Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ne güzel program yapmışsın kendine,çok da iyi yapmışsın.devam edebildiğin sürece yap bence.vitamin açısından ne alsan kar sonuçta.hele ki süt en gerekli gıda alman gereken.biliyorsundur belki hamilelikte bebek bulamadığı zaman kalsiyumu annenin dişlerinden bile aldığı için,gebelikte veya doğum sonrasında dişlerde zayıflama veya çürüme olabiliyor.bunu önlemek için de mümkün olduğunca süt içmek gerekiyor.spora da dediğin gibi çok yüklenmemek gerek.ben gebeliğimde pilates yapmayı çok istemiştim ama,benimki zaten riskli olduğu için hiç yapamamıştım.bi ebru şallı gibi hamile olmak fena olmazdı sanırsam :1::1:

Kızlarr nasılsınız?

ben bugün evdeyim biraz temizlik yapayım dedim ama nefes nefese oturuyorum şuanda hiçbişey de yapamadım nolcak bnm bu halim ya :) raavis cnm sende öyle misin yoksa benimki tembellikle hamilelik karışımı bişey mi?
bugün görümcem gelicek bana şimdiden stres bastı görümce görünceye kadar sevilirmiş ya benimki de o hesap :))
aslında çok severdim onu bi ablam oldu diyodum ama çok ikiyüzlülüğünü gördüm bugüne kadar şimdi açıkçası hormonlarında etkisiyle kendimi tutamam diye korkuyorum..ne olursa olsun evime gelmiş bir kişiyi kapımdan mutsuz göndermek istemem
allah verede ağzını açıp dedikodu yapmaya kalkmasa bari:)))

Allah dularımı kabul etti kızlar gelmedi nemrut kadın Çok şükür. Dün de gittik oraya vıcık vıcık hareketler iğrençti Eltimin annesi gitmiş de çok mutluydu o yüzden. Kadını ne yaptı etti kaçırdı en sonunda duramadı kadın zavallı dayanamadım eşime de söyledim annen çok mutluydu dedim kadını yolladı evden rahat etti anlattım hep kadına yaptıklarını çok üzüldü çok morali bozuldu eşimin. Aman neyseee :1: Ayyy kızlar pazar günü oğlumu göreceğimmm az kaldı çok özledim kuzumuuu bakalım kaç gram olmuş annesi yesin o totosunuuuu :16:

Kızlarr nasılsınız?

ben bugün evdeyim biraz temizlik yapayım dedim ama nefes nefese oturuyorum şuanda hiçbişey de yapamadım nolcak bnm bu halim ya :) raavis cnm sende öyle misin yoksa benimki tembellikle hamilelik karışımı bişey mi?
bugün görümcem gelicek bana şimdiden stres bastı görümce görünceye kadar sevilirmiş ya benimki de o hesap :))
aslında çok severdim onu bi ablam oldu diyodum ama çok ikiyüzlülüğünü gördüm bugüne kadar şimdi açıkçası hormonlarında etkisiyle kendimi tutamam diye korkuyorum..ne olursa olsun evime gelmiş bir kişiyi kapımdan mutsuz göndermek istemem

allah iyiliğini versin emii kıısss :1: görümce görünceye kadar seilirmiş tuttum bu sözü :1:

kuzuumm sen artıkım son aylardasın ağırlaşırsın tabikide zorlanırsın kolaymı bir can taşıyorsun için de yapacağını yavaaş yavaş yap yorma hiç kendini kuzu :34:

canım ne güzel program yapmışsın kendine,çok da iyi yapmışsın.devam edebildiğin sürece yap bence.vitamin açısından ne alsan kar sonuçta.hele ki süt en gerekli gıda alman gereken.biliyorsundur belki hamilelikte bebek bulamadığı zaman kalsiyumu annenin dişlerinden bile aldığı için,gebelikte veya doğum sonrasında dişlerde zayıflama veya çürüme olabiliyor.bunu önlemek için de mümkün olduğunca süt içmek gerekiyor.spora da dediğin gibi çok yüklenmemek gerek.ben gebeliğimde pilates yapmayı çok istemiştim ama,benimki zaten riskli olduğu için hiç yapamamıştım.bi ebru şallı gibi hamile olmak fena olmazdı sanırsam :1::1:

inşallah canım şimdilik iştahım çok açık ama 8.haftada başlıyomuş genelde henüz erken,bakalım,elimden geleni yapıcam onun için:emir_bebek:

