temizlik yapabiliyorsun ne mutlu sana! ben sabahtan yalandan mutfağı süpürdüm, nefes falan yetmiyor. telefon konuşurken yürümek gibi bir huyum var nefes nefese kalıyorum her seferinde. ama ben uyku açısından şunu gözlemledim. uyudukça uyuyuyorum. bugün geç kalktım şimdi acayip uykum var. gece uykuları çok rahat olmadığındandır belki ama erken kalktığım günler daha bir idare edebiliyorum ve de daha erken yatabiliyorum sanki. ben hiç yürüyüş yapmıyorum hareketsiz kaldıkça iyice hantal oluyorsun sanki. ama tek başıma yürümekten korkuyorum biraz ne bileyim bir kramp girse falan ne yaparım diye. daha da vaktimiz var sanki iyice ağırlaşınca ne yapacağız bilmiorum
benim ne görümcem ne eltim var şanslı mıyım neyim

bir ihtimal eltim olabilir sadece ama o da kaynım evlenmeyi hiiiiiiiç düşünmüyor o yüzden uzak bir ihtimal. kısmet tabii. yalnız görümce olayı hakkaten değişik galiba. bilemiyorum bazıları çok şikayetçi bazıları da çok memnun olabiliyor. ben de görümceyim ya elimden geldiği kadar yardımda bulundum özellikle bekarken şimdi ayn şehirde değiliz. yoksa yine birbirimize yardım ederiz. ama düşünüyorum mutlaka ben de gelini sinir edecek şeyler yapmışımdır. garanti yani :) kasten olmasa da olabilir. çünkü insan gelin olunca anlıyor, eşinin ailesinden gördüğün bazı şeylere hiç tahammül edemeyebiliyorsun...