selam kızlar.ben evime geldim.
egemn cnm keseyi görmüşsün çok sevindim darısı kalp atışlarına inş

friedman tatlım kızlar yeterince kızmış sana benim tekrarlamama gerek yok heralde

kaldığın dersi de verirsin sen cnm.rabbim başka dert vermesin.alestende güzel puan alacağına inanıyorum
sdtive kuzum kırmızıların gelmiş galiba.inş tekrar bebek düşünmeye başladığın aydan itibaren bi daha 9 ay gelmezler

recsn,hayalimduam,minikgelin,ruhsar,raraavis,aleyyna maaşallah sizlerden ve bebişlerinizden güzel haberler alıyoruz inş 9 ayın sonunda sağlıklı haberlerinizi alırız
ayrıca aleyyyna cnm kayınvalidene yuh diyorum allah ıslah etsin,içine allah korkusu ,vicdan versin.sana da büyük sabırlar diliyorum cnm.
60 gelsin tatlım geçmişi okudum maaşallh hep gezmeye gidiyorum yazmışsın

oh bi güzel stres atıyosun kuzum tadını çıkar.bu ay çalışmalara başlıyomuşsunuz.bebişten dolayı daha gezemezsin belkim

sinhus cnm sen nasılsın.göğsündeki bişeyden bahsetmişsin.ben orayı kaçırmışım.daha önce geçmişte ya okumadım ya da okuduğumu unuttum.geçmiş olsun tatlım
ezo01 hoşgeldin topiciğimize tekrar cnm.dna hasar testinden bahsetmişsin cnm.biz yaptırdık ama benim eşim de sorun vardı o nedenle doktor istedi o testi.sen de bi doktorla konuş istersen.bi problemniz yokmuş ama belki isterse testi.hem
tüp bebek yaptımadan önce de bu testi yaptırmak iyi olurmuş.küçük bi tedaviyle tüp bebek yapıldığında ilk denemede tutuma ihtimalini artırıyormuş kuzum
unuttuğum arkadaşım varsa kusura bakmayın canlarım

öpüyorum hepinizi