Allah dularımı kabul etti kızlar gelmedi nemrut kadın Çok şükür. Dün de gittik oraya vıcık vıcık hareketler iğrençti Eltimin annesi gitmiş de çok mutluydu o yüzden. Kadını ne yaptı etti kaçırdı en sonunda duramadı kadın zavallı dayanamadım eşime de söyledim annen çok mutluydu dedim kadını yolladı evden rahat etti anlattım hep kadına yaptıklarını çok üzüldü çok morali bozuldu eşimin. Aman neyseee :1: Ayyy kızlar pazar günü oğlumu göreceğimmm az kaldı çok özledim kuzumuuu bakalım kaç gram olmuş annesi yesin o totosunuuuu :16:

ohh çok iyi olmuş,sevindim senin adına:46: oğluna da maşallaaahhh:nazar::nazar::nazar: kızlar ben kaçıyorum öptüm sizi:54:

Kızlarr nasılsınız?

canım, hadi sizin karnınız burnunuzda da ondan yorulmanız gayet normal,valla ben bu halimle bile,eve gidip direkt tv karşısına uzanıyorum biraz dinleyenim sonra kalkarım diyorum,bi daha da oturduğum yerden kalkamıyorum.evimle işim arası 10 dk.lık yürüme mesafesinde.düşün yani o mesafeyi yürüdüğüm için yoruluyorum eve gider gitmez kendimi koltuğa atıyorum resmen:37:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

oooooohhhhhh maşallah kuzuma çok iyi olmuş sevindim kııssss belkimde eltinin annesi vardı ondan gelmedi kimisi gidersem dedikodumu yapacaklar der gitmez :1: bizde buna halk arasında insan kendini bilmek kadar arif olamaz dirik :1:

Kızlarr nasılsınız?

temizlik yapabiliyorsun ne mutlu sana! ben sabahtan yalandan mutfağı süpürdüm, nefes falan yetmiyor. telefon konuşurken yürümek gibi bir huyum var nefes nefese kalıyorum her seferinde. ama ben uyku açısından şunu gözlemledim. uyudukça uyuyuyorum. bugün geç kalktım şimdi acayip uykum var. gece uykuları çok rahat olmadığındandır belki ama erken kalktığım günler daha bir idare edebiliyorum ve de daha erken yatabiliyorum sanki. ben hiç yürüyüş yapmıyorum hareketsiz kaldıkça iyice hantal oluyorsun sanki. ama tek başıma yürümekten korkuyorum biraz ne bileyim bir kramp girse falan ne yaparım diye. daha da vaktimiz var sanki iyice ağırlaşınca ne yapacağız bilmiorum :(

benim ne görümcem ne eltim var şanslı mıyım neyim :P bir ihtimal eltim olabilir sadece ama o da kaynım evlenmeyi hiiiiiiiç düşünmüyor o yüzden uzak bir ihtimal. kısmet tabii. yalnız görümce olayı hakkaten değişik galiba. bilemiyorum bazıları çok şikayetçi bazıları da çok memnun olabiliyor. ben de görümceyim ya elimden geldiği kadar yardımda bulundum özellikle bekarken şimdi ayn şehirde değiliz. yoksa yine birbirimize yardım ederiz. ama düşünüyorum mutlaka ben de gelini sinir edecek şeyler yapmışımdır. garanti yani :) kasten olmasa da olabilir. çünkü insan gelin olunca anlıyor, eşinin ailesinden gördüğün bazı şeylere hiç tahammül edemeyebiliyorsun...

allah iyiliğini versin emii kıısss :1: görümce görünceye kadar seilirmiş tuttum bu sözü :1:

kuzuumm sen artıkım son aylardasın ağırlaşırsın tabikide zorlanırsın kolaymı bir can taşıyorsun için de yapacağını yavaaş yavaş yap yorma hiç kendini kuzu :34:

:) yavaş yavaş yapıyom zaten hatta o kadar yavaş ki sorma..allahtan eşim yardımcı bu konuda yoksa halimiz ne olurdu bilemiyorum :))

aleyna cnm allah sabır versin sana o kaynanayla..baş etmek zor gerçekten hele ki oğulları biraz düşkünse anneye tamam artık hepten çıldırıyor insan..benim kaynanam da fena ama yüzüme karşı yaptığı bişey yok hep arkadan dolanır zararsızdır ama öyle dedikoduyla avutur kendini..sorsan ben söylemedim ben yapmadım benim adım dedikoducuya çıktı der :)) sen yalancı çıkarsın o yüzden saldım çayıra bende :D

eskiden olsa çok takardım niye böyle yapıyo diye eşim de bozulurdu annesine laf söylediğim zaman.şimdi valla tepem attı mı söylüyom herşeyi o da alıştı tepki vermiyo..

