadar yorulmazdın. Günden güne de ağırlaşıyorsundur tabii, bir an önce yapacaklarını bitirmen iyi olur hakikaten.

eşimin sperm sonuçları normaldi hep, morfoloji de normaldi. özel la. da yaptırıyordu. Bu sefer benim gittiğim klinikte yaptırdı, aynı zamanda tüp bebek merkezi orası ve morfolojiye 0 dediler :53::53::53: çok olduk, en son % 14 falandı. Sonra doktor, buna canınızı sıkmayın, çok değişkendir falan dedi. Biz rastgele 100 spermi sayıyoruz, elbette arada normal olanlar vardır dedi. O yüzden takılmıyorum ona, sonuçta dölleyecek 1 sperm. benim de hormon değerlerim normal :nazar::nazar::nazar: bilemiyorum neden olmuyor, demek zamanı değil

ah işte hamile hamile mecburen yapıyorum diyorum ya kadını aylardır anca ayarladım. çok da iş birikti anca biter. bir ihtimal cumartesiye gelecek ama pek de istemiyroum hafta sonu diye. zaten yarın da cumartesi de eşim öğlene kadar evde olacak sonra gidiyor o yüzden ters günler oldu ama kadının günü yok. başka kadın denemeyi düşünüyorum zaten de bu sefer de böyle bununla yapacağım şimdi makineye attım valla elime ne geldiyse biraz da çamaşır suyu koydum deterjan bölümüne. hatta kalın plastik süzgeçlerimi bile koydum yamulurlarsa da ne yapayım elimle uğraşacak halim yok yani. perdelerim aylardır yıkanmadı bu sefer bile yıkamıyorum artık bayrama yakın yıkanacak onlar. şimdi öncelik bebek odası. onun dolapları bir güzel silinsin ki ben de yerleştireyim evin için terelelli oldu her yerde bebek ıvır zıvırı. yıkanıp yıkanıp koyulacak. esasen böyle düzenli gelecek bir kadın bulabilsem şu hamile zamanımda hiç olmazsa ütüyü bile yaptırmayı düşünüyorum hiç istemesem de. dün ütü yaptım ya ne gece rahat uyuyabildim ne şimdi diri haldeyim. karnım da bugün yukarı çıkmış gibi geldi bana. zaten gece de kaburgama bir tekme yedim sağolsun bu gece ben uyandıkça velet tempo tutarak tekme savurdu. o da rahatsızdı galiba :43: neyse kızlar ben biraz gidip uzanıcam artık makine çalışsın kendine toparlarsam geri mutfak tezgahını falan yaparım şimdi enerjim sıfır. sonra görüşürüz!

canım sen de 10.aya yaklaşıyoruz demişsin,bak 10.ayında hamile kalan iki örneğimiz var önümüzde,inşşşşşşşşş senin bebiş de daha fazla bekletmeden bu ay gelir,gerçi sen korunucam filan diyordun ama belli mi olur gelecekse öyle de böyle de gelirrrrr :21::21:

Tabi herşey normal olup da olmayan çok kişi var ben de onlardan biriyim .Hayırlısı zamanımızı bekliyoruz bakalım

canım sen de 10.aya yaklaşıyoruz demişsin,bak 10.ayında hamile kalan iki örneğimiz var önümüzde,inşşşşşşşşş senin bebiş de daha fazla bekletmeden bu ay gelir,gerçi sen korunucam filan diyordun ama belli mi olur gelecekse öyle de böyle de gelirrrrr :21::21:

sanmıyorum canım ya, 1-2 aydır yumurtalarım çatlamaz oldu :( kilo aldım o etkiliyor anladığım kadarıyla. bu ay da yumurtlama ağrısı hissetmedim hiç, yine çatlamadı tahminimce. zaten teorik olarak yumurtlama zamanına gelen günlerde de çok sıkı çalışamadık. 14. ve 18. günler ilişki oldu. Bugün 25. gün, bebiş olsa ufak belirtilerim olurdu belki. Benim belirtilerim adete yönelik yine. hafif karnım şişti, azıcık da göüğslerim. her ay olduğu gibi, sivilcelerim de yerinde... yani bu ay olmadı. bundan sonra 1-2 ay istemiyorum. aralıkta yeniden denerim diyorum ama bakalım

kızlar aniden çıktım görüşemedik....sağlık ocağından geldim şimdi,bebeğimin kalp atışını duydum,Çok şükür RABBİ'me:nazar::nazar:

saglık ocakları takip mi yapıyor oyle? ben bize yakın sağlık ocagının yerini bile bilmiyorum hep hastaneye gidiyorum malum benim çok doktor tanıdık var ya orada işlerimi halledebiliyorum diye.

saglık ocakları takip mi yapıyor oyle? ben bize yakın sağlık ocagının yerini bile bilmiyorum hep hastaneye gidiyorum malum benim çok doktor tanıdık var ya orada işlerimi halledebiliyorum diye.
aaa benimki gelmedim diye aradı beni,gittim göründüm aile hekim hemşireme..uzaktan tanıdı.:1::1:
takibi onlar yapıyor,aşı,vb...hatta yarın hemoglobin testi için kan vereceğim,çok ilgililer.:nazar::nazar:

Ben de şimdi sağlık ocağından geldim salı günü tahlil yaptırmıştım sonuçlarını aldım bir de tetanoz aşısı vurulmuştum anam kızlar oneydi öyle vurulurken hiç acımadı birkaç saat rahattım ama sonrasııı vuhuuuuuu :52: sabaha kadar uyuyamadımm yatağımda yatamadım kolumda buz jeli evin içinde dört döndüm çok ağırdı ve şişti bir yandan karnım taş kesildi çocuk da inadına kudurdu karnım şekilden şekile girdi belim çok ağırdı yatamadığım için dün ateşim çıktı etlerim dökülüyordu sanki kabus gibiydi yaaa kasımın 12sinde yine çağırdılar vurmak için ama istemiyoruuuummm :14::14::14: bu arada tahlil sonuçlarımda iyi yanlızca b12 eksikliği var vitamin kullanamadım ben içtiğim anda çıkarıyorum doktorum kesmişti vitamini o yüzden sağlık ocağındaki hemşire de büyük ihtimalle 1 kutu iğne verir dedi ilaç kullanamıyorsan 1 kutuda da 5 tane iğne varmış :53: :53::53: ayyyy ne problemli bir gebeyim ben yaaa ne narin birşeymişim bunu hamilelikte anladım üff sinir oluyorum kendime :47::47::47:

oh iyiymiş. ben de doğumdan sonra aşılar için gidicem. ora takip ediyor dediler. ya ben çok hazıra konan biriyim bu sağlık işlerinde ya hiç bilgim yok :)

Back
X