"görümce görünceye kadar sevilirmiş" bunu yeni duyuyorum.bana da daha nişanlanırken "iki eltinin çamaşırı bir ipte kurumazmış" dikkat et demişlerdi,bayaaa düşünmüştüm ne demek istedi acaba diye ama sonradan anladım.hakkaten de kurumuyormuş :1::1:

bunu diyen de kim tahmin edin; tabiki görümcem :1:

ooff ben dayanamıyom sankim hamile olan benim çok acıktım yahu gidem bişiler yiyem sonra namaz kılam birazdan okunur ezan.
Şu üst komşununbebesi gelmeden karnımı doyuram ayyyyyy kızlar sormayınçookk sinir oluyom üstteki garıya :D çocuğu yaz boyu kuran gitmiş öğrenmiş tamam mı kadında kışın gidip öğrenecekmiş bana sende gel dedi ben biliyorum dedim demez olaydım onu der demez oğlum gelsin okut hergün dedi gıcık oldum okutmak sorun değil emrivaki yapıyo geçende pazara giderken karşılaştık konuyu açtı ben dedim ki hafta iki gün gelsin çok gelmesin dersleride var çocuğun zorlanır doğru değil bu diyom kadın hiiçç oralı değil hergün gelsin 10 dakka okut benim oğlum çok akıl diyo sinir etti beni dediklerimi hiç dinlemedi sanki ben onun hizmetçisiyim :47: geri vicdanen huzursuzda oluyorum o kadarcık yardımcı ol ölür müsün selda da diyorum ama bunların geçen yılda böyle arsızlıkları olduğu için böyle oldum. Resmem küçücük çocuk oynuyo bizimle sanki salağız biz. ooooffff üst komşumdan çok dertliyim çokk açılmasın şimdi çenem yaptığını anlat anlat bitmez :31:

"görümce görünceye kadar sevilirmiş" bunu yeni duyuyorum.bana da daha nişanlanırken "iki eltinin çamaşırı bir ipte kurumazmış" dikkat et demişlerdi,bayaaa düşünmüştüm ne demek istedi acaba diye ama sonradan anladım.hakkaten de kurumuyormuş :1::1:

uleyynnn daha neler duyacam :53: kendimi böle özlü sözler konusunda çok yetersiz hissediyom haaa:1: bi arkadaşım var benim söylediği laflar karşısında ağzım açık kalıyo valla şimdi hiç birini hatırlamıyom ama bizim gelin hemen hamile olunca bişi dediydi zemin kaygandı tuttu hemen mi ney öle bişiydi birde ilk söz olunca nasıl diye sordu bende iyi sessiz sakin biri didim sessiz atın çiftesi berk olur didiydi anaa çok zoruma gittiydi ama böyle laflarıda yerinde ve herkese dimemek lazım :20: uuuvvv daha eltim yok bakalım neler olcek gelirse ama ben pazartesi günleri kullanırım o da salı günü kullansın canıımm ip içinde kavga edilmez ki :9::9:

canım, hadi sizin karnınız burnunuzda da ondan yorulmanız gayet normal,valla ben bu halimle bile,eve gidip direkt tv karşısına uzanıyorum biraz dinleyenim sonra kalkarım diyorum,bi daha da oturduğum yerden kalkamıyorum.evimle işim arası 10 dk.lık yürüme mesafesinde.düşün yani o mesafeyi yürüdüğüm için yoruluyorum eve gider gitmez kendimi koltuğa atıyorum resmen:37:

cnm ya çalışınca öyle oluyor bende öyleydim ki bnm evle iş yürüyerek 4 dkydı..ama işten gelince vallahi kıpırdayamıyordum masabaşı çalışsan bile o yorgunluk oluyor cnm normaldir..
hele ki hamileliğin ilk 5 ayı da çalıştım o zaman bi görseydin halimi yemeği yiyince gözlerim kapanıyodu sabah zor kalkıyodum resmen..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da anlarsın sen de yaşadıklarımı :)))
dua gününmüş bugün ezan da okunuyor bir taraftan allahım bu ezanının hürmetine en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana..

temizlik yapabiliyorsun ne mutlu sana! ben sabahtan yalandan mutfağı süpürdüm, nefes falan yetmiyor. telefon konuşurken yürümek gibi bir huyum var nefes nefese kalıyorum her seferinde. ama ben uyku açısından şunu gözlemledim. uyudukça uyuyuyorum. bugün geç kalktım şimdi acayip uykum var. gece uykuları çok rahat olmadığındandır belki ama erken kalktığım günler daha bir idare edebiliyorum ve de daha erken yatabiliyorum sanki. ben hiç yürüyüş yapmıyorum hareketsiz kaldıkça iyice hantal oluyorsun sanki. ama tek başıma yürümekten korkuyorum biraz ne bileyim bir kramp girse falan ne yaparım diye. daha da vaktimiz var sanki iyice ağırlaşınca ne yapacağız bilmiorum :(

benim ne görümcem ne eltim var şanslı mıyım neyim :P bir ihtimal eltim olabilir sadece ama o da kaynım evlenmeyi hiiiiiiiç düşünmüyor o yüzden uzak bir ihtimal. kısmet tabii. yalnız görümce olayı hakkaten değişik galiba. bilemiyorum bazıları çok şikayetçi bazıları da çok memnun olabiliyor. ben de görümceyim ya elimden geldiği kadar yardımda bulundum özellikle bekarken şimdi ayn şehirde değiliz. yoksa yine birbirimize yardım ederiz. ama düşünüyorum mutlaka ben de gelini sinir edecek şeyler yapmışımdır. garanti yani :) kasten olmasa da olabilir. çünkü insan gelin olunca anlıyor, eşinin ailesinden gördüğün bazı şeylere hiç tahammül edemeyebiliyorsun...

ya ben de öyleyim cnm yürümeye dermanım yok geçen cuma mahmutpaşaya gittik bebek alışverişine inan ki otura otura bi hal oldum annem baktı hep bana gösterdi oturduğum yerden yaptım alışverişi:))
valla görümceyi dedim ya ben hep bi abla olarak görmüştüm bugüne kadar hiç kalbini kırmadım aslına bakarsan onun da yüzüme karşı yaptığı bişey yok ama yüze gülüp arkadan konuşma huyu var onun da anasına çekmiş:)) bana ayrı ona ayrı konuşmaları var..yüzüne tükürdüğü insanlarla canciğer oluyo bi bakıyosun tuhaf yani hoşlanmıyorum ben böyle şeylerden..
kaç tane arkadaşımı sildim ben sırf bu yüzden ama iş akrabaya gelince silemiyosun işte mecburen görüşmek zorunda kalıyosun sadece mesafe koyabiliyosun..ben de onu yaptım şimdi az görüşüyorum elimden geldiğince bişey yapmak söylemek istemiyorum ama bu aralar fazlasıyla hassasım kendimi tutamam diye korkuyorum çünkü ne olursa olsun tükürdğüm yüze bakmam ben kopartırım ipleri..

benim görümcem de '' kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümezmiş'' demişti :)

yürümezse batırırız o gemiyi sorun yok demiştim bende :))

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

oooooohhhhhh maşallah kuzuma çok iyi olmuş sevindim kııssss belkimde eltinin annesi vardı ondan gelmedi kimisi gidersem dedikodumu yapacaklar der gitmez :1: bizde buna halk arasında insan kendini bilmek kadar arif olamaz dirik :1:

hee yok eltimin annesi cuma günü gitmiş. Evde olan birşeyi de sarmış hediye paketine hediye paketinin de ahı gitmiş vahı kalmış verdi bana ne olduğunu anlamadım bile bu nedir diyorum sence ne diyor :1: dedim bilemeyeceğim valla :1: kıl toplama makinasıymış kıyafetlerin üstündeki kılları topluyormuş. neyse sağolsun düşünmüş yine..
bu arada temizlikçi gelecek bi gelemedi yaaa ne zaman yapacak onca şeyi pfffff

Son düzenleme:
Back